Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , 

εχω 2 Powerline στα 500 mbps κ θελω να παρω αλλα 2 της ιδιας εταιριας στα 1000 mbs 

γνωρίζει κάποιος αν θα παίζει ολο το δίκτυο στα 500mbps(και τα καινουρια που θα ειναι  1000)  η θα παίζουν τα 1000 στα 1000 (μεταξύ τους ) και τα 500αρια στα 500?

Δημοσ.

αν παίζει μόνο η μια συσκευή πόσο πλασματικό να ειναι? δε λέω για απώλειες.. παρολαυτα η απορια μου είναι άλλη άσχετος πλασματικών η όχι.. 

πρακτικά τι θέλω.. έχω ενα nas που εχω μεσα βίντεο 4κ ανω των 70 gb κ όταν streamaro στη τβ έχει κωλύματα - διακοπές , buffering 

κ σκευτικα μήπως να πάρω καλύτερο plc και να λυθεί το θέμα του buffering

αν πάρω όμως καλύτερα plc κ παιζουν στα 500mbs το ίδιο με τα υπάρχοντα επειδη  θα είναι στο δυκτιο θα είναι πεταμένα  λευτα 

γιαυτό ρωτάω αν ξέρει κάποιος να με διαφωτίσει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, sndev είπε

αν παίζει μόνο η μια συσκευή πόσο πλασματικό να ειναι? δε λέω για απώλειες.. παρολαυτα η απορια μου είναι άλλη άσχετος πλασματικών η όχι.. 

πρακτικά τι θέλω.. έχω ενα nas που εχω μεσα βίντεο 4κ ανω των 70 gb κ όταν streamaro στη τβ έχει κωλύματα - διακοπές , buffering 

κ σκευτικα μήπως να πάρω καλύτερο plc και να λυθεί το θέμα του buffering

αν πάρω όμως καλύτερα plc κ παιζουν στα 500mbs το ίδιο με τα υπάρχοντα επειδη  θα είναι στο δυκτιο θα είναι πεταμένα  λευτα 

γιαυτό ρωτάω αν ξέρει κάποιος να με διαφωτίσει 

Για 4k 70gb θες γύρω στα 90mbps. Αν έχεις τέτοια ταχύτητα (πακέτο 100αρι ή πάνω) τότε δοκίμασε άλλο powerline. Αλλιώς αν δεν έχεις την απαιτούμενη ταχύτητα μην κάνεις τπτ. 

Επεξ/σία από Realakias

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...