skiabox Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Κάτσε μισό λεπτό να δοκιμάσω και το Fira Code. Τα fira code δουλεύουν αλλά είναι μόνο για τα equalities. Μια κλάση λίγο να στραβώσει τίποτα. Αυτό το στράβωμα ψάχνω πιο πολύ.
jimmy213 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Θα πρέπει να βάλεις τη γραμματοσειρά σε μονά εισαγωγικά αφού είναι πάνω από μία λέξεις. Δηλαδή: "editor.fontFamily": "'Operator Mono Lig', Menlo, Monaco, 'Courier New', monospace",
skiabox Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, jimmy213 είπε Θα πρέπει να βάλεις τη γραμματοσειρά σε μονά εισαγωγικά αφού είναι πάνω από μία λέξεις. Δηλαδή: "editor.fontFamily": "'Operator Mono Lig', Menlo, Monaco, 'Courier New', monospace", Δεν δούλεψε ούτε αυτό. Ετσι κι αλλιώς είναι θέμα του theme μάλλον μιας και σε άλλα themes δουλεύει κανονικά.
skiabox Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Τελικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα πουθενά. Το θέμα είναι πόσα italics υποστηρίζει το κάθε theme. Μου αρέσει σε αυτόν τον τομέα το Night Owl και το Monokai. Μάλιστα το Monokai είναι και το μόνο theme που υποστηρίζει και underlined keywords. Μόνος λόγος που προτίμησα τελικά το Night Owl στη θέση του Monokai είναι ότι δεν αντέχουν με τίποτα τα μάτια μου το έντονο κόκκινο. Και δυστυχώς το έντονο κόκκινο είναι mainstream στα themes ειδικά στα html tags.
skiabox Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Εχω εντυπωσιαστεί από το πόσο αυξάνουν την παραγωγικότητα τα italic fonts με ligatures. Πραγματικά σπάνε την μονοτονία!
vadou Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Πλάκα έχουν μέχρι να ανακαλύψεις το επόμενο gimmick. Αλλά όχι, την παραγωγικότητα δεν την αυξάνουν. Ίσα ίσα, είναι ο ορισμός του procrastination. 1
Predatorkill Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Εγω εχω βολευτει με τη roboto mono, πολυ ξεκουραστη
skiabox Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Υπάρχει περίπτωση να δω ligatures σε Ubuntu μιας και είμαι στο εξοχικό τώρα ή να μην ασχοληθώ καν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα