spaceboyAgr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα, έχω ένα FRITZ 7490 και ένα vr600 v2 tp link και έχω κάνει Bridge Mode το tp link και το fritz mode για τηλεφωνία, έχω ένα θέμα όμως, συνδέονται κανονικά και με τα δύο με το καλώδιο etherhet και δουλεύουν μια χαρά αλλά αν γίνει διακοπή ρεύματος η αν κλείσω και τα δύο τα ρουτερ ή το ένα από τα δύο δεν υπάρχει επικοινωνία μέσω ethetrnet με αποτέλεσμα να μην εχω ίντερνετ, με λίγα λόγια δε παίρνει αυτόματα την ip από το ένα ρουτερ στο άλλο, αν όμως αφαιρέσω το ethetrnet καλώδιο από το ένα ρουτερ και το ξανά συνδέσω επανέρχεται η σύνδεση κανονικά, υπάρχει τρόπος να λυθεί αυτό το θέμα? Κάτι άλλο που με έχει στεναχωρεί είναι ότι αν βάλω να έχω Internet μέσω fritzbox συγχρονίζει χαμηλά παράδειγμα σε 30αρα vdsl με του ΟΤΕ το ρουτερ και με οποιοδήποτε άλλο ρουτερ βάλω κλειδώνει 29999 ενώ με το fritzbox 7490 κλειδώνει 26 με 27 γιατί συμβαίνει αυτό. Είχα κατεβάσει το snr του αλλά μετά από μερικές ώρες άρχιζε και έπεφτε και πιο κάτω και μετά έκανε απόσυνδεση, απογοητευτηκα από αυτό το ρουτερ και το πλήρωσα 200 ευρώ Υπάρχει καμία λύση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα