Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 ώρες πριν, mb1984 είπε

Και περσι που ηταν καινουργιο, 2 χιλιαρικα εδινες φιλε μου.

Οπως θα επρεπε ηδη να ειχες καταλαβει, οι θεωριες σου για την κριση κ τους ιδιωτες, δεν ισχυουν. Σε σχεδον ενα χρονο, δεν το βρηκες.  Εκ του αποτελεσματος,αυτα που θελεις-φανταζεσαι, δε γινονται.

Δεν το βρήκα φίλε μου γιατί λόγω τιμής δεν το έχει αγοράσει σχεδόν κανένας.

20 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Εγω να κανω μια αδιακριτη ερωτηση; γιατι ψαχνεις το συγκεκριμενο με τοσα λεφτα ενω μπορεις να παρεις πολυ καλητερο;

Αυτό φίλε μου μου αρέσει και για πες μου κάποιο καλύτερο?

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, ASTERIS9999 είπε

Να σε ρωτησω κατι τελευταιο;

Θυμαμαι πολυ καλα οτι ζητουσες σφραγισμενο,ελληνικο και με αποδειξη στα 2 χιλιαρικα ενω δεν υπηρχε κατω απο 2600-2700.

Εσυ ηθελες να το αγορασει καποιος 2700, να μην το ανοιξει και τελικα να στο δωσει με 700 ευρω ζημια;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ASTERIS9999 είπε

Με i7 9750 και rtx καρτα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, mb1984 είπε

Να σε ρωτησω κατι τελευταιο;

Θυμαμαι πολυ καλα οτι ζητουσες σφραγισμενο,ελληνικο και με αποδειξη στα 2 χιλιαρικα ενω δεν υπηρχε κατω απο 2600-2700.

Εσυ ηθελες να το αγορασει καποιος 2700, να μην το ανοιξει και τελικα να στο δωσει με 700 ευρω ζημια;

Φίλε μου πολλές φορές έχω δει κάποιους να πωλούν laptop η κινητά σφραγισμένα και αγορασμένα πριν από λίγο καιρό πολύ φθηνότερα από την τιμή που τα έχουν πάρει, το γιατί δεν γνωρίζω και δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο αυτό και η συγκεκριμένη αγγελία μπήκε με αυτό το σκεφτικό, επίσης σε ενημερώνω ότι υπήρχε κατάστημα στην Αθήνα που το πούλαγε στα 2400 με 2450€ όταν οι άλλοι το πωλούσαν 2600-2700.

12 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Με i7 9750 και rtx καρτα 

Ποίο φίλε μου? μοντέλο και μάρκα?

Επεξ/σία από ASTERIS9999
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ASTERIS9999 είπε

Φίλε μου πολλές φορές έχω δει κάποιους να πωλούν laptop η κινητά σφραγισμένα και αγορασμένα πριν από λίγο καιρό πολύ φθηνότερα από την τιμή που τα έχουν πάρει, το γιατί δεν γνωρίζω και δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο αυτό και η συγκεκριμένη αγγελία μπήκε με αυτό το σκεφτικό, επίσης σε ενημερώνω ότι υπήρχε κατάστημα στην Αθήνα που το πούλαγε στα 2400 με 2450€ όταν οι άλλοι το πωλούσαν 2600-2700.

Ποίο φίλε μου? μοντέλο και μάρκα?

Το περιμενα.

Τα κινητα που δινουν φθηνοτερα, ειναι απο επιδοτησεις ή αγορασμενα σε καποια προσφορα. Δηλαδη, δεν αγοραζει κανενας 250 ευρω κινητο και να το πουλησει 200 εδω.

Το ιδιο κ με τα λαπτοπ. Ειναι αγορασμενα σε καποια προσφορα και ο πωλητης εχει και καποιο κερδος.

Ειδες καμια προσφορα για το λαπτοπ που ψαχνεις;

ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν προκειται να αγορασει λαπτοπ εστω και ενα ευρω ακριβοτερα για να στο δωσει με ζημια. 

Ημουν σιγουρος οτι αυτο ηταν το σκεπτικο σου αλλα ειχα μια ελπιδα οτι εκανα λαθος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mb1984 είπε

Το περιμενα.

Τα κινητα που δινουν φθηνοτερα, ειναι απο επιδοτησεις ή αγορασμενα σε καποια προσφορα. Δηλαδη, δεν αγοραζει κανενας 250 ευρω κινητο και να το πουλησει 200 εδω.

Το ιδιο κ με τα λαπτοπ. Ειναι αγορασμενα σε καποια προσφορα και ο πωλητης εχει και καποιο κερδος.

ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν προκειται να αγορασει λαπτοπ εστω και ενα ευρω ακριβοτερα για να στο δωσει με ζημια. 

Ημουν σιγουρος οτι αυτο ηταν το σκεπτικο σου αλλα ειχα μια ελπιδα οτι εκανα λαθος.

Μα γιατί γίνεσαι περίεργος......αφού υπάρχουν τέτοια πτηνά στο ζωικό βασίλειο

spacer.png

Δημοσ.
19 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Με i7 9750 και rtx καρτα 

Φίλε μου πες μου μοντέλο και μάρκα?

6 ώρες πριν, mb1984 είπε

Το περιμενα.

Καλά φίλε μου εάν σου ζητήσω καμία αδελφή σε γάμο μην μου την δώσεις η τίποτα δανεικά.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, ASTERIS9999 είπε

Καλά φίλε μου εάν σου ζητήσω καμία αδελφή σε γάμο μην μου την δώσεις η τίποτα δανεικά.

Απο μενα δε θελεις δανεικα αλλα απο τον πωλητη ζητας δωρακι 700 ευρω λες και εισαι γιος του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ASTERIS9999 είπε

Τωρα σοβαρα δεν μπορεις να δεις μοντελα με καινουργιους επεξεργαστες και rtx στα 2 χιλιαρικα; δεν ειναι μια μαρκα και ενα μοντελο για να στο ανεβασω.ειναι 20 μοντελα με 9750 και rtx. Στο σκρουτζ δεν κοιτας;

https://www.skroutz.gr/c/25/laptop/f/481053_762877/toulachiston-17-0-Gaming.html

Επεξ/σία από chrisgewrgi
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Τωρα σοβαρα δεν μπορεις να δεις μοντελα με καινουργιους επεξεργαστες και rtx στα 2 χιλιαρικα; δεν ειναι μια μαρκα και ενα μοντελο για να στο ανεβασω.ειναι 20 μοντελα με 9750 και rtx. Στο σκρουτζ δεν κοιτας;

https://www.skroutz.gr/c/25/laptop/f/481053_762877/toulachiston-17-0-Gaming.html

Μην του βαζεις ιδεες.

Τωρα θα δει αυτο στα 1400 και θα βαλει αγγελια να το ζηταει 1000.

Τα λεμε σε κανενα 6μηνο παλι.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Βλεπω συνεχιζεις να το ψαχνεις ακομα το λαπτοπακι. Κατεβασες και 200 την τιμουλα 😂

Ρε συ, πρεπει να κοντευει 2 χρονια που βαζεις την αγγελια. Ρεκορ γκινες εχεις κοιταξει;

Δημοσ.

Δυστυχώς έτσι είναι είχα και εγώ την ιδία απορία πάνω κάτω αλλά για τα πλέον  dumpphones ...εξοπλισμός δεν υπάρχει τα κάνουνε "minimal" ειναι ποιο εμφανίσιμα κτλ...χααχα..γουστα είναι αυτα θα μου πεις...αλλά τα πράγματα γίνονται χειρότερα από τη βλέπω σε όλους τους τομείς και όλα αυτά φυσικά για το χρήμα...κατσε αγορασε ενα κάρο περιφερειακά για να κάνεις πρακτικά λειτουργικό το λάπτοπ σου ένω θα μπορούσαν να τα ενσωματώσουν όλα σε αυτό..και ας μην τα χρησιμοποιήσω πότε!...ναι ολά σε ένα..το να δίνεις πολλά χρήματα για κάτι που δεν έχει ούτε τα μισά από αυτά είναι απλά γελοίο-κοροϊδία...και το μόνο που έχεις είναι επιδόσεις τελευταίοι επεξεργαστές,κάρτες γραφικών κτλ.χωρίς την πρακτικότητα να μπορείς να το επισκευαζεις/αναβαθμίζεις μόνος σου...χωρίς να είναι σημαντικά εξοπλισμένο..παρτε τάμπετ συνδέστε και ένα πληκτρολογιο&ποντίκη μέσω bluetooth και γεία σας!:lol:

Δημοσ.

Επειδή έκατσα και διάβασα σχολαστικά καλά το 1ο ποστ ήταν μελόδραμα ας κάνουμε μια αναθεώρηση λάπτοπ που είναι στα μαξ 700-800€ είναι για low mid παιχνίδια δεν πρόκειται να παίξεις pubg στα 150 fps το πολύ να βγάλεις 90 με όλα low και φυσικά θα έχει 60hz οθόνη. 

Compact λάπτοπ ναι θεωρούνται τα λάπτοπ για εργασίες όχι για gaming αυτά που είναι καθαρά για gaming είναι τύπου razer, asus rog, alienware, msi κλπ αν έβγαζαν μοντέλα με i9, i7, rtx 2080ti,κλπ στα 1000 ευρώ κανένας δεν θα αγόραζε desktop μετά, επίσης το να βάζεις αγγελίες τύπου ψάχνω το τάδε λάπτοπ σφραγισμένο κλπ και - 700€ έτσι τουλάχιστον κατάλαβα από κάτι ποστ να σου υπενθυμίσω ότι αυτοί που έχουν gaming λάπτοπ κε τουλάχιστον rtx 2060+ είναι μετρημένοι στα δάχτυλα οπότε μην περιμένεις άδικα η φτιάξε ένα κουτί που με 2κ γίνετε τζιτζι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...