ASTERIS9999 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλα τα μέλη του σαιτ και στους κύριους Διαχειριστές.Θέλω να αγοράσω ένα gaming Laptop όχι για να παίζω παιχνίδια αλλά γιατί είναι τα πιο ισχυρά μηχανήματα από θέμα χαρακτηριστικών στην αγορά , στην έρευνα μου σε διάφορα Leptop όλων των γνωστών εταιριών (ΗP, Lenovo, Dell, Asus, MSI κ.τ.λ.) διαπίστωσα τα εξής αρνητικά τουλάχιστον για μένα και ξεκινάω με το πιο απλό, δεν έχουν επάνω CD player για να βάζεις ότι CD θέλεις με προγράμματα εσύ στο Laptop σου, θα μου πείτε αγοράζεις εσύ ένα εξωτερικό CD plαyer με 30€, 40€ και το συνδέεις επάνω στην θύρα USB όπως συνδέεις ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο 'όταν χρειάζεσαι να βάλεις ένα πρόγραμμα από CD, οπότε μικρό το κακό θα μου πείτε. Τώρα για το θέμα της μπαταρίας που δεν την έχουν εξωτερικά για μένα απαράδεχτο γιατί σε δύο Laptop έχω ένα HP και ένα DELL τις μπαταρίες ποτέ δεν τις χρησιμοποίησα και είναι ακόμα σφραγισμένες στα κουτιά τους γιατί όταν τα δουλεύω τα βάζω πάντα στην πρίζα μέσω μέσω ups και δεν έχω κανένα πρόβλημα γιατί όταν το Laptop είναι στην πρίζα έχει σταθερή φωτεινότητα και δεν σκοτεινιάζει ελαφρώς όπως όταν είναι στην μπαταρία όταν αρχίζει και αδειάζει και γενικά όταν είναι στην πρίζα έχει σταθερή απόδοση λόγω συνεχούς σταθερού ρεύματος και στο φινάλε- φινάλε έτσι θέλω να το δουλεύω εγώ, και στην ερώτηση μου στις εταιρείες ότι με την σύνδεση πάντα στο ρεύμα όταν δουλεύω το Laptop αυτό δεν θα καταστρέψει- γεράσει γρήγορα την μπαταρία συν κάποια υπερθέρμανση που θα δημιουργείται στην μπαταρία και μέσα στο laptop λόγω της συνεχούς φόρτισης 100% της μπαταρίας αφού θα το έχω συνέχεια στην πρίζα όποτε το λειτουργώ άρχισαν να μου λένε ότι γίνεται κάποια ρύθμιση και διάφορα τέτοια και τους ρώτησα όταν χαλάσει η μπαταρία όποτε χαλάσει το Laptop θα δουλεύει κανονικά στο ρεύμα η θα δημιουργείται κάποιο πρόβλημα μου είπαν ότι θα δουλεύει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα λόγω της χαλασμένης μπαταρίας, ελπίζω να μου είπαν την αλήθεια, εάν κάποιο μέλος του φόρουμ γνωρίζει την λεπτομέρεια αυτή με την μπαταρία ας απαντήσει. Επίσης στο κάτω μέρους των Laptop δεν έχουν πορτάκια όπως πρώτα για να τα ανοίγει κάποιος για να αλλάζει την μνήμη η τον δίσκο και χρειάζεται να λύνεται όλο το Laptop για να αλλάξεις μνήμη η δίσκο πράγμα επίσης απαράδεχτο για μένα, γιατί είναι σαν να θέλουμε να αφαιρέσουμε από κάποιον χειρουργικά από το σώμα του κάποιον σπίλο και αντί να πάμε κατευθείαν στο σπίλο να του κάνουμε Bypass στο στήθος για πάμε στον σπίλο και στα Laptop που έχω ανοίγω τα πορτάκια και αλλάζω μνήμη η δίσκο σε λιγότερο από 5 λεπτά και δεν μπορεί σε τόσο ακριβά μηχανήματα να χρειάζεται να τα λύνουμε ολόκληρα για να βάλουμε μνήμη η δίσκο μεγαλύτερα και όταν του το έθεσα το θέμα μου είπαν ότι οι εταιρείες τα κατασκευάζουν τώρα έτσι δηλαδή τους απάντησα πιο πολύπλοκα αντί πιο απλά για τον καταναλωτή και όπως μου είπε πωλητής σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων πώλησης υπολογιστών τα φτιάχνουν τώρα έτσι για να σε αναγκάσουν να τους πηγαίνεις το μηχάνημα για τους πληρώνεις για να σου βάλουν μεγαλύτερη μνήμη η δίσκο ενώ με τα πορτάκια το έκανες εσύ η κάποιος γνωστός σου που ήξερε και έτσι έχαναν λεφτά . Με λίγα λόγια παιδιά δυστυχώς αντί οι εταιρείες να κάνουν τα Laptop πιο εύκολα κατασκευαστικά τα κάνουν πιο δύσκολα για να μας τα παίρνουν για το παραμικρό γιατί δεν μπορείς ένα Laptop που έχει 2500€ η 3000€ να το ανοίξεις μόνος σου και να του κάνεις ζημιά η να χάσεις την εγγύηση λόγω ανοίγματος από μη εξουσιοδοτημένο σέρβις της εταιρείας όσο ισχύει η εγγύηση. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2019 από ASTERIS9999 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) επισης δεν γραφεις κατι ουσιαστικο. Για τι χρηση προοριζεται, ποσα λεφτα διαθετεις, τι μέγεθος θες να εχει κτλπ Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2019 από SPANK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christosx13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Καλησπερα, επειδη εγω το διαβασα ολο να πω πως απο ορθογραφια εισαι καλος αλλα στο συντακτικο μας παιδεψες,οκ φανταζομαι λογω βιασυνης. Συμφωνω οτι κακως τα νεα λαπτοπ (οπως και τα κινητα) τα κανουν πλεον ολα φιξ αλλα οπως σου ειπαν απο πρωτο χερι στοχος ειναι τα λεφτα. Παντως αν παρεις λαπτοπ με 2000-3000 που ψαχνεις θα εχει τουλαχιστον 16-32 ραμ, και 2 δισκους 500-1000 gb ssd οποτε μεχρι να ληξει η εγγυηση δεν θα πας να ψαξεις για αναβαθμιση και μαλλον δε θα χρειαστει ποτε. Οσον αφορα τη μπαταρια καλο ειναι να βγαινει για προφυλαξη που και που αλλα δεν υπαρει και λογος να μενει αθικτη για παντα ενω το λαπτοπ κοντευει να τα κακαρωσει επειδη και τα ιδια τα στοιχεια χαλανε αν καθονται για χρονια. Αν ρυθμισεις τη μπαταρια να εχει υψηλες επιδοσεις επειδη συνηθως ειναι ρυθμισμενη σε πιο χαμηλες επιδοσεις δεν θα βλεπεις διαφορα με την πριζα και αν προσεχεις να μην το εχεις συνεχεια στο φορτιστη θα σου κρατησει φυσιολογικα 3-4 χρονια καλης λειτουργιας-και θα μπορεις(αναγκαστεις) να χαρεις και τη φορητοτητα που οπως καταλαβα στερεισαι μεχρι σημερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takismakeleio Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Τα είπες όλα φίλε, κι έχεις δίκιο σε όλα. Τα laptop όσο πάνε, αντί να τα κάνουν πιο εύκολα αναβαθμίσιμα, τα κάνουν όσο compact μπορούνε. Πού να δείς και κάποια ultrabook που έχουν κολλημένη τη μννήμη στο motherboard και δεν αναβαθμίζεται καθόλου. (και οι γύφτοι της apple έχουν και τον ssd κολλημένο στο motherboard). Τα gaminng laptop τουλάχιστον αφαιρείς 10 βίδες κι αλλάζεις μνήμη ή δίσκο, σε κάτι φτηνολάπτοπ πρέπει να λύσεις όλο το λαπτοπ για να τα αλλάξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASTERIS9999 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, christosx13 είπε Καλησπερα, επειδη εγω το διαβασα ολο να πω πως απο ορθογραφια εισαι καλος αλλα στο συντακτικο μας παιδεψες,οκ φανταζομαι λογω βιασυνης. Συμφωνω οτι κακως τα νεα λαπτοπ (οπως και τα κινητα) τα κανουν πλεον ολα φιξ αλλα οπως σου ειπαν απο πρωτο χερι στοχος ειναι τα λεφτα. Παντως αν παρεις λαπτοπ με 2000-3000 που ψαχνεις θα εχει τουλαχιστον 16-32 ραμ, και 2 δισκους 500-1000 gb ssd οποτε μεχρι να ληξει η εγγυηση δεν θα πας να ψαξεις για αναβαθμιση και μαλλον δε θα χρειαστει ποτε. Οσον αφορα τη μπαταρια καλο ειναι να βγαινει για προφυλαξη που και που αλλα δεν υπαρει και λογος να μενει αθικτη για παντα ενω το λαπτοπ κοντευει να τα κακαρωσει επειδη και τα ιδια τα στοιχεια χαλανε αν καθονται για χρονια. Αν ρυθμισεις τη μπαταρια να εχει υψηλες επιδοσεις επειδη συνηθως ειναι ρυθμισμενη σε πιο χαμηλες επιδοσεις δεν θα βλεπεις διαφορα με την πριζα και αν προσεχεις να μην το εχεις συνεχεια στο φορτιστη θα σου κρατησει φυσιολογικα 3-4 χρονια καλης λειτουργιας-και θα μπορεις(αναγκαστεις) να χαρεις και τη φορητοτητα που οπως καταλαβα στερεισαι μεχρι σημερα. Φίλε μου σε ευχαριστώ για την απάντηση, τώρα τα laptop συνήθως υστερούν σε μνήμη που έχεις περιθώρια να τους την ανεβάσεις και όχι σε δίσκο σκληρό η SSD και με τι καρδιά θα πάω μηχάνημα του κουτιού και ακριβό να μου το κάνει τεμάχια ο κάθε τεχνικός που μπορεί να είναι και αλμπάνης η να μην έχει και την κατάλληλη πείρα να το κάνει για να του συμπληρώσω μνήμη? επίσης εμένα δεν με ενδιαφέρει η μπαταρία χαλάσει δεν χαλάσει αλλά θα ήθελα να έβγαινε για να μην επιβαρύνει το Laptop ακόμα και με θέμα ζέστης και αερισμού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christosx13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 16 λεπτά πριν, ASTERIS9999 είπε Φίλε μου σε ευχαριστώ για την απάντηση, τώρα τα laptop συνήθως υστερούν σε μνήμη που έχεις περιθώρια να τους την ανεβάσεις και όχι σε δίσκο σκληρό η SSD και με τι καρδιά θα πάω μηχάνημα του κουτιού και ακριβό να μου το κάνει τεμάχια ο κάθε τεχνικός που μπορεί να είναι και αλμπάνης η να μην έχει και την κατάλληλη πείρα να το κάνει για να του συμπληρώσω μνήμη? επίσης εμένα δεν με ενδιαφέρει η μπαταρία χαλάσει δεν χαλάσει αλλά θα ήθελα να έβγαινε για να μην επιβαρύνει το Laptop ακόμα και με θέμα ζέστης και αερισμού. Κοιτα εχεις δικιο , μια χαρα ηταν τα λαπτοπ που ανοιγες 2 βιδες απο κατω και μπορουσε να τα αναβαθμισει ακομα και γυναικα η παιδακι. Οπως και τα κινητα που ανοιγες το καπακι και αντικαθιστουσες τη μπαταρια. Και τωρα δεν ειναι δυσκολο αν καταπιανεσαι λιγο εστω με εκτος εγγυησης πραγματα απλα θελει λιγο παραπανω κοπο. Βεβαια μερικοι το εχουν παει στο αλλο ακρο καθως δεν αρκουνται στο να πρεπει να βγαλεις ολο το κατω καπακι αλλα σε αναγκαζουν να βγαλεις οθονες πληκτρολογια και αλλες ευθραυστες καλωδιοταινιες για να αλλαξεις μια ραμ η εναν δισκο. Αν ψαξεις παντως υπαρχουν και τωρα συγχρονα λαπτοπ με καπακι απο κατω για ευκολη αναβαθμιση οπως ενα acer των 300 ευρω που παιζει στο Αμαζον και ειναι μια χαρα με τον i3 8130 και τη 12αρα μνημη που του εβαλα (ειχε 6 αλλα φτανει και 20) και με δισκο μ2 στο κενο μερος + απλο ssd που αντικατεστησα τον hdd που ειχε παει σφαιρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mb1984 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Mεταξυ μας τωρα, ο λογος που δε βρισκεις λαπτοπ δεν είναι ότι δεν υπαρχει καταλληλο για τις ανάγκες σου. Το πρόβλημα είναι ότι εδώ και κανενα 6μηνο ζητας από αγγελια λαπτοπ αξιας 2500-2700 ευρω, να στο δωσουν σφραγισμενο με 2000. Αρα ή κατεβάζεις τις προσδοκίες σου και παιρνεις το καλυτερο που μπορεις στο μπατζετ σου, ειτε τσοντάρεις τα ρεστα και παιρνεις μηχανημα των "2500-3000" όπως γραφεις παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fragma Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπόν ο κολλητός μου είχε κόλλημα με τα λαπτοπς. Εχει και εγώ δεν ξέρω πόσα. Εδώ και χρόνια οταν του έλεγα γιατί ρε αγόρι μου δεν φτιάχνεις ένα καλό desktop να ευχαριστηθείς κανονικό gaming, μου έλεγε σιγα μωρε τι διαφορά να έχει από ένα δυνατό λάπτοπ, μου αρέσει το στυλ τους, τα κουτιά των desktop είναι ογκώδη και άσχημα, το παίρνω και στο εξοχικό και τέτοια.. Πριν από ένα μηνα λοιπόν ήθελε να πάρει ένα allienware των 3.600 ευρώ γιατί το Asus που είχε διαλύθηκε από πτώση, και του λέω δώσε μου μια ευκαιρία να σου φτιάξω ένα σταθερό και αν δεν σου αρέσει το κρατάω και σου δίνω τα λεφτά (εδώ το ρίσκαρα λίγο γιατί δεν είχα σκοπό να δώσω τόσα χεχε) Ε λοιπόν του στήνω ένα πισάκι υπερτούμπανο με ryzen 7, AIO υδρόψυξη και 2080Τi με ένα χιλιάρικο λιγότερο από αυτά που σκόπευε να δώσει για την εξωγήινη τοστιέρα, και περιττό να σας πώ ότι από τότε τον έχω χάσει. Δεν βγάινει από το σπίτι. Μου λέει φίλε έχω πάθει την πλάκα μου, δεν το πιστεύω ποσο καλύτερα είναι. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2019 από fragma Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Αφού δε πρόκειται να χρησιμοποιήσεις ποτέ τη μπαταρία τι σε νοιάζει αν χαλάσει .... ? Όσον αφορά την αναβάθμιση αν μπορείς κάνε τη μόνος σου, αν δε μπορείς πλήρωσε τεχνικό Και παλιά στα αυτοκίνητα με ένα κατσαβίδι ο καθε ένας 'μαστρομητσος της γειτονιάς" νόμιζε ότι ήταν ο Μάουρο Φοργκιερι μόλις όμως βγήκαν τα ABS,SRS,CVT,ESP,και λοιπά αρκτικόλεξα άρχισε να βρίζει τις εταιρείες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Tesla Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 12 ώρες πριν, fragma είπε Ε λοιπόν του στήνω ένα πισάκι υπερτούμπανο με ryzen 7, AIO υδρόψυξη και 2080Τi με ένα χιλιάρικο λιγότερο από αυτά που σκόπευε να δώσει για την εξωγήινη τοστιέρα, και περιττό να σας πώ ότι από τότε τον έχω χάσει. Τα λάπτοπ δεν είναι επιλογή . Τα διαλέγουμε από ανάγκη φορητότητας. Είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα , αλλά πληρώνεις το τίμημα στην τσέπη και της θερμοκρασίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mb1984 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Ενα χρονο "ψαχνει" το λαπτοπ μισοτιμης και φταινε οι κατασκευαστες,οι αντιπροσωπειες και δεν ξερω ποιος αλλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASTERIS9999 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Στις 23/8/2019 στις 5:20 ΜΜ, mb1984 είπε Mεταξυ μας τωρα, ο λογος που δε βρισκεις λαπτοπ δεν είναι ότι δεν υπαρχει καταλληλο για τις ανάγκες σου. Το πρόβλημα είναι ότι εδώ και κανενα 6μηνο ζητας από αγγελια λαπτοπ αξιας 2500-2700 ευρω, να στο δωσουν σφραγισμενο με 2000. Αρα ή κατεβάζεις τις προσδοκίες σου και παιρνεις το καλυτερο που μπορεις στο μπατζετ σου, ειτε τσοντάρεις τα ρεστα και παιρνεις μηχανημα των "2500-3000" όπως γραφεις παραπανω. Φίλε μου καλησπέρα και επειδή είχα καιρό να μπω εδώ στην καταχώρηση μου στο φόρουμ δεν είχα δει την γραφή σου εδώ και την είδα τώρα και για αυτό απαντάω τόσο αργά, δηλαδή τώρα, φίλε μου εγώ έβαλα μία αγγελία με συγκεκριμένες απαιτήσεις και προδιαγραφές και εάν βρω αυτό που ζητάω καλώς το βρήκα, εάν δεν το βρω κανένα πρόβλημα δεν θα χαλαστώ καθόλου γιατί δεν χάνω και τίποτα, επίσης θέλω να σου θυμίσω ότι ένα laptop αξίας 2500-2700€ είναι πολύ δύσκολο να μεταπωληθεί από ιδιώτη λόγω της υψηλής τιμής του την σημερινή εποχής της κρίση που δεν θα βρεθούν πολλοί να δώσουν τόσα λεφτά και θα μείνει στα αζήτητα όπως τα ακριβά αμάξια που τα πουλάνε πολύ πολύ φθηνά για να τα ξεφορτωθούν και τα 2000€ που δίνω είναι πολλά τώρα για αυτό το μοντέλο που αρχίζει και παλιώνει σαν μοντέλο και μετά τις γιορτές θα αλλάξω προς τα κάτω την τιμή του. 21 ώρες πριν, mb1984 είπε Ενα χρονο "ψαχνει" το λαπτοπ μισοτιμης και φταινε οι κατασκευαστες,οι αντιπροσωπειες και δεν ξερω ποιος αλλος. Φίλε μου δεν μου φταίνε οι αντιπροσωπείες και οι κατασκευαστές για το συγκεκριμένο laptop αλλά για το τρόπο που φτιάχνουν τώρα πια τα laptop για να μας τα παίρνουν με το παραμικρό και από παντού και το laptop που λες στα 2000€ δε είναι μισοτιμής αλλά πολύ καλή τιμή και μάλιστα αρκετά υψηλή για το συγκεκριμένο laptop τώρα πια και μετά τις γιορτές θα την χαμηλώσω. Στις 23/8/2019 στις 5:20 ΜΜ, mb1984 είπε Mεταξυ μας τωρα, ο λογος που δε βρισκεις λαπτοπ δεν είναι ότι δεν υπαρχει καταλληλο για τις ανάγκες σου. Το πρόβλημα είναι ότι εδώ και κανενα 6μηνο ζητας από αγγελια λαπτοπ αξιας 2500-2700 ευρω, να στο δωσουν σφραγισμενο με 2000. Αρα ή κατεβάζεις τις προσδοκίες σου και παιρνεις το καλυτερο που μπορεις στο μπατζετ σου, ειτε τσοντάρεις τα ρεστα και παιρνεις μηχανημα των "2500-3000" όπως γραφεις παραπανω. Τώρα πια φίλε μου το συγκεκριμένο Laptop στα 2000€ είναι ακριβά για τα χαρακτηριστικά του και στο φινάλε φινάλε έβαλα μία αγγελία και όποιος θέλει την δέχεται η την απορρίπτει, δημοκρατία έχουμε και κάθε γνώμη σεβαστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mb1984 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, ASTERIS9999 είπε Φίλε μου καλησπέρα και επειδή είχα καιρό να μπω εδώ στην καταχώρηση μου στο φόρουμ δεν είχα δει την γραφή σου εδώ και την είδα τώρα και για αυτό απαντάω τόσο αργά, δηλαδή τώρα, φίλε μου εγώ έβαλα μία αγγελία με συγκεκριμένες απαιτήσεις και προδιαγραφές και εάν βρω αυτό που ζητάω καλώς το βρήκα, εάν δεν το βρω κανένα πρόβλημα δεν θα χαλαστώ καθόλου γιατί δεν χάνω και τίποτα, επίσης θέλω να σου θυμίσω ότι ένα laptop αξίας 2500-2700€ είναι πολύ δύσκολο να μεταπωληθεί από ιδιώτη λόγω της υψηλής τιμής του την σημερινή εποχής της κρίση που δεν θα βρεθούν πολλοί να δώσουν τόσα λεφτά και θα μείνει στα αζήτητα όπως τα ακριβά αμάξια που τα πουλάνε πολύ πολύ φθηνά για να τα ξεφορτωθούν και τα 2000€ που δίνω είναι πολλά τώρα για αυτό το μοντέλο που αρχίζει και παλιώνει σαν μοντέλο και μετά τις γιορτές θα αλλάξω προς τα κάτω την τιμή του. Φίλε μου δεν μου φταίνε οι αντιπροσωπείες και οι κατασκευαστές για το συγκεκριμένο laptop αλλά για το τρόπο που φτιάχνουν τώρα πια τα laptop για να μας τα παίρνουν με το παραμικρό και από παντού και το laptop που λες στα 2000€ δε είναι μισοτιμής αλλά πολύ καλή τιμή και μάλιστα αρκετά υψηλή για το συγκεκριμένο laptop τώρα πια και μετά τις γιορτές θα την χαμηλώσω. Τώρα πια φίλε μου το συγκεκριμένο Laptop στα 2000€ είναι ακριβά για τα χαρακτηριστικά του και στο φινάλε φινάλε έβαλα μία αγγελία και όποιος θέλει την δέχεται η την απορρίπτει, δημοκρατία έχουμε και κάθε γνώμη σεβαστή. Και περσι που ηταν καινουργιο, 2 χιλιαρικα εδινες φιλε μου. Οπως θα επρεπε ηδη να ειχες καταλαβει, οι θεωριες σου για την κριση κ τους ιδιωτες, δεν ισχυουν. Σε σχεδον ενα χρονο, δεν το βρηκες. Εκ του αποτελεσματος,αυτα που θελεις-φανταζεσαι, δε γινονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Εγω να κανω μια αδιακριτη ερωτηση; γιατι ψαχνεις το συγκεκριμενο με τοσα λεφτα ενω μπορεις να παρεις πολυ καλητερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ σταμάτησα να διαβάζω εδώ: Στις 17/7/2019 στις 12:25 ΜΜ, ASTERIS9999 είπε Θέλω να αγοράσω ένα gaming Laptop όχι για να παίζω παιχνίδια Εντάξει κατάλαβα, block, δεν χρειάστηκε πάνω απο 1/μιση πρόταση Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2019 από leros2004 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα