jochar Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Καλησπερα παιδια. Εδω και ενα χρονο εχω μετακομισει σε ενα σπιτι στην αρτεμιδα . Εχω κανει παρα πολλες προσπαθειες για να βαλω σταθερη γραμμη ιντερνετ και τηλεφωνου αλλα ματαια, μονο μια φορα ηρθε το ραντεβου που ειχαμε κλεισει και μου λεει ο τεχνικος οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο επερχομενο δικτυο και τελικα η διαδικασια κολλησε εκει. Τηλεφωνικα μου λενε οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμες γραμμες . Τι μπορω να κανω για να βαλω τελικα ιντερνετ στο σπιτι; Ακομα και να τοποθετησω καποια κολωνα. Ευχαριστω .
jochar Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 10 λεπτά πριν, bill2015 είπε Δοκίμασες σε όλους τους παρόχους ; Ναι εχω δοκιμασει σε ολους και μου λενε οτι ολα εξαρτωνται απο τον οτε.
bill2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Αχα Τοτε υπομονη μεχρι να κανει αναβαθμιση ο οτε
jochar Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 39 λεπτά πριν, bill2015 είπε Αχα Τοτε υπομονη μεχρι να κανει αναβαθμιση ο οτε Γνωριζεις αν υπαρχει καποιος τροπος να τοποθετησουμε εμεις καποια κολωνα ή κατι τετοιο για να διευκολυνουμε την κατασταση; Εντωμεταξυ δεν μπορω να επικοινωνησω με κάποιον τεχνικο να μου πει τι ακριβως συμβαινει .
bill2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δεν υπάρχουν γραμμές στη περιοχή σου Υπομονή ώστε να βάλουν
NikosKallithea Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Υπομονη μονο τα πρώτα 10 χρόνια ειναι δύσκολα
jochar Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Υπομονη μονο τα πρώτα 10 χρόνια ειναι δύσκολα Τελεια ! Με βλεπω να μετακομιζω!
NikosKallithea Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 13 λεπτά πριν, jochar είπε Τελεια ! Με βλεπω να μετακομιζω! Ετσι μονο θα πάρεις τηλέφωνο & ιντερνέτ
aGka8l Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Αναβάθμιση δεν θα γίνει , μόνος αν κάποιος γείτονας κόψει το τηλέφωνο θα συνδεθείς ..
isay Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 13 ώρες πριν, jochar είπε Καλησπερα παιδια. Εδω και ενα χρονο εχω μετακομισει σε ενα σπιτι στην αρτεμιδα . Εχω κανει παρα πολλες προσπαθειες για να βαλω σταθερη γραμμη ιντερνετ και τηλεφωνου αλλα ματαια, μονο μια φορα ηρθε το ραντεβου που ειχαμε κλεισει και μου λεει ο τεχνικος οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο επερχομενο δικτυο και τελικα η διαδικασια κολλησε εκει. Τηλεφωνικα μου λενε οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμες γραμμες . Τι μπορω να κανω για να βαλω τελικα ιντερνετ στο σπιτι; Ακομα και να τοποθετησω καποια κολωνα. Ευχαριστω . Για να γινει αναβάθμιση πρεπει να μαζευτουν πολλοί νεοι γειτονες και να γινει επεκταση του υπαρχοντος δικτυου (με κολώνες, καφαο, κλπ). Μεχρι τοτε για τηλεφωνο, μονο κινητό. Απο εκει και πέρα για το internet υπάρχει και το δορυφορικό (που δε συμφέρει) ή αν κάποιος γειτονας που εχεις οπτική επαφη (ακομα και στο χιλιομετρο) να τα βρειτε οικονομικά να στήσεις ενα link για να μοιράζεστε το internet ΤΟΥ. Δεν ειναι φθηνό, αλλα τουλαχιστον θα εχεις internet μεχρι να ερθει ο πολιτισμος.
jochar Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 17 ώρες πριν, aGka8l είπε Αναβάθμιση δεν θα γίνει , μόνος αν κάποιος γείτονας κόψει το τηλέφωνο θα συνδεθείς .. Εφυγε τωρα ο απεναντι αλλα ειναι αλλο ενα σπιτι στην αναμονη και πιστευω ειναι πριν απο μενα ελπιζω να σταθουμε τυχεροι. 16 ώρες πριν, isay είπε Για να γινει αναβάθμιση πρεπει να μαζευτουν πολλοί νεοι γειτονες και να γινει επεκταση του υπαρχοντος δικτυου (με κολώνες, καφαο, κλπ). Μεχρι τοτε για τηλεφωνο, μονο κινητό. Απο εκει και πέρα για το internet υπάρχει και το δορυφορικό (που δε συμφέρει) ή αν κάποιος γειτονας που εχεις οπτική επαφη (ακομα και στο χιλιομετρο) να τα βρειτε οικονομικά να στήσεις ενα link για να μοιράζεστε το internet ΤΟΥ. Δεν ειναι φθηνό, αλλα τουλαχιστον θα εχεις internet μεχρι να ερθει ο πολιτισμος. Το αστειο ειναι οτι εχεις ενα καφαο στο διπλα στενο το οποιο δεν το εχουν ρευματοδοτησει , επισης εχουν περασει και οτικες ινες και το ενα σπιτι να εχει τελειο ιντερνετ και ακριβως το διπλα να μην μπορει να δει ουτε βιντεο. Η γειτονια γενικα εχει σοβαρο θεμα με τη συνδεση ακομα και με το σημα του κινητου εγω αναγκαστηκα να αλλαξω παροχο για να μπορω να μιλαω στο σπιτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα