Tsitsikaos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Καλημερα...δεν ξερω αν πρεπει ν βαλω εδω το θεμα η σε αλλη κατηγορια...εχω παρει ενα ipad 2018..εχω το νετφλιξ αλλα θελω ν βλεπω και ταινιες ονλαιν...θελω ν ρωτησω...θα εχω προβλημα αν μπαινω πχ στο γαματο η στους χρυσους;υπαρχει περιπτωση να κολλησει τπτ ιους;;γιατι σε αυτες τις σελιδες πεταει πολλα παραθυρα..δλδ με νιαζει μν παθει τπτ το ταμπλετ..αλλιως υπαρχει κανα προγραμμα;παλια ειχα στον υπολογιστη το ποπ κορν..δεν ξερω αν υπαρχει ακομα...
taslikos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Μέσα από αυτές τις διαφημίσεις δεν μπορεί να πάθει κάτι. Μπορείς να τις κλείνεις μόνος σου. Υπάρχουν τρόποι να τις παρακάμψεις με ad blocker.
Tsitsikaos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 31 λεπτά πριν, taslikos είπε Μέσα από αυτές τις διαφημίσεις δεν μπορεί να πάθει κάτι. Μπορείς να τις κλείνεις μόνος σου. Υπάρχουν τρόποι να τις παρακάμψεις με ad blocker. Απλα θα κατεβασω adblocker απο το store?και τελος;
CheOnWeb Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 21 minutes ago, Tsitsikaos said: Απλα θα κατεβασω adblocker απο το store?και τελος; Ναι, γενικώς δεν υπάρχει κίνδυνος με το iOS, απλώς είναι λίγο σπαστικά τα παράθυρα. Τσέκαρε και στα Settings του Safari ότι είναι ενεργοποιημένο το "Block Pop-ups".
Tsitsikaos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Ναι, γενικώς δεν υπάρχει κίνδυνος με το iOS, απλώς είναι λίγο σπαστικά τα παράθυρα. Τσέκαρε και στα Settings του Safari ότι είναι ενεργοποιημένο το "Block Pop-ups". Αυτο που λεε φραγη αναδυομενων λες ε;
CheOnWeb Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 2 minutes ago, Tsitsikaos said: Αυτο που λεε φραγη αναδυομενων λες ε; Ναι, φαντάζομαι ότι έτσι λέγεται στα Ελληνικά.
Tsitsikaos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 15 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Ναι, φαντάζομαι ότι έτσι λέγεται στα Ελληνικά. Οκ φιλε μου!!!χαχαχα
Tsitsikaos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Στις 18/7/2019 στις 11:43 ΠΜ, marmagia είπε Δεν έχεις κανένα κίνδυνο μην σκας Okkkk
aladdinReloaded Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Ποτε μα Ποτε μα Ποτε δεν μπορεις να πιασεις Ιο απο καποια σελιδα Εκτος αν αυτη η σελιδα εχει κρυμενο FLASH . Αρα απενεργοποιουμε τον Flash player η δεν παταμε ποτε ALLOW εκτος αν βλεπουμε το περιεχόμενο του FLASH τοτε δεν υπαρχει κίνδυνος. Οι πιο πολλοι χρηστες δεν ξερουν οτι δεν υπάρχει τροπος να πιασεις IO με Javascript ,html και CSS. Μπορεις να μπαινεις οπου θες σε οποια σελιδα θες αρκει στο τελος να κανεις ενα CLEAR CACHE. Ετσι λοιπον δεν χρειαζετε να εχεις ποτε antivirus στον υπολογιστη σου αρκει να μην κατεβάζεις "Εκτελεσιμα αρχεια " αν μιλάμε για windows τετοια ειναι τα αρχεια με καταληξη .exe,.com,.bat,.cmd,scr και καποια Screen Savers. Ο Chrome τα κοβει ολα οσο αφορα το Ipad τιποτα δεν μπορεις να παθεις αφου η Apple ουτε τα δικα της αρχεια δεν αφηνει καλα καλα να παιξουν. Θα σου πρότεινα να παρεις ενα android tablet και να πετάξεις το ipad οσο πιο γρηγορα γίνετε.Αυτο τουλαχιστον εκανα εγώ.
CheOnWeb Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 31 minutes ago, aladdinReloaded said: Θα σου πρότεινα να παρεις ενα android tablet και να πετάξεις το ipad οσο πιο γρηγορα γίνετε.Αυτο τουλαχιστον εκανα εγώ. Δεν ρώτησε τι tablet να πάρει. Ρώτησε αν υπάρχει θέμα ασφάλειας με το iPad κι εσύ του προτείνεις Android? Επειδή αυτό έκανες εσύ; Και; 1
firepc Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 46 λεπτά πριν, aladdinReloaded είπε Θα σου πρότεινα να παρεις ενα android tablet και να πετάξεις το ipad οσο πιο γρηγορα γίνετε. 😂😂😂🤣🤣
aladdinReloaded Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Δεν ρώτησε τι tablet να πάρει. Ρώτησε αν υπάρχει θέμα ασφάλειας με το iPad κι εσύ του προτείνεις Android? Επειδή αυτό έκανες εσύ; Και; μαλλον δεν διαβασες ολη την απαντηση μου
Jiakometi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Irony mode ON Καλά δεν βλέπετε ότι ο χρήστης @aladdinReloaded έχει δίκιο..? Γιατί επιμένετε ? @Tsitsikaos Μόλις αποφασίσεις να ακολουθήσεις την συμβουλή του Aladdin στείλε pm να σε απαλλάξω από το μίασμα. Με ευχαριστείς αργότερα. Irony mode OFF. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2019 από Jiakometi
CheOnWeb Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 2 hours ago, aladdinReloaded said: μαλλον δεν διαβασες ολη την απαντηση μου Τι να διαβάσω; Για το flash? Στο iPad? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα