Napier Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) εχω καταλιξει οτι χρειαζομαι για μερικη επιπλωση γκαρσονιερα τα παρακατω κρεβατι ημιδιπλο στορια/κουρτινες/ρομαν για 1 μεγαλο παραθιρο (οτι ειναι πιο οικονομικο και γριγορο να γινει) τραπεζι και 2-3 καρεκλες τιβι ντουλαπα επειδη δεν εχω καθολου (οταν λεμε καθολου το εννοω καθολου) χρονο λογω υποχρεωσεων να ασχολιθω με αυτα υπαρχει τροπος να τα βρω καπου μαζεμενα αυτα η να τα αναθεσω καπου και σε 1 βδομαδα να εχουν τοποθετηθει με τον πιο οικονομικο τροπο? Τι προτινετε? Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2019 από Napier
APPLEGEEK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 37 λεπτά πριν, zx1234r είπε Ikea delivery. τι ωρες? γιατι και εγω εργαζομαι ολοι μερα δεν εχω χρονο και θελω γραφειο και στισημο εαν γινεται
zx1234r Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 28 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε τι ωρες? γιατι και εγω εργαζομαι ολοι μερα δεν εχω χρονο και θελω γραφειο και στισημο εαν γινεται Ε που να ξέρω. Μπες στο site και δες. Στείλε κάποιον να ανοίξει για να μπουν να τα στήσουν μόνο.
APPLEGEEK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, zx1234r είπε Ε που να ξέρω. Μπες στο site και δες. Στείλε κάποιον να ανοίξει για να μπουν να τα στήσουν μόνο. μανα 73 πατερας 81 ολοι δουλεουμε σαν σκυλια μονο σαββατοκυριακο καθομαι
sphinxgr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Πας ενα Σαββατο πρωί ΙΚΕΑ και αγοράζεις και στα φέρνουν σπίτι . Κάθεσαι Κυριακή και το φτιάχνεις. Τόσο απλό. Μα πραγματικά, για ενα κρεβάτι και ένα τραπεζι η όλη φαση!? 2
APPLEGEEK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, sphinxgr είπε Πας ενα Σαββατο πρωί ΙΚΕΑ και αγοράζεις και στα φέρνουν σπίτι . Κάθεσαι Κυριακή και το φτιάχνεις. Τόσο απλό. Μα πραγματικά, για ενα κρεβάτι και ένα τραπεζι η όλη φαση!? σ/κ δεν κανω τιποτα αραζω 2
sphinxgr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε σ/κ δεν κανω τιποτα αραζω Καλή φάση!!! Άραξε και θα γίνουν όλα. Μην αγχώνεσαι. Ίσως έρθει κάποιος απο το Insomnia να καθαρίσει Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2019 από sphinxgr 2
teddy71 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 @APPLEGEEK Άμα πνιγεσε στη δουλειά και δουλεύεις όλη μέρα που βρίσκεις τον χρόνο και μπαίνεις κάθε μια ώρα και μάλιστα καθημερινη-εργασιμη και σε συνήθεις ώρες εργασίας?? Μάλλον δεν εργάζεσαι τόσο σκληρά όσο θέλεις να πιστεύουν οι άλλοι απλά τεμπελιάζεις. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 1 hour ago, APPLEGEEK said: σ/κ δεν κανω τιποτα αραζω Κοιμήσου στο πάτωμα. 6 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις