Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω καταλιξει οτι χρειαζομαι για μερικη επιπλωση γκαρσονιερα τα παρακατω

κρεβατι ημιδιπλο

στορια/κουρτινες/ρομαν για 1 μεγαλο παραθιρο (οτι ειναι πιο οικονομικο και γριγορο να γινει)

τραπεζι και 2-3 καρεκλες

τιβι

ντουλαπα

επειδη δεν εχω καθολου (οταν λεμε καθολου το εννοω καθολου) χρονο λογω υποχρεωσεων να ασχολιθω με αυτα υπαρχει τροπος να τα βρω καπου μαζεμενα αυτα η να τα αναθεσω καπου και σε 1 βδομαδα να εχουν τοποθετηθει με τον πιο οικονομικο τροπο? Τι προτινετε? 

Επεξ/σία από Napier
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Ikea delivery. 

τι ωρες? γιατι και εγω εργαζομαι ολοι μερα δεν εχω χρονο και θελω γραφειο και στισημο εαν γινεται 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

τι ωρες? γιατι και εγω εργαζομαι ολοι μερα δεν εχω χρονο και θελω γραφειο και στισημο εαν γινεται 

Ε που να ξέρω. Μπες στο site και δες. Στείλε κάποιον να ανοίξει για να μπουν να τα στήσουν μόνο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zx1234r είπε

Ε που να ξέρω. Μπες στο site και δες. Στείλε κάποιον να ανοίξει για να μπουν να τα στήσουν μόνο.

μανα 73 πατερας 81 

ολοι δουλεουμε σαν σκυλια

μονο σαββατοκυριακο καθομαι

Δημοσ.

Πας ενα Σαββατο πρωί ΙΚΕΑ και αγοράζεις και στα φέρνουν σπίτι . Κάθεσαι Κυριακή και το φτιάχνεις. Τόσο απλό. 

Μα πραγματικά, για ενα κρεβάτι και ένα τραπεζι η όλη φαση!?

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, sphinxgr είπε

Πας ενα Σαββατο πρωί ΙΚΕΑ και αγοράζεις και στα φέρνουν σπίτι . Κάθεσαι Κυριακή και το φτιάχνεις. Τόσο απλό. 

Μα πραγματικά, για ενα κρεβάτι και ένα τραπεζι η όλη φαση!?

σ/κ δεν κανω τιποτα αραζω 

• Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

σ/κ δεν κανω τιποτα αραζω 

Καλή φάση!!! Άραξε και θα γίνουν όλα. Μην αγχώνεσαι. 

Ίσως έρθει κάποιος απο το Insomnia να καθαρίσει

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 2
Δημοσ.

@APPLEGEEK 

Άμα πνιγεσε στη δουλειά και δουλεύεις όλη μέρα που βρίσκεις τον χρόνο και μπαίνεις κάθε μια ώρα και μάλιστα καθημερινη-εργασιμη και σε συνήθεις ώρες εργασίας?? Μάλλον δεν εργάζεσαι τόσο σκληρά όσο θέλεις να πιστεύουν οι άλλοι απλά τεμπελιάζεις.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...