Zengar Zombolt Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Τηλεφωνικό άκυρο....... θα τη φάνε την αρνητική κριτική τους......κερνάω απλόχερα ! 1
vasman15 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Άκυρο, και απόθεμα λέει δεν είχαν και λάθος έγινε, 2σε 1...
JoannisV Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Τηλέφωνο και άκυρο και εδώ μόλις. Όχι ότι τα χρειαζόμουν, αλλά κρίμα (όχι ότι περίμενα να παραλάβω επίσης)
V-a-c Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Αρχίσανε να παίρνουν τηλεφώνα εε ? Δεν απάντησα , τι ήθελαν αραγε ? 😂😜😂 Για την ιστορία εγώ είχα παραγγείλει ένα μηχανικό πληκτρολόγιο Viper ...
Pinkakos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Έπεσε και σε εμένα τηλεφωνακι, βγάλτε πυρσούς και τσουγκράνες και πάμε όλοι μαζί να γράψουμε επιθετικές κριτικές στο Σκρουτζ
SingSong Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Άκυρο και εδώ, νομιζω θα το παραγγείλω σε κανονική τιμή οταν είναι πάλι διαθέσιμο με "παραλαβή" απο το κατάστημα. Επίσης παραλίγο να τυφλωθώ απο αυτό το κίτρινο πράγμα. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2019 από SingSong
Torasu Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Άκυρο, με πήραν τηλέφωνο και εδώ να το ακυρώσουν (αναμενόμενο). Γερούν γερά!
bravenew Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Άκυρο κι εδώ. (παραγγελία και στα 2 προϊόντα του TS)
Zengar Zombolt Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 "Παρήγγειλα 2 headset Patriot Viper 361 που τα είχαν βάλει σε πολύ καλή έκπτωση και την επόμενη μέρα με πήραν τηλέφωνο να μου την ακυρώσουν όχι μόνο σε μένα αλλά και σε άλλα άτομα που έκαναν παραγγελίες και σε άλλα patriot περιφερειακά και όχι μόνο. Προφανώς πρόκειται για "λάθος" τιμές και αντί να το παραδεχτούν λένε ψέματα πως δεν έχουν απόθεμα. Γενικά αυτό το κατάστημα το έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν και έχει καταντήσει να είναι ο κλόουν του forum στις ¨λάθος τιμές " και μετά στις ακυρώσεις παραγγελιών... Οπότε η έχουν "κακούς" υπαλλήλους η το κάνουν για την κίνηση και τα κλικς που όπως και να έχει δείχνει αντιεπαγγελματισμό. Κριμα....." Αυτό τους κότσαρα στην αρνητική κριτική που τους έκανα αν βέβαια εγκριθεί από το Skroutz 3
AzaZyL Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 8 ώρες πριν, LEFteriz είπε Viper V330;;; αχ... Οι μισοί και βάλε, εδωμέσα, δεν ξέρουν τι είναι αυτό.. 2
SingSong Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε "Παρήγγειλα 2 headset Patriot Viper 361 που τα είχαν βάλει σε πολύ καλή έκπτωση και την επόμενη μέρα με πήραν τηλέφωνο να μου την ακυρώσουν όχι μόνο σε μένα αλλά και σε άλλα άτομα που έκαναν παραγγελίες και σε άλλα patriot περιφερειακά και όχι μόνο. Προφανώς πρόκειται για "λάθος" τιμές και αντί να το παραδεχτούν λένε ψέματα πως δεν έχουν απόθεμα. Γενικά αυτό το κατάστημα το έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν και έχει καταντήσει να είναι ο κλόουν του forum στις ¨λάθος τιμές " και μετά στις ακυρώσεις παραγγελιών... Οπότε η έχουν "κακούς" υπαλλήλους η το κάνουν για την κίνηση και τα κλικς που όπως και να έχει δείχνει αντιεπαγγελματισμό. Κριμα....." Αυτό τους κότσαρα στην αρνητική κριτική που τους έκανα αν βέβαια εγκριθεί από το Skroutz Κάτι παρόμοιο και από εμένα .
gaius germanicus Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Τα χα πάρει από eshop πριν 2 χρόνια 40 ευρω και τα χω ακόμα,για 10 ευρώ δεν το συζητώ ότι αξίζουν .
Amix Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, gaius germanicus είπε Τα χα πάρει από eshop πριν 2 χρόνια 40 ευρω και τα χω ακόμα,για 10 ευρώ δεν το συζητώ ότι αξίζουν . Μονο που φαγαμε ακυρο ολοι μας lol
Zengar Zombolt Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 η πλάκα είναι πως το σκρουτζ 2 μέρες μετά δεν έχει δημοσίευση την κριτική μου ακόμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα