Προς το περιεχόμενο

Astra airlines

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλέπω στο site  να αναφέρει για αποσκευή έως 15 κιλά. Αλλά δεν βλέπω τι επιλογές υπάρχουν αν ξεπεραστεί το όριο

Και επίσης ενώ ξέρω ότι στις πτήσεις εσωτερικού επιτρέπεται το δίπλωμα οδήγησης , δεν βλέπω να το αναφέρει ως έγγραφο που δέχονται. Επιτρέπεται και ας μην αναφέρεται; 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, geortsaki είπε

Βλέπω στο site  να αναφέρει για αποσκευή έως 15 κιλά. Αλλά δεν βλέπω τι επιλογές υπάρχουν αν ξεπεραστεί το όριο

Και επίσης ενώ ξέρω ότι στις πτήσεις εσωτερικού επιτρέπεται το δίπλωμα οδήγησης , δεν βλέπω να το αναφέρει ως έγγραφο που δέχονται. Επιτρέπεται και ας μην αναφέρεται; 

https://m.astra-airlines.gr/pages.php?cat=6&scat=1

Κατω κατω λεει οτι απλα επιβαρυνεσαι 2 ευρω για καθε επιπλεον κιλο , αρκει να μην ξεπερναει τα 32 , μετα τα οποια υπαρχει περιπτωση να μην δεχθουν καθολου την αποσκευη. 

Για χειραποσκευες παντως αναφερει μεγιστο 7.

• Like 1
Δημοσ.
18 minutes ago, geortsaki said:

δεν εχεις ταυτοτητα νεου τυπου?σε μια μερα την εχεις βγαλει και καλο ειναι να την εχεις.επισης εξαρτατε ισως και το διπλωμα αν ειναι παλιου τυπου ή νεου

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, poulinos είπε

δεν εχεις ταυτοτητα νεου τυπου?σε μια μερα την εχεις βγαλει και καλο ειναι να την εχεις.επισης εξαρτατε ισως και το διπλωμα αν ειναι παλιου τυπου ή νεου

Έχω ταυτότητα νέα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν την έχω μαζί μου, έχω χρόνο να γυρίσω σπίτι, αλλά αν δεν είναι απαραίτητο, να μην γυρίσω

Δημοσ.
6 ώρες πριν, geortsaki είπε

Έχω ταυτότητα νέα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν την έχω μαζί μου, έχω χρόνο να γυρίσω σπίτι, αλλά αν δεν είναι απαραίτητο, να μην γυρίσω

Πάρε τηλέφωνο και ρώτα τους. Ίσως σου πουν κάτι περισσότερο από αυτά που γράφουν στο site 

• Like 1
Δημοσ.

Το διπλωμα δεν ειναι ταυτοτητα... Τωρα αν θα το δεχτουν για πτηση εσωτερικου ειναι αλλο θεμα. Για εξωτερικου ΔΕΝ παιζει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα το δεχθούν γιατί το είχα κάνει με την Aegean , αλλά δεν το έλεγε στο site της Astra. 

Τελικά το δέχτηκαν και αυτοί, χωρίς κανένα πρόβλημα. 

Επεξ/σία από geortsaki
Δημοσ.
13 hours ago, geortsaki said:

και αμα φας πορτα?

5 hours ago, vagos789 said:

Δεν το εχω κανει ποτε αλλα νομιζω οτι καθε εγκυρο διπλωμα ειναι ΟΚ

το βασικο ειναι οτι δεν ξερω για το παλιο διπλωμα. και σε εξωτερικο χλωμο το κοβω να το δεχτουν

3 hours ago, geortsaki said:

Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα το δεχθούν γιατί το είχα κάνει με την Aegean , αλλά δεν το έλεγε στο site της Astra. 

Τελικά το δέχτηκαν και αυτοί, χωρίς κανένα πρόβλημα. 

απλα τι ειναι προτιμοτερο?να πας σπιτι να το φερεις ή να τυχει να μην το δεχτουν και να χασεις την πτηση?

Δημοσ.

Καμια εταιρεία δεν διαφοροποιείται από τις άλλες σε τέτοια θέματα. Το δίπλωμα είναι μόνο για πτήσεις εσωτερικού. 

• Like 1
Δημοσ.
8 hours ago, vagos789 said:

Καμια εταιρεία δεν διαφοροποιείται από τις άλλες σε τέτοια θέματα. Το δίπλωμα είναι μόνο για πτήσεις εσωτερικού. 

λογικο αφου οι κανονες/νομοι ειναι οι ιδιοι ανεξαρτητος εταιρειας.και τα ατομα που κανουν ελεγχο στην αρχη δεν εχουν σχεση με την εκαστοτε αεροπορικη αλλα ειναι γενικα προσωπικο για αυτην την δουλεια.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, poulinos είπε

τα ατομα που κανουν ελεγχο στην αρχη δεν εχουν σχεση με την εκαστοτε αεροπορικη αλλα ειναι γενικα προσωπικο για αυτην την δουλεια.

Δεν ξερω αν ο τελευταιος ελεγχος προ της επιβιβασης γινεται απο προσωπικο αεροδρομιου (νομιζω οχι),πιο πριν παντως ειναι προσωπικο της εταιρειας 

Δημοσ.
2 minutes ago, vagos789 said:

Δεν ξερω αν ο τελευταιος ελεγχος προ της επιβιβασης γινεται απο προσωπικο αεροδρομιου (νομιζω οχι),πιο πριν παντως ειναι προσωπικο της εταιρειας 

o τελευταιος συνηθως ειναι απο ατομα της εκαστοτε εταιρειας.αλλα πριν απο αυτα σου εχουν ζητησει ΣΥΝΗΘΩΣ και σε αλλα σημεια ταυτοτητα.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, poulinos είπε

o τελευταιος συνηθως ειναι απο ατομα της εκαστοτε εταιρειας.αλλα πριν απο αυτα σου εχουν ζητησει ΣΥΝΗΘΩΣ και σε αλλα σημεια ταυτοτητα.

στο γκισε αρχικα ειναι ανθρωπος της εταιρειας,μετα μπορεις να περασεις στις πυλες μονο με το boarding pass και γινεται ελεγχος χειραποσκευων και οχι ταξιδιωτικων εγγραφων

Δημοσ.
43 minutes ago, vagos789 said:

στο γκισε αρχικα ειναι ανθρωπος της εταιρειας,μετα μπορεις να περασεις στις πυλες μονο με το boarding pass και γινεται ελεγχος χειραποσκευων και οχι ταξιδιωτικων εγγραφων

ναι το γκισε δεν το εβαλα μεσα.στο γκισε ειναι της εταιρειας μετα συνηθως ζητανε μονο boarding pass.οταν παω πχ σε πολωνια μετα το boarding pass εχει και αλλο ενα ατομο που ζηταει boarding pass και πολλες φορες και id και μετα ειναι τα xray και μετα παλι ο υπαλληλος της εταιρειας στην πυλη που ζηταει και εκει ταυτοτητα. δεν θυμαμαι αν το ατομο που εχω με bold ειναι και στις αλλες πτησεις πχ εσωτερικου ή αν είναι λογω πολωνιας. εχω καιρο να ταξιδεψω ελλαδα με αεροπλανο.:P .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...