Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,
έχω καρτοκινητό vodafonecu και έχω υπόλοιπο το οποίο δεν θα μπορέσω να καταναλώσω μέχρι την επόμενη ανανέωση υπολοίπου, που σημαίνει ότι θα χάσω όλα τα χρήματα που έχω δώσει μέχρι τώρα.

Φυσικά υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς χρόνου ομιλίας με το Vodafone Sharing: https://www.vodafonecu.gr/eksipiretisi-pelatwn/metafora-xronou-omilias-vodafone-sharing/, αλλά δεν νομίζω ότι πληρώ τις προϋποθέσεις χρήσης που αναφέρουν ότι ο συνδρομητής από τον οποίο γίνεται η μεταφορά να έχει πραγματοποιήσει συνολικό ποσό ανανεώσεων τουλάχιστον 25€ (ονομαστική αξία) τους τελευταίους 3 μήνες.

Οπότε σε αυτή την περίπτωση τι άλλες επιλογές έχω;
Ιδανικά θα ήθελα να μεταφέρω το υπόλοιπο σε κάποιον/α με καρτοκινητό vodafonecu κι αυτός/ή να μου δώσει τα χρήματα.
Ευχαριστώ.

Στράτος

Δημοσ.

Δηλαδη θελεις να διακοψζεις την cu, νσ κρατησεις το νουμερο, και να ρευστοποιησεις τον. Υπολοιπο χρονο?...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 19/7/2019 στις 12:15 ΠΜ, ELTASSOS είπε

Δηλαδη θελεις να διακοψζεις την cu, νσ κρατησεις το νουμερο, και να ρευστοποιησεις τον. Υπολοιπο χρονο?...

Όχι απαραίτητα να διακόψω την cu αλλά να μεταφέρω το υπόλοιπο μου σε άλλον κάτοχο καρτοκινητής vodafone cu κι αυτός/ή να με πληρώσει.

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για να μεταφερεις χρηματα απο vodafonecu σε vodafonecu  στελνεις μηνυμα στο 1331   πχ 20 ΣΤΟ 69ΧΧΧΧΧΧΧΧ

20 € ΚΕΝΟ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΝΟΥΜΕΡΟ

Ζηταει επιβεβαιωση, στελνεις ΝΑΙ και η μεταφορα ολοκληρωνεται !!!

η χρεωση ειναι 0,5€ ανα αποστολή

Επεξ/σία από manoscg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...