Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Το αμάξι που έχω τώρα το αγόρασα στα 19 μου με δάνειο και εγγυητή ένα συγγενικό πρόσωπο. Το αυτοκίνητο κόστιζε 12.500 τα οποία 10.000 ήταν δάνειο και τα 2.500 γραμμάτια. Τώρα σκέφτομαι για καινούριο. Υπάρχει η επιλογή του δανείου; Βγαίνει εύκολα, δύσκολα; Τι εισόδημα χρειάζεται; Και Γενικά πληροφορίες για αγορά καινούριου; Δεν ρωτάω για αγορά με μετρητά.

Ποσό μέχρι 20.000.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, gkar206 είπε

Το αυτοκίνητο κόστιζε 12.500 τα οποία 10.000 ήταν δάνειο και τα 2.500 γραμμάτια.

Αξέχαστε εποχές που πληρώνουμε τώρα

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Αξέχαστε εποχές που πληρώνουμε τώρα

Το αυτοκίνητο έχει εξοφληθεί στην ώρα του. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.

Επεξ/σία από gkar206
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gkar206 είπε

Το αυτοκίνητο έχει εξοφληθεί στην ώρα του. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.ην

Μην το πάρεις προσωπικά, γενικό ήταν το σχόλιο του και μάλλον ανήκεις στην μειοψηφία που αποπληρώνει το δάνειο στην ώρα του , πολλοι είναι αυτοί που το δάνειο τους δεν εξυπηρετηται. Ηταν κάποιες εποχές που τα δάνεια δίνονταν αβερτα χωρίς έλεγχο κατά πόσο ο λήπτης θα μπορούσε να το αποπληρώσει, τι εισοδήματα είχε κτλπ

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gkar206 είπε

Καλησπέρα. Το αμάξι που έχω τώρα το αγόρασα στα 19 μου με δάνειο και εγγυητή ένα συγγενικό πρόσωπο. Το αυτοκίνητο κόστιζε 12.500 τα οποία 10.000 ήταν δάνειο και τα 2.500 γραμμάτια. Τώρα σκέφτομαι για καινούριο. Υπάρχει η επιλογή του δανείου; Βγαίνει εύκολα, δύσκολα; Τι εισόδημα χρειάζεται; Και Γενικά πληροφορίες για αγορά καινούριου; Δεν ρωτάω για αγορά με μετρητά.

Ποσό μέχρι 20.000.

Αν πας για καινούριο θα πας στην αντιπροσωπεία που σε ενδιαφέρει,θα δώσεις τα απαραίτητα στοιχεία και θα σου πουν σε λίγες μέρες αν εγκρίνεται το δάνειο ή όχι.Για 20000 και χωρίς καθόλου προκαταβολή δύσκολα τα πράγματα πάντως,εκτός και αν έχεις μεγάλο εκκαθαριστικό.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που κάποιοι περιμένουν από ένα forum χωρίς να παρέχουν ούτε ένα οικονομικό τους στοιχείο να λάβουν απάντηση αν μπορούν να πάρουν δάνειο με ξεπερνά πραγματικά.

Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική π.χ κάποιος με εισόδημα 10.000 δεν μπορεί να πάρει μεγάλο δάνειο αλλά κάποιος άλλος με 10.000 και ακίνητη περιουσία 500.000 μπορεί. Είναι πολλές οι μεταβλητές.

Τι πιο εύκολο να πας σε μια αντιπροσωπεία με το εκκαθαριστικό σου ή σε μια τράπεζα και να μάθεις αυτό που ζητάς άμεσα και πάνω όλα αξιόπιστα.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Nickokin είπε

Αυτό που κάποιοι περιμένουν από ένα forum χωρίς να παρέχουν ούτε ένα οικονομικό τους στοιχείο να λάβουν απάντηση αν μπορούν να πάρουν δάνειο με ξεπερνά πραγματικά.

Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική π.χ κάποιος με εισόδημα 10.000 δεν μπορεί να πάρει μεγάλο δάνειο αλλά κάποιος άλλος με 10.000 και ακίνητη περιουσία 500.000 μπορεί. Είναι πολλές οι μεταβλητές.

Τι πιο εύκολο να πας σε μια αντιπροσωπεία με το εκκαθαριστικό σου ή σε μια τράπεζα και να μάθεις αυτό που ζητάς άμεσα και πάνω όλα αξιόπιστα.

μα είναι γνωστό ότι στο insomnia συχνάζουν πολλά μεντιουμ.

Κι εγώ τώρα που θέλω να παραγγείλω ένα ρόφημα σοκολάτα με φουντούκι, εννοείται ότι δε θα πάρω τηλέφωνο στο κατάστημα. Θα ανοίξω θέμα στο insomnia να ρωτήσω αν το τάδε κατάστημα έχει σοκολάτα φουντούκι. τι πιο λογικό εξάλλου;

• Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Γιαούρτι είπε

Κι εγώ τώρα που θέλω να παραγγείλω ένα ρόφημα σοκολάτα με φουντούκι, εννοείται ότι δε θα πάρω τηλέφωνο στο κατάστημα. Θα ανοίξω θέμα στο insomnia να ρωτήσω αν το τάδε κατάστημα έχει σοκολάτα φουντούκι. τι πιο λογικό εξάλλου;

Ότι και να ρωτήσει ο καθένας από την στιγμή που είναι στα πλαίσια που ορίζει το φόρουμ εσένα τι σε κοφτει; Τόσο δύσκολο είναι απλά να προσπεράσετε ένα θέμα; 

• Like 4
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Γιαούρτι είπε

Καλά κάνει το παιδί και  εμείς οι αργόσχολοι με τι θα ασχοληθούμε;;;;:P

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

TS ανάλογα με το εκκαθαριστικό σου και την προκαταβολή που μπορείς να δώσεις πας στην αντιπροσωπεία, σου βγάζουν ένα χρηματοδοτικό ανάλογα με τα προγράμματα που έχουν αυτοί και μετά περιμένεις έγκριση από τράπεζα.

Οπότε βρες τι θέλεις να αγοράσεις και πήγαινε να ρωτήσεις

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Έκτος από το εκκαθαριστικό νομίζω μετράει και η μισθοδοσία των τελευταίων μηνών.

Σωστός και αυτό

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς φίλε εγκρίνουν πιο δύσκολα τις εποχές αυτές

Θέλουν δηλαδή για δάνειο πχ 20000 να έχεις πάνω από 25 30 Χιλ σταθερά το χρονο(κάθε χρόνο), και να βάλεις δόση 200 250 ευρω.

Είναι και πιο ασφαλές για τις τράπεζες, και φυσικά πιο επικερδές γιατι θα σου φανε αλλά 4 5 Χιλ από τόκους.

Αν σου πάει η καρδιά να πληρωσεις 25 ένα αντικείμενο που έχει 20 και όταν το ξεχρεωσεις να κοστίζει 10 12 

Κάντο. Είσαι ακριβώς ότι χρειάζονται οι τράπεζες για να ανακάμψουν ειδικά αν είσαι και καλοπληρωτης 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις ‎17‎/‎7‎/‎2019 στις 9:00 ΠΜ, Nickokin είπε

Το Ε9 δε νομιζω να εχει σημασια ...Παρακρατηση κυριοτητας ( με ότι ρισκο για την τραπεζα) μονο στο αυτοκινητο μπορει να γινει μεχρι να εξοφληθει.

Εκκαθαριστικο και τελευταια εξοφλητικα μισθοδοσίας.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Το Ε9 δε νομιζω να εχει σημασια ...Παρακρατηση κυριοτητας ( με ότι ρισκο για την τραπεζα) μονο στο αυτοκινητο μπορει να γινει μεχρι να εξοφληθει

Μη βάζεις ιδέες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...