Προς το περιεχόμενο

Chaintech 7NJL1 Summit και USB

spirosta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αυτή την μητρική εδώ και μερικολυς μήνες όμως πρόσφατα ανακάλυψα ότι δεν δουλεύουν δύο USB θύρες από αυτές που βρίσκονται στο εσωτερικό. :cry:

Είναι αγορασμένη από το πλαίσιο.

Ξέρει κανείς αν την επιστρέψω πόσο γρήγορα γίνεται ο έλεγχός της?Ωρες-μέρες? Η αντικατάσταση γίνεται άμεσα?Αν δεν υπάρχει η ίδια μητρική τι γίνεται?

Παρακαλώ να μου απαντήσουν όσοι γνωρίζουν για το θέμα ή όσοι είχαν παρόμοιες εμπειρίες με το κατάστημα αυτό.

Κάποτε είχα φάει δύο μήνες αναμονή με την Quest γιατί όπως είπαν δεν είχαν το ίδιο προιόν (ηχεία ήταν) και δεν ήξεραν αν ήθελα κάτι άλλο.Καλά δεν ρώταγαν?

Ευχαριστώ :idea:

Δημοσ.

Ean den kanw lathos i sygkekrimeni mitriki (opws oi perisoteres) ektos apo tis 2 USB thyres pou exoun apo pisw exei alles 4 USB e3odous epanw stin mitriki tis opies mporeis na tis a3iopieiseis meso kapiou bracket. Epomenws ean den trelenese na tin ala3eis i na mpeis sto louki peri allaghs, dokimase na pareis 1 bracket to opio mpenei se 5 /14 thyra kai tha exeis 4 akoma thyres USB :)

Egw pantws tha rwtaga auta pou mas rwtas to plaisio (gia tous xronous anamonis)

Δημοσ.

Οι δ΄θο από τις τέσσερις που ενώνονται πάνω στο bracket δεν λειτουργούν.

Αυτό ήταν το πρόβλημα.

Τώρα πάω στο πλαίσιο.

Δημοσ.

Για κοιτα μηπως δεν εχεις περασει τους drivers σωστα. Εγω εχω την Zenith που εχει το ιδιο chipακι και αν δεν περασω drivers δεν δουλευουν! Τσεκαρε το και πες μας!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...