Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα ρουτερ ΖΤΕ  της cyta και θέλω να το βάλω να δοκιμάσω μήπως πιάσει κάτι περισσότερο σε ταχύτητα στην wind μπορεί να γίνει αυτό;  θα δουλέψει το ρουτερ;

Δημοσ.

Συνήθως αρκεί να αλλάξεις στο interface τις ρυθμίσεις με εκείνες της wind. Μπορείς να τους καλέσεις. Καμια φορά έρχονται και κλειδωμένα οπότε δεν μπορείς να τα πειράξεις. Δοκίμασε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλιστα το interface είναι το μενού που λέει για τις ip και το broadband που γραφει;   δηλαδή να δω τι γραφει τωρα   επισης voip τηλεφωνια ειχα με την cyta, με την wind καταργήθηκε ειναι χωριστά το τηλέφωνο απο το  ρουτερ 

ο κωδικός αυτός  τι είναι;  και αν πρέπει να τον ξέρω για το παλιό ρουτερ 

d.jpg

Επεξ/σία από panos0100
Δημοσ.

VPI/VCI, DNS, Type και Annex της σύνδεσης γιατί τα κρύβεις; Μόνο απόρρητα δεν είναι αυτά και επίσημα ανακοινώσιμα απ' όλες τις εταιρείες του πλανήτη. 🤣

Username και password είναι τα απαραίτητα (και απόρρητα εκτός αν ο πάροχος δέχεται και generic).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρα δεν γινεται να βαλω το παλιο μου ρουτερ;  το pass δεν το ξέρω, το user το άλλαξα και έβαλα το όνομα μου απο wind@ που ητανε

Επεξ/σία από panos0100
Δημοσ.

Τελικά το έβαλα επάνω άλλα δυστυχώς η ίδια ταχύτητα και με το zte άρα αυτή είναι η ταχύτητα γιατί ξανά κάλεσα την wind ήρθε λέει τεχνικός μέτρησε έξω στο κουτί  αυτό μπορεί να δώσει λέει, άλλα στην αρχή με είπε η μεγίστη είναι μεχρι 12 με 14  και μετά μου τα γύρισε και είπε οτι δεν πιάνει ποιο πάνω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...