panos0100 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα ρουτερ ΖΤΕ της cyta και θέλω να το βάλω να δοκιμάσω μήπως πιάσει κάτι περισσότερο σε ταχύτητα στην wind μπορεί να γίνει αυτό; θα δουλέψει το ρουτερ;
jkoukos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Λογικά ναι, αν του βάλεις τα σωστά στοιχεία σύνδεσης. Απλά αν έχεις VoIP τηλεφωνία δεν θα δουλέψει.
zx1234r Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Συνήθως αρκεί να αλλάξεις στο interface τις ρυθμίσεις με εκείνες της wind. Μπορείς να τους καλέσεις. Καμια φορά έρχονται και κλειδωμένα οπότε δεν μπορείς να τα πειράξεις. Δοκίμασε.
panos0100 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μάλιστα το interface είναι το μενού που λέει για τις ip και το broadband που γραφει; δηλαδή να δω τι γραφει τωρα επισης voip τηλεφωνια ειχα με την cyta, με την wind καταργήθηκε ειναι χωριστά το τηλέφωνο απο το ρουτερ ο κωδικός αυτός τι είναι; και αν πρέπει να τον ξέρω για το παλιό ρουτερ Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2019 από panos0100
jkoukos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 VPI/VCI, DNS, Type και Annex της σύνδεσης γιατί τα κρύβεις; Μόνο απόρρητα δεν είναι αυτά και επίσημα ανακοινώσιμα απ' όλες τις εταιρείες του πλανήτη. 🤣 Username και password είναι τα απαραίτητα (και απόρρητα εκτός αν ο πάροχος δέχεται και generic).
panos0100 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αρα δεν γινεται να βαλω το παλιο μου ρουτερ; το pass δεν το ξέρω, το user το άλλαξα και έβαλα το όνομα μου απο wind@ που ητανε Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2019 από panos0100
panos0100 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Τελικά το έβαλα επάνω άλλα δυστυχώς η ίδια ταχύτητα και με το zte άρα αυτή είναι η ταχύτητα γιατί ξανά κάλεσα την wind ήρθε λέει τεχνικός μέτρησε έξω στο κουτί αυτό μπορεί να δώσει λέει, άλλα στην αρχή με είπε η μεγίστη είναι μεχρι 12 με 14 και μετά μου τα γύρισε και είπε οτι δεν πιάνει ποιο πάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα