Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. 

Η κοπελα μου ειναι διαδικασια να βγαλει διπλωμα (περασε το θεωρητικο κομματι κ εχει ξεκινησει την οδηγηση) και θελουμε να βρουμε μια αλανα ή καποιο χωρο που να μπορει να κανει λιγο προπονηση για να μαθει/εξοικειωθει με τον συμπλεκτη κυριως κ με την οδηγικη συμπεριφορα γενικοτερα. εχετε να προτεινετε καποιον χωρο που να βολευει;

Προς νοτια προάστεια αν εχετε κατι υποψιν, θα ειμαι υποχρεος!

Δημοσ.

Εμείς πηγαίναμε για παντιλικια στις πλατείες τις ηλίουπόλης γοα πολύ λιώσιμο και ψιλόνεκρα ..... χαχα πέρα από την πλάκα όμως η ήλιουπολη έχει πολύ ωραίους δρόμους άνετους με ορατότητα και με πολύ λίγη κίνηση αν αποφύγεις την επάνω πλευρά του περιφερειακού...και μέρα και νύχτα είναι πολύ καλά 

Δημοσ.

Εχω δει στο οακα Σπυρου Λουη και Κυμης που κανουν καμια φορα μαθηματα. Κυριακες πηγαινα με την κοπελα μου σε παρκινγκ jumbo και lidl!!!

• Like 1
Δημοσ.

περιοχη?

Εκτος απο το ΟΑΚΑ που λεει ο φιλος, εγω εμαθα στο Ντραφι, στην Πεντελη.

Αραιοκατοικημενη περιοχη

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kallair είπε

Καλησπερα παιδια. 

Η κοπελα μου ειναι διαδικασια να βγαλει διπλωμα (περασε το θεωρητικο κομματι κ εχει ξεκινησει την οδηγηση) και θελουμε να βρουμε μια αλανα ή καποιο χωρο που να μπορει να κανει λιγο προπονηση για να μαθει/εξοικειωθει με τον συμπλεκτη κυριως κ με την οδηγικη συμπεριφορα γενικοτερα. εχετε να προτεινετε καποιον χωρο που να βολευει;

Αν και είναι παράνομο , μπορείς να πας στο πάρκινγκ του μεγάλου Σκλαβενίτη στην Αλίμου ( πρώην carefour)

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, kallair είπε

Εισαι Ν.Π. και ρωρας, πήγαινε εκει που δίνουν εξετάσεις, στο ΣΕΦ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.google.com/maps/@37.9008167,23.7363146,3a,60y,123.63h,75.97t/data=!3m6!1e1!3m4!1sqdU4JsGMlGoW0pzPmrs8Cw!2e0!7i13312!8i6656

1.παλιο κτεο ελληνικου-οδο αεροποριας απο mcdonald αλιμου..

2.αεροδρομιο ελληνικου

στο σεφ που εχει χωρο?αφου ειναι εργοταξιο μετα την πλατεια..

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
4 ώρες πριν, kage είπε

https://www.google.com/maps/@37.9008167,23.7363146,3a,60y,123.63h,75.97t/data=!3m6!1e1!3m4!1sqdU4JsGMlGoW0pzPmrs8Cw!2e0!7i13312!8i6656

1.παλιο κτεο ελληνικου-οδο αεροποριας απο mcdonald αλιμου..

2.αεροδρομιο ελληνικου

στο σεφ που εχει χωρο?αφου ειναι εργοταξιο μετα την πλατεια..

To παλιο αεροδρομιο στο ελληνικο ειναι safe; γιατι θυμαμαι ενα φεγγαρι γινοταν της π....ανας απο λαθρομεταναστες κ λοιπα.. οι 2 χωροι που αναφερεις ειναι safe για να παμε και βραδυ (γιατι ειδαλλως μονο κυριακη μπορω λογω δουλειας) ή θα πεσουμε πανω σε κανα περιεργο;

Ευχαριστω για τις προτασεις σας!! Να κανει λιγο προπονηση μην εχουμε κανα τετοιο...

13 ώρες πριν, Lakou είπε

Εμείς πηγαίναμε για παντιλικια στις πλατείες τις ηλίουπόλης γοα πολύ λιώσιμο και ψιλόνεκρα ..... χαχα πέρα από την πλάκα όμως η ήλιουπολη έχει πολύ ωραίους δρόμους άνετους με ορατότητα και με πολύ λίγη κίνηση αν αποφύγεις την επάνω πλευρά του περιφερειακού...και μέρα και νύχτα είναι πολύ καλά 

δεν θελω δρομους για ευνοητους λογους.. Αν και οταν παρει το διπλωμα με το καλο, θα κανει την προπονηση της κ σε δρομους (μην ανησυχειτε, θα βγαζω uber alert σε ποιες περιοχες κινειται για να κρυβεστε! χαχαχα)

13 ώρες πριν, VyronPeristeri είπε

Εχω δει στο οακα Σπυρου Λουη και Κυμης που κανουν καμια φορα μαθηματα. Κυριακες πηγαινα με την κοπελα μου σε παρκινγκ jumbo και lidl!!!

Κ εγω σε κανα τετοιο παρκινγκ θελω αλλα ολα οσα εχω στα υποψιν ειναι με μπαρα που κλεινει το βραδυ...

11 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Χωρίς δίπλωμα σε δρόμο; Ούτε για αστείο.

Δεν θελω σε δρομο για αυτο το λογο. καποιο παρκινγκ ή γενικα μεγαλη εκταση χωρις αλλα αμαξια για να μην εχουμε καποιο προβλημα

10 ώρες πριν, tsofras είπε

Αν και είναι παράνομο , μπορείς να πας στο πάρκινγκ του μεγάλου Σκλαβενίτη στην Αλίμου ( πρώην carefour)

το συγκεκριμενο δεν εχει μπαρες που κλεινουν; ειναι μονιμα προσβασιμο;

10 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Εισαι Ν.Π. και ρωρας, πήγαινε εκει που δίνουν εξετάσεις, στο ΣΕΦ

Σεφ πλευρα εχω παρα πολυ καιρο να παω ειναι η αληθεια θα του ριξω μια ματια το βραδυ αν ευκαιρισω. θενκς! εγω προσωπικα οταν μαθαινα, μου εκαναν μαθηματα οδηγησης στην δραπετσωνα και εδωσα καπου στον Ρεντη πλευρα.

Δημοσ.

Και στην Πολυτεχνειουπολη που έχει ανηφορες με στροφες, σαμαρακια κλπ. Ανοιχτά είναι 24ω αν δε κανω λάθος απο την Πύλη Κατεχάκη. Ακόμα κι αν σε ρωτήσουν στην πύλη, πράγμα σπάνιο, πες μια δικαιολογία να φαίνεται πιστευτή

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
9 ώρες πριν, maria_92 είπε

Καλησπέρα. Πού υπάρχουν αλάνες για νέους οδηγούς στο Κερατσίνι, στη Δραπετσώνα και στη Νίκαια; 

Κατράκειο αν πας πρωι ή γενικά ωρες που δεν πάνε κάγκουρες , στο παρκιν λιπασματων επίσης πρωινες ωρες καθημερινη εφοσον εχεις μια εξοικειωση... Αν εχεις διπλωμα (επειδη λες νεους οδηγους) και στην μεγαλη ευθεια της Δραπετσωνας μπορεις να προπονηθεις. Ευθεια μεγαλη, μετα στο τερμα της δεξια στην ανηφοριτσα κι αμεσως δεξια στο πρωτο στενο, επειτα ευθεια κ παλι δεξιακανεις ενα νοητο κυκλο δηλαδή.  προσεχη επειδη κανουν και σχολες οδηγων μαθηματα εκει.  Τελος αν θες μπορεις να παρεις την Δημοκρατίας απο Κερατσινι ως περαμα και παλι πισω .  Όταν ειχα παρει διπλωμα αυτα εκανα εγω. Βεβαια τοτε δεν ειχαν ανοιξει τον πολυχωρο Λιπασμάτων,( εκανα κυκλους στον περιφερειακο και οταν χειμωνιασε εμπαινα Ε12 πυλη Λιμανι) αλλα τα υπολοιπα αυτα εκανα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...