Johny Johnaras Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Καλησπερα Απο την στιγμη που ο αριστερος μεντεσες του λαπτοπ μου χαλασε (ξεκολλησε αλλα κραταει σταθερη την οθονη) εχει κοπει ενα καλωδιο και η οθονη γινεται γκρι οταν δεν ειναι σε συγκεκριμενη θεση η οθονη , φανταζομαι αυτο συμβαινει λογω του καλωδιου και οχι για κατι το πιο σοβαρο . Υπαρχει καποιος που ειχε παρομοιο προβλημα και το ελυσε με καποια πατεντα ή ξερει ποσο θα μου κοστισει η επισκευη του ;(αλλαγη μεντεσε , καλωδιου και μαλλον πλαστικου οθονης ; ) Ευχαριστω εκ τον προτερων .
coolerman Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Κάποιος που έχει γνώσεις και εργαλεία,το επισκεύαζει(κομμένο καλώδιο/lvds)σε εξωτερική οθόνη δείχνει κανονικά;?
Johny Johnaras Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Αχ συγνωμη για την καθυστερημενη απαντηση , κατεληξα να παω το φτιαξω σε μαγαζι , τωρα με δουλεψε ή οχι δν ξερω , κατεληξε να μου βρει και σπασμενη οθονη στο λαπτοπ με αποτελεσμα να μου το αλλαξει ολο , οθονη , καλωδιο 150 ευρω...hp laptop 15-bw ειναι το μοντελο μετα απο καιρο ψαξιματος και μελετης περι λαπτοπ και γκειμινκ ξερω ποσο κακη ειναι η αγορα μου , το μοντελο και πως δν αξιζε η επισκευη :ρ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα