ilos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Στις 29/7/2019 στις 8:02 ΜΜ, Georgegoum είπε Δεν σχολιάζω Γτ διαβάζω το θέματα κι με τις x570 mobos. Έχω σχεδόν κατασταλάξει στα υπόλοιπα κομμάτια με το budget να κυμαίνεται στα 1000. Διαβάζω, κάνω υπομονή, γκουγκλαρω όρους που αναφέρεται και δεν γνωρίζω και πάω παρακάτω. Δεν θα σας απασχολήσω ξανά με χαζο ερωτήσεις. Βλέπω πως κάποιοι δεν τα θέλετε αυτά. Ωστόσο ξέχασα να αναφέρω πως δεν έχω άλλο account. Δεν εχω ξανά ασχοληθεί με σοβαρές αγορές σε hardware και τεχνολογία γενικά. //Off Topic Απλά γίνεται ο κακός χαμός από smurf accounts με low postcount που ανοίγουν threads και καλά για έρευνα αγοράς και στο τέλος οι τύποι απλά τρολάρουν ή γίνονται φορτικοί με το να είναι "αναποφάσιστοι" λες και θα πάρουν βίλα στην Εκάλη, ρωτώντας συνέχεια τα ίδια και τα ίδια πράγματα. Το κακό είναι ότι νέοι χρήστες σαν και σένα δεν έχουν επίγνωση αυτού του "trend", και αν γράψουν με συγκεκριμένο υφάκι τους παίρνει η μπάλα από τους παθόντες και εγείρουν υποψίες, ειδικά αν έχεις κρούσματα σε διπλανά threads την ίδια ΄στιγμή. Εγώ παρασύρθηκα κακώς επειδή την ίδια στιγμή που είχαμε κρούσμα, έφτιαξες account και άνοιξες αυτό το thread και για αυτό σου ζήτησα συγνώμη. Δεν έχω καμία όρεξη να την δω insomnia troll police, αλλά από ένα σημείο και μετά αν συνεχιστεί αυτό το βιολί θα το σκέφτεσαι να γράψεις κάτι για να βοηθήσεις κάποιον, αν είναι μετά να σε σπαμάρει στα pm και στα notifications./quotes ρωτώντας τα ίδια και τα αυτονόητα.
GeG Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 6 ώρες πριν, ilos είπε //Off Topic Απλά γίνεται ο κακός χαμός από smurf accounts με low postcount που ανοίγουν threads και καλά για έρευνα αγοράς και στο τέλος οι τύποι απλά τρολάρουν ή γίνονται φορτικοί με το να είναι "αναποφάσιστοι" λες και θα πάρουν βίλα στην Εκάλη, ρωτώντας συνέχεια τα ίδια και τα ίδια πράγματα. Το κακό είναι ότι νέοι χρήστες σαν και σένα δεν έχουν επίγνωση αυτού του "trend", και αν γράψουν με συγκεκριμένο υφάκι τους παίρνει η μπάλα από τους παθόντες και εγείρουν υποψίες, ειδικά αν έχεις κρούσματα σε διπλανά threads την ίδια ΄στιγμή. Εγώ παρασύρθηκα κακώς επειδή την ίδια στιγμή που είχαμε κρούσμα, έφτιαξες account και άνοιξες αυτό το thread και για αυτό σου ζήτησα συγνώμη. Δεν έχω καμία όρεξη να την δω insomnia troll police, αλλά από ένα σημείο και μετά αν συνεχιστεί αυτό το βιολί θα το σκέφτεσαι να γράψεις κάτι για να βοηθήσεις κάποιον, αν είναι μετά να σε σπαμάρει στα pm και στα notifications./quotes ρωτώντας τα ίδια και τα αυτονόητα. Η αλήθεια είναι πως δεν πολύ καταλαβαίνω το υφακι που λες αλλά γράφω σε ένα forum στο οποίο βρίσκονται γνωστές ενός συγκεκριμένου αντικειμένου του οποίου επιθυμώ να ενημερωθώ. Εξ αρχής νόμιζα ότι ήταν μια απλή ερώτηση - απορία αλλά κατάλαβα ότι έχει πολύ ψάξιμο το θέμα, δεν παίζει να ξανά γράψω το οτιδήποτε απλά θα τολμήσω να αγοράσω hardware και ότι γίνει. Αγορά εννοείτε σε σχέση με όσα μπορώ τουλάχιστον να διαβάσω. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα