Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και ευχαριστώ για τον χώρο και τον χρόνο

Από μια εντελώς άκυρηη και άτυχη στιγμή, έπαθα ολική ρήξη αχιλλείου τένοντα και βρίσκομαι πλέον στο 3ο μήνα αποκατάστασης. Δυστύχως, λόγω λάθος διάγνωσης εκ μέρους των πρώτων βοηθειών, έμεινε 3 βδομάδες χωρίς χειρουργείο .  Η ραφή του τένοντα έγινε με μόσχευμα (μόσχευμα από τον ίδιο τον τένοντα). Έχετε εμπειρία γι'αυτόν τον τραυματισμό;  Θα μπορούσα να κοινοποιήσω και εικόνες αν θέλετε

Επίσης, έπεται και η στρατιωτική μου θητεία σε πέριπου έναν χρόνο. Θα μπορούσα εξαιτίας του προβλήματος αυτού να πάρω εκ νέου αναβολή; 

Ευχαριστώ πολύ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, βάλε φωτό 😁

Το μόνο που ξέρω, πως είναι απ'τους χειρότερους τραυματισμούς.
Στο λέω εγώ με ολική ρίξη χιαστών, μηνίσκου και κάκωση γονάτου.

Πάρε ενα τηλέφωνο στο ΡΟΥΦ να ρωτήσεις, ίσως να δίνουν αναβολή ίσως να υπηρετήσεις και σαν i4.

Σε κάθε περίπτωση πολλά και ανώδυνα περαστικά.

Επεξ/σία από donblunts
Δημοσ.
Στις 16/7/2019 στις 8:14 ΜΜ, doctorkostis είπε

Κατηγορίες 305 ως 307. Ανάλογα τη λειτουργικότητα του ποδιού από Ι3 ως Ι5. Αν έχεις κινητικά προβλήματα μετά από ένα χρόνο είναι πολύ πιθανό να πάρεις αναβολή.

Λινκ εδώ http://www.dsanet.gr/Epikairothta/Nomothesia/pd 11_2014.htm

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και θα επανέλθω σε σχέση με την εφημερίδα της κυβέρνησης σε άλλο θέμα για απορίες 😛 

Στις 16/7/2019 στις 6:29 ΜΜ, donblunts είπε

Ναι, βάλε φωτό 😁

Το μόνο που ξέρω, πως είναι απ'τους χειρότερους τραυματισμούς.
Στο λέω εγώ με ολική ρίξη χιαστών, μηνίσκου και κάκωση γονάτου.

Πάρε ενα τηλέφωνο στο ΡΟΥΦ να ρωτήσεις, ίσως να δίνουν αναβολή ίσως να υπηρετήσεις και σαν i4.

Σε κάθε περίπτωση πολλά και ανώδυνα περαστικά.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Λόγω υποθυρειοιδισμού, αγχώδων διατάραχων που έχω κατά καιρούς και με αφορμή τη ρήξη του αχιλλείου, μου είχαν πει σε μια επίσημη σελίδα που αφορά τον στρατό ότι μάλλον οδεύω για ι4 εκτός και "μεγαλοποιηθεί" το άγχος ή το χειρουργείο δεν έχει πάει καλά.  Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι σε πολλές σελίδες (Αμερικάνικες) , χαρακτηρίζουν την ρήξη αχιλλείου πολύ χειρότερο τραυματισμό από τους χιαστούς και ότι γενικά για να επανέλθεις (σε καλό περπάτημα χωρίς ενοχλήσεις) μπορεί να χρειαστεί και 1 χρόνο + καλό γιατρό κτλ κτλ Γι'αυτό ήθελα να ρωτήσω όλα αυτά τα πράγματα! Εσύ με τόσες ρήξεις/κακώσεις; Είσαι καλά τώρα;; 

Δημοσ.

Σε ενα χρονο θα εισαι μια χαρα

Η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει καποιος να υπηρετει οταν ειναι νεος και μπορει και να μην ψαχνει ευκαιριες καθυστερησης γιατι μετα θα βρεθει με επιπλεον υποχρεωσεις και θα ειναι ακομη πιο δυσκολο

Δημοσ.
10 ώρες πριν, galaziosouranos είπε

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και θα επανέλθω σε σχέση με την εφημερίδα της κυβέρνησης σε άλλο θέμα για απορίες 😛 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Λόγω υποθυρειοιδισμού, αγχώδων διατάραχων που έχω κατά καιρούς και με αφορμή τη ρήξη του αχιλλείου, μου είχαν πει σε μια επίσημη σελίδα που αφορά τον στρατό ότι μάλλον οδεύω για ι4 εκτός και "μεγαλοποιηθεί" το άγχος ή το χειρουργείο δεν έχει πάει καλά.  Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι σε πολλές σελίδες (Αμερικάνικες) , χαρακτηρίζουν την ρήξη αχιλλείου πολύ χειρότερο τραυματισμό από τους χιαστούς και ότι γενικά για να επανέλθεις (σε καλό περπάτημα χωρίς ενοχλήσεις) μπορεί να χρειαστεί και 1 χρόνο + καλό γιατρό κτλ κτλ Γι'αυτό ήθελα να ρωτήσω όλα αυτά τα πράγματα! Εσύ με τόσες ρήξεις/κακώσεις; Είσαι καλά τώρα;; 

Ναι φίλε, ολα καλά τώρα, πάνε και 5 χρόνια που εχω κανει το χειρουργείο. Εκτός απο μερικά πονάκια στις αλλαγές του καιρού.

Στο διπλανό κρεβάτι ηταν με ρίξη αχίλλειου, απο αυτόν ξέρω την σοβαρότητα του τραυματισμού.

Περαστικά εύχομαι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...