Konstantinossab Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, πρόσφατα πήγα να κάνω format το laptop μου (Fujitsu lifebook N series) κατέβασα στο usb κανονικά τα windows από το official site της Microsoft και τα πέρασα από iso file στο usb με το Rufus κανονικά μέχρι εκεί όλα καλά. Στο μεταξύ άνοιξα τα bios έχοντας βάλει βέβαιος το usb, όταν άνοιξαν τα bios.Πήγα λοιπόν στο boot menu και ενώ βρήκε το usb δεν με άφηνε να το ανοίξω το έκανα πολλές φορές αλλά τπτ και πάλι και λέω δεν πειράζει βρήκα μετά τρόπο να το κάνω μέσα από τον υπολογιστή αλλά όταν το έκανα μου έδειχνε σαν να έκανε boot τα windows αλλά αργούσε παρά πολύ και και τον έκανα restart και μετά όταν άνοιξε μου έδειχνε ότι κάτι διέκοψε το download και μου έλεγε να πατήσω οκ για να ξανά κάνετε download το πατάω και απλά κάνει restart το pc και λέω ωραία δεν πειράζει θα ξανά προσπαθήσω με usb από τα bios αλλά τπτ πάλι έχω κατεβάσει 100 φορές τα windows στο usb και τπτ τα διαγράφω και τα ξανά κατεβάζω αλλά δεν λειτουργεί τπτ βρήκα και κάτι άλλο να κάνει boot to usb αλλά όταν ανοίγει δεν βγάζει τπτ το usb παρακαλώ βοηθήστε δεν ξέρω τι άλλο να κάνω Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2019 από Konstantinossab Ήθελα να αλλάξω τον τίτλο
MiKe-Dee Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Ειδικά για τα Windows 10 τζάμπα ταλαιπωρήθηκες, μπορείς να μπεις εδώ: https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 να κατεβάσεις το αρχείο "Άμεση λήψη εργαλείου" και μόλις το τρέξεις, έχει επιλογή για να κατεβάσεις τα W10 και να φτιάξεις το USB σου έτοιμο για boot. Δοκίμασε αυτό και κάνε την διαδικασία της εκκίνησης -> boot από usb από την αρχή.
gsa-electronics Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Mαλλον εχεις μπερδεψει λιγο τα πραγματα, η διαδικασια ειναι ευκολη και απλη, εφ'οσον εχεις κανει τα windows bοutable με το rufus (ελπιζω να το εχεις κανει σωστα) μπαινεις στο bios του λαπτοπ σου και οριζεις σαν πρωτη συσκευη εκινησης το usb στικακι σου, σωζεις τις αλλαγες σου, και κανεις επανεκινηση εχοντας συνδεμενο πανω το usb στικακι σου κι ετσι ξεκιναει η εγκατασταση των windows. AN δεις οτι δεν ξεκιναει, κατι τοτε δεν εχεις κανει σωστα. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2019 από gsa-electronics
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Μου έχει συμβεί ακριβώς το ίδιο, δεν ξέρω βέβαια αν η αιτία είναι ίδια. Το λάθος που έκανα ήταν ότι ετοίμασα το usb με το rufus, για UEFI partition theme, που το PC λόγω παλαιότητας δεν υποστήριζε. Με αποτέλεσμα να κολλάει σε μια μαύρη οθόνη όταν προσπαθούσα να μπουτάρω απο αυτό. Η λύση ήταν να ξαναφτιάξω το usb με το Rufus για Legacy bios partition. Όποτε , αν ο υπολογιστης σου δεν υποστηρίζει UEFI, δοκίμασε το παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα