Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να ενεργοποιήσω το WPS σε ένα ασύρματο δίκτυο.

Το router είναι πάνω στο σπίτι με δικό του SSID. Υπάρχει καλωδίωση και στο υπόγειο είναι το rack όπου έχω συνδέσει το TP-Link WN722N με ένα Synology DS211j NAS για να δίνει ένα δικό του SSID εκεί τοπικά.

Το WiFi λειτουργεί μια χαρά αλλά θέλω να ενεργοποιήσω το WPS για να συνδέσω ένα πλυντήριο γιατί έτσι γράφουν οι οδηγίες του κατασκευαστή.

Το θέμα είναι πως στο μενού του Synology το κουμπί WPS δε μπορεί να πατηθεί για κάποιο λόγο (είναι greyed out).

Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ.

Δημοσ.

να μην συνδεεται το πλυντηριο χωρις wps μου φαινεται παραξενο.

1 hour ago, Despotas said:

Θέλω να ενεργοποιήσω το WPS σε ένα ασύρματο δίκτυο.

Το router είναι πάνω στο σπίτι με δικό του SSID. Υπάρχει καλωδίωση και στο υπόγειο είναι το rack όπου έχω συνδέσει το TP-Link WN722N με ένα Synology DS211j NAS για να δίνει ένα δικό του SSID εκεί τοπικά.

Το WiFi λειτουργεί μια χαρά αλλά θέλω να ενεργοποιήσω το WPS για να συνδέσω ένα πλυντήριο γιατί έτσι γράφουν οι οδηγίες του κατασκευαστή.

Το θέμα είναι πως στο μενού του Synology το κουμπί WPS δε μπορεί να πατηθεί για κάποιο λόγο (είναι greyed out).

Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ.

Δημοσ.

Συνδέεται με 2 τρόπους, είτε με εφαρμογή στο κινητό (που δε λειτουργεί με τη καμία) είτε με WPS.

Επομένως θέλω να δοκιμάσω το 2ο.

Δημοσ.
19 hours ago, Despotas said:

Συνδέεται με 2 τρόπους, είτε με εφαρμογή στο κινητό (που δε λειτουργεί με τη καμία) είτε με WPS.

Επομένως θέλω να δοκιμάσω το 2ο.

αν ειχες router κατω θα ηταν πιο ευκολο.τωρα stick πανω σε synology μου φαινεται παραξενο με την εννοια οτι εσυ το stick το εχεις για να εκπεμπει ως access point ή για να συνδεεται με καποιο αλλο access point/router που εχεις καπου? στην πρωτη περιπτωση μπορει να μην υποστηριζει wps στην δευτερη περιπτωση δεν γινεται αυτο που θες.

Οποτε και λογικο που ειναι grayed out.

Μια wifi card μπορει να παιξει ειτε σαν wifi card ειτε να κανει τον ευατο της access point.

Δημοσ.
16 hours ago, Despotas said:

Το stick λειτουργεί ως access point μέσω του Synology.

Στις οδηγίες του stick αναφέρει πως υποστηρίζει WPS βέβαια.

επειδη δεν ξερω πως παιζει το synology.περνας Drivers κανονικα ή το αναγνωρίζει με καποιο δικο του τροπο?αν περνας Drivers περνα τους τελευταιους.αν δεν περνας τοτε ισως για αυτο να μην παιζει.

επισης εφοσον υπαρχει Rack γιατι δεν συνδεεις το synology με ethernet και σε ενα αλλο καλωδιο να βαλεις ενα access point για να παρουν οι συσκευες με wireless.προσπαθω να καταλαβω γιατι εβαλες Usb stick εκτος αν απλα σου περισσευε.

Δημοσ.

Το Synology αναγνωρίζει απευθείας το stick μέσω του λειτουργικού του.

Υπάρχει ήδη ethernet στο Synology. Απλά περίσσευε το stick και είπα να το δοκιμάσω.

Θα δοκιμάσω κανά παλιό router και βλέπουμε. Ευχαριστώ.

Δημοσ.
49 minutes ago, Despotas said:

Το Synology αναγνωρίζει απευθείας το stick μέσω του λειτουργικού του.

Υπάρχει ήδη ethernet στο Synology. Απλά περίσσευε το stick και είπα να το δοκιμάσω.

Θα δοκιμάσω κανά παλιό router και βλέπουμε. Ευχαριστώ.

αρα μαλλον δεν παιζει το wps επειδη κατι γινεται στην αναγνωριση. μπορεις να βαλεις ενα παλιο adsl router που εχει wps να κανει το access point και ταυτοχρονα να δωσει ethernet και στο Synology

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...