Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ,

Έχω ένα παλιό laptop, το COMPAQ SLT/286, το οποίο δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Έκανα μια προσπάθεια να το ανοίξω να δω αν δουλεύει, άνοιξε κανονικά, πήρε ρεύμα αλλά έβγαζε το παρακάτω μήνυμα: 

Αρχικά θα ήθελα να ρωτήσω, αν είναι εφικτό να διαπιστωθεί μέσω των φωτογραφιών, το κατά πόσο είναι λειτουργικό το laptop ή αν έχει κάποιο θέμα.

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να πουληθεί και σε ποια τιμή θα κυμαινόταν η αξία του. Υπάρχει κάποιο ειδικό forum-site για vintage laptop που θα μπορούσα να το ανεβάσω προς πώληση;

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και την βοήθειά σας!

Παραθέτω και κάποιες επιπλέον φωτογραφίες από το laptop.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, LastSurvivor είπε

Αρχικά θα ήθελα να ρωτήσω, αν είναι εφικτό να διαπιστωθεί μέσω των φωτογραφιών, το κατά πόσο είναι λειτουργικό το laptop ή αν έχει κάποιο θέμα.

Οχι , δεν ειναι εφικτο.Το μονο που καταλαβαινουμε ειναι οτι δεν εχει λειτουργικο.

2 ώρες πριν, LastSurvivor είπε

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να πουληθεί και σε ποια τιμή θα κυμαινόταν η αξία του.

Δεν βγαινουν τα λεφτα για διακοπες ? :) Μιλαμε για μηχανημα vintage του '90.Το αν αξιζει ή οχι ειναι σχετικο.Καποιος συλλεκτης δεν θα το πουλαγε.Καποιος που χεστηκε , και απλα θελει να βγαλει λεφτα , ισως θα εκανε καποιες προσπαθειες να το πουλησει.Που ?Δεν εχω ιδεα..κανα ebay ισως...

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...