trib Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Ωραίο application και πολύ εύχρηστο. Αλλά όταν είναι ενεργοποιημένο, τα sticky menus των website "σπάνε" με αποτέλεσμα εγώ που τα θεωρώ εύχρηστη λειτουργία, να πρέπει να scrollaro πολύ προς τα επάνω αν θέλω να περιηγηθώ σε άλλη σελίδα του καταστήματος.
bestprice.gr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, trib είπε Ωραίο application και πολύ εύχρηστο. Αλλά όταν είναι ενεργοποιημένο, τα sticky menus των website "σπάνε" με αποτέλεσμα εγώ που τα θεωρώ εύχρηστη λειτουργία, να πρέπει να scrollaro πολύ προς τα επάνω αν θέλω να περιηγηθώ σε άλλη σελίδα του καταστήματος. Σας είναι εύκολο να μας δώσετε ένα ή περισσότερα σχετικά παραδείγματα;
trib Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 30 λεπτά πριν, bestprice.gr είπε Σας είναι εύκολο να μας δώσετε ένα ή περισσότερα σχετικά παραδείγματα; Σε MediaMarkt και plaisio για παράδειγμα που έχουν sticky menus, όταν το assistant είναι ενεργοποιημένο, το sticky menu της σελίδας του καταστήματος δεν λειτουργεί.
bestprice.gr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, trib είπε Σε MediaMarkt και plaisio για παράδειγμα που έχουν sticky menus, όταν το assistant είναι ενεργοποιημένο, το sticky menu της σελίδας του καταστήματος δεν λειτουργεί. Ευχαριστούμε. Θα φροντίσουμε άμεσα να προβούμε σε όποιες ενέργειες απαιτηθούν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα