panagos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2002 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2002 Τα καλύτερα πράγματα στη ζωή ή είναι παράνομα, ή ανήθικα, ή παχαίνουν...
pseira Δημοσ. 31 Μαρτίου 2002 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2002 An bgalei o Gates EKKLHSIA XP kati ginetai........
bandito Δημοσ. 31 Μαρτίου 2002 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2002 Δεν λέω, ναι. Ίσως το να χρησιμοποιείς παράνομα προγράμματα είναι αναγκαίο κακό. (αλλιώς δεν θα ήταν και τόσο διαδεδομένη η χρήση των PC). Αλλά μου την σπάει κάπως ρε παιδιά που κάποιοι πλουτίζουν απο αυτό. ʼνθρωποι που διαφορετικά δεν θα είχαν στον ήλιο μοίρα, βγάζουν τρελά λεφτά, εμπορεύοντας τον κόπο των άλλων. Προσωπικά, όταν μπορώ να αγοράσω κάτι το αγοράζω. Αλλά επειδή αυτό είναι σπάνιο (μόνο παιχνίδια έχουν προσιτές τιμές), τις περισσότερες φορές είμαι αναγκασμένος να αμαρτήσω. Για τους απλούς χρήστες δεν νομίζω οτι είναι αμαρτία (εκτός απο το λειτουργικό ίσως). Αλλά υπάρχουν και εταιρίες, που βγάζουν λεφτά χρησιμοποιώντας παράνομα προγράμματα και αυτό είναι απαράδεκτο. (η πλειοψηφία των μικρών γραφείων μελετών)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.