Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Havik είπε

Και γιατί  πολύμπριζο και όχι σταθεροποιητές τάσης? Επίσης έχει online ups από 150€ που είναι true sine wave και όχι step/modified.

Το ίδιο ισχύει για οτιδήποτε βγάζει έξοδο ρεύματος με ενεργό κύκλωμα.

Επίσης μην τρελαίνεσαι. Τα μηχανήματα έχουν προδιαγραφές να λειτουργούν εντός κάποιου εύρους διακύμανσης τάσης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, mitspetr είπε

Επομένως δεν έχει να κάνει με τη διακοπή ρεύματος αυτό, αφού η τηλεόραση δεν μπαίνει σε stby σε διακοπή ρεύματος. Επομένως δεν χρειάζεται κάποιο UPS για να την διατηρήσει σε stby για να κάνει τη διαδικασία, η οποία έτσι κι αλλιώς έχει προβλεφθεί να διακόπτεται εφ' όσον την ξανανοίξεις ενώ αυτή ήταν σε stby κάνοντας τη διαδικασία.

Καμία χρησιμότητα δεν βλέπω σε χρήση UPS στην τηλεόραση συνεπώς.

Λαθος καταλαβες. Εφοσον ο χρηστης αποφασισει να σταματησει την παρακολουθηση θα πατησει off και η συσκευη θα ξεκινησει τα γνωστα... Αν για καποιο λογο διακοπεί το ρευμα η ρουτίνα ΔΕΝ θα γινει. ουτε θα συνεχιστεί εκ νεου.

Τωρα μιλαμε για κοστος 90€ (επωνύμου ups)  προσθετου ασφαλειας  για μια συσκευή 2000€++  νομιζω δεν εχει νοημα  να συζητάμε.Ο καθένας ας πραξει οπως νομίζει....

Επεξ/σία από graphist83
Δημοσ.
8 ώρες πριν, graphist83 είπε

Λαθος καταλαβες. Εφοσον ο χρηστης αποφασισει να σταματησει την παρακολουθηση θα πατησει off και η συσκευη θα ξεκινησει τα γνωστα... Αν για καποιο λογο διακοπεί το ρευμα η ρουτίνα ΔΕΝ θα γινει. ουτε θα συνεχιστεί εκ νεου.

Άρα καλά κατάλαβα. Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες τι έγραψα. Συνεπώς ό,τι και να γίνει η τηλεόραση κάποια στιγμή που θα υπάρχουν οι συνθήκες θα πραγματοποιήσει τη ρουτίνα.

Επομένως δεν υπάρχει λόγος για UPS σε τηλεόραση.

Δημοσ.

Θα προτιμουσαν εχω ups και να την κλεισω οταν πεσει το ρευμα , παρα να κλεισει ετσι.

Η απο τα σκαμπανεβασματα να εχω μια σταθεροτητα και να μην καει.

ΤΟ ups κακο δεν κανει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, mitspetr είπε

Άρα καλά κατάλαβα. Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες τι έγραψα. Συνεπώς ό,τι και να γίνει η τηλεόραση κάποια στιγμή που θα υπάρχουν οι συνθήκες θα πραγματοποιήσει τη ρουτίνα.

Επομένως δεν υπάρχει λόγος για UPS σε τηλεόραση.

Σε τηλεόραση όχι. Σε oled ναι. Γιατί αν υπάρχει προσωρινό retention λόγω συνθηκών και γίνει διακοπή ρεύματος. Οι πιθανότητες για burn αυξάνονται κατακόρυφα αν δεν πραγματοποιηθει η ανάπλαση. Και το burn in είναι μόνιμο και δεν επισκευάζεται... 

Και όλα αυτά για δώσει κάποιος 30€ αντί για 90€ για να προστατεύει μια αγορά χιλιάδων ευρώ. 

Απορώ γιατί το συζητάμε τόσο. 

Επεξ/σία από graphist83
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, graphist83 είπε

Σε τηλεόραση όχι. Σε oled ναι. Γιατί αν υπάρχει προσωρινό retention λόγω συνθηκών και γίνει διακοπή ρεύματος. Οι πιθανότητες για burn αυξάνονται κατακόρυφα αν δεν πραγματοποιηθει η ανάπλαση. Και το burn in είναι μόνιμο και δεν επισκευάζεται... 

Και όλα αυτά για δώσει κάποιος 30€ αντί για 90€ για να προστατεύει μια αγορά χιλιάδων ευρώ. 

Απορώ γιατί το συζητάμε τόσο. 

Επίσης η πιθανότητα να πέσει ο ουρανός στο κεφάλι των Γαλατών υφίσταται.

Άσε μας ρε παλικάρι που προσπαθείς να μας πείσεις σώνει και καλά ότι χρειάζεται UPS σε κάτι που όποτε ξαναέρθει το ρεύμα θα κάνει τη διαδικασία από την αρχή... πριν οποιοδήποτε burn in.

Αρκετά με την προσπάθεια να πείσεις ότι μπορεί και να σου κάτσει το τζόκερ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ

Σαχλαμάρες ολκής. Βάλτε σε κανένα PC ή σε κανένα προτζέκτορα UPS κι αυτό μέχρι να κρυώσει η λάμπα αν δεν είναι LED.

Τα υπόλοιπα είναι απλά ΑΧΡΗΣΤΑ.

Επεξ/σία από mitspetr
  • Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
  • 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

ας απαντήσω εγω μετά απο 2 oled καμμενες στα 2 χρονια απο τροφοδοτικο και oled στην ακριβη πλευρά του φάσματος (άνω των 2500 ευρω)
ευτυχως ημουν εγγυηση.

ειχα παρει τα καλύτερα πολύμπριζα με προστασία τάξης
αλλά επειδή τα δίκτυα του παρόχου είναι...ας μην πω την γνώμη μου, τα flactuations τρόμαξα οταν μου τα δειξαν

οποτε ups χθες, δεν θα εχω τηλεοραση των 2500 και θα τσιγκουνευτώ 90

το θεμα ειναι αλλο

πας σε line interactive  η σε online?

και τι κα-βε-α?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...