Phoenix7 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, donblunts είπε Εσύ διάολε φταίς Μου έδωσαν αυτά τα 3, ΑΛΛΑ ακόμα δεν έχω χρησιμοποιήσει τίποτα. https://www.tool-market.gr/gr/product/4498/προϊόντα-περιποίησης-auto/βελτιωτικά-συστήματα-επιδιόρθωσης/turtle-wax-σύστημα-επιδιόρθωσης-φαναριών-headlight-restorer-kit αυτό Turtle Wax ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΕ ΚΕΡΙ ESSENTIAL TURTLE 1000ml (8,90€ στο Cosmomarket) Και αυτό Turtle Wax ΤΖΕΛ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ&ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ GREEN LINE TURTLE 500ML (6,50€ στο Cosmomarket) Τα φανάρια σου θέλουν ξεθάμπωμα; γιατί το πρώτο αυτό κάνει στην ουσία. Το 2ο δεν το έχω χρησιμοποιήσει το ότι έχει κερί καλό είναι, θεωρώ και το τζελ για τα ελαστικά είσαι οκ Εσύ φταις κυρίως γιατί μετά το ποστ με έβαλες στο τρυπάκι και έριξα μια παραγγελία ένα Autoglym για τα εσωτερικά/εξωτερικά πλαστικά και ένα Quick Detailer της Sonax για να το δοκιμάσω, είδα καλές κριτικές και βίντεο Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2019 από Phoenix7 1
donblunts Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Phoenix7 είπε Τα φανάρια σου θέλουν ξεθάμπωμα; γιατί το πρώτο αυτό κάνει στην ουσία. Το 2ο δεν το έχω χρησιμοποιήσει το ότι έχει κερί καλό είναι, θεωρώ και το τζελ για τα ελαστικά είσαι οκ Εσύ φταις κυρίως γιατί μετά το ποστ με έβαλες στο τρυπάκι και έριξα μια παραγγελία ένα Autoglym για τα εσωτερικά/εξωτερικά πλαστικά και ένα Quick Detailer της Sonax για να το δοκιμάσω, είδα καλές κριτικές και βίντεο H αλήθεια είναι πως ναι είναι λίγο θαμπωμένα. Χαχαχαχα, εσυ μου δωσες homework για το Σ/Κ. 1
Phoenix7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Έχει χρησιμοποιήσει κανείς την παρακάτω κρέμα στο πλαστικό του ταμπλό; Αφαιρεί όντως αυτές τις μικρογρατσουνίτσες λόγω καθαρισμού και χρόνων από το καντράν; https://www.skroutz.gr/s/12542018/Sonax-Scratch-remover-03050000-75ml.html Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2019 από Phoenix7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα