Αυγερ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Γεια σας. θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν mp3 players με υποδοχή για στικάκι έτσι ώστε να ακούει κανείς τη μουσική του απευθείας από εκεί. Α ναι θα ήθελα να μου πείτε ποια είναι αυτά τα μοντέλα. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν mp3 players που να συνδυάζουν και καρτούλα και USB στικάκι. έχω ψάξει πολύ και δυστυχώς έχω βρει mp3 players που να παίρνουν μόνο καρτούλα ενώ εγώ θα ήθελα να συνδυάζουν και τα δύο. Σας ευχαριστώ.
zx1234r Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Καταρχάς δεν υπάρχουν πια mp3 players όπως υπήρχαν κάποτε γιατί όλοι έχουν κινητό με άφθονες χωρητικότητες. Επίσης. ποιο το νόημα να κυκλοφορείς γύρω γύρω με ένα στικάκι συνδεδεμένο σε mp3 player οταν βρίσκεις κινητά με έως και 1tb χώρου + 1tb κάρτας μνήμης που δέχονται και στικάκια στη χειρότερη. Αν έχεις ΤΟΣΟ μεγάλη δισκοθήκη πια, στήσε ένα ιντερνετικό ραδιόφωνο με raspberry και κάνε stream απο εκεί. 2
Αυγερ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση. Μπορεί να σου φανώ ουφό αλλά εγώ δεν χρησιμοποιώ το κινητό όπως το χρησιμοποιούν οι περισσότεροι στη σημερινή εποχή. Το κινητό μου είναι ακίνητο τις περισσότερες φορές. Θέλω να ακούω τη μουσική μου χωρίς να έχω απαραίτητα το κινητό μαζί μου. Δεν πειράζει. Θα μεταφέρω τη μουσική μου από στικάκι σε καρτούλα μεγάλης χωρητικότητας , θα την τοποθέτησω στο MP3 που ήδη έχω και έτσι θα ακούω από εκεί. Απλώς ήθελα να αποφύγω όλη αυτή τη διαδικασία αντιγραφής των αρχείων. Σε ευχαριστώ.
zx1234r Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, Αυγερ είπε Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση. Μπορεί να σου φανώ ουφό αλλά εγώ δεν χρησιμοποιώ το κινητό όπως το χρησιμοποιούν οι περισσότεροι στη σημερινή εποχή. Το κινητό μου είναι ακίνητο τις περισσότερες φορές. Θέλω να ακούω τη μουσική μου χωρίς να έχω απαραίτητα το κινητό μαζί μου. Δεν πειράζει. Θα μεταφέρω τη μουσική μου από στικάκι σε καρτούλα μεγάλης χωρητικότητας , θα την τοποθέτησω στο MP3 που ήδη έχω και έτσι θα ακούω από εκεί. Απλώς ήθελα να αποφύγω όλη αυτή τη διαδικασία αντιγραφής των αρχείων. Σε ευχαριστώ. Δες τι περιορισμούς έχει το mp3 σε κάρτες. Δεν έχουν όλα συμβατότητα με μεγάλες. Συνήθως 32gb ή 64gb φτάνουν όλα.
Αυγερ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 12 λεπτά πριν, zx1234r είπε Δες τι περιορισμούς έχει το mp3 σε κάρτες. Δεν έχουν όλα συμβατότητα με μεγάλες. Συνήθως 32gb ή 64gb φτάνουν όλα. Μην ανησυχείς αυτό που έχω δεν έχει περιορισμό. Δέχεται επέκταση μνήμης έως και 128gb. Αν και με 64gb είμαι μια χαρά. Σε ευχαριστώ. Καλή συνέχεια. Επίσης να σου πω πως mp3 players υπάρχουν ακόμα και μάλιστα έχουν βγει και νέα μοντέλα. Ειδικά της sandisk. Υπάρχει μία γκάμα παλιών και νέων mp3 players της συγκεκριμένης εταιρείας ,για να επιλέξει κανείς. Με πλούσιο και βαθύ ήχο για απαιτητικά αυτιά καθώς και ισοσταθμιστή για τη ρύθμιση της ποιότητας του ήχου. Αν ψάξεις θα το διαπιστώσεις και εσύ. Καλή συνέχεια. Σε ευχαριστώ.
Voyaller Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Εγώ έχω αυτό: https://www.amazon.de/dp/B076HSCNP1 Κάνει pair με δύο κινητά την ίδια στιγμή Android και iPhone. Συγχρονίζει με spotify. Δέχεται CD, αναπαράγει FLAC έχει και USB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα