Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Έχω ανοίξει ένα λογαριασμό paypal και όλα εντάξει με τα προσωπικά μου στοιχεία.Μηπως γνωρίζετε πως κανείς προσθήκη χρημάτων στο λογαριασμό;
zx1234r Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 14 λεπτά πριν, Marimar14 είπε Έχω ανοίξει ένα λογαριασμό paypal και όλα εντάξει με τα προσωπικά μου στοιχεία.Μηπως γνωρίζετε πως κανείς προσθήκη χρημάτων στο λογαριασμό; Με τραπεζικό έμβασμα. Αν το ψάξεις μέσα στον λογαριασμό σου στο paypal θα βρεις όλες τις λεπτομέρειες.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, zx1234r είπε Με τραπεζικό έμβασμα. Αν το ψάξεις μέσα στον λογαριασμό σου στο paypal θα βρεις όλες τις λεπτομέρειες. Γίνεται μόνο μέσω χρεωστικής κάρτας; Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
zx1234r Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Marimar14 είπε Γίνεται μόνο μέσω χρεωστικής κάρτας; Μπες στο λογαριασμό σου και δες τι χρειάζεται για να κάνεις top up. Συνήθως για ΕΜΕΑ θέλουν bank transfer. Σου λέει αναλυτικά στον λογαριασμό σου.
kkailas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Στην αρχική σελίδα στην paypal πατάς τις 3 τελίτσες(δες το screenshot) και μετά Automatic Top Up. Εκεί θα σου βγάλει ένα συγκεκριμένο IBAN. Μέσω E-banking ή από την τράπεζα σου στέλνεις έμβασμα σε αυτό το IBAN
Kostasspil Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Για να κανεις καποια αγορα παντως δεν ειναι απαραιτητο να υπαρχουν λεφτα στο balance, απλα τα τραβαει απ την καρτα/τον τραπεζικο λογ. που εχεις συνδεσει στο account σου
warlock9_0 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 το οποίο αν δεν το χρειάζεσαι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο είναι ανούσιο όταν θα θες να πληρώσεις κάτι με paypal, θα τραβήξει από όπου το έχεις συνδέσει όσα χρειάζεται και τέλος, ο λογαριασμός θα έχει πάντα 0 balance
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, warlock9_0 είπε το οποίο αν δεν το χρειάζεσαι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο είναι ανούσιο όταν θα θες να πληρώσεις κάτι με paypal, θα τραβήξει από όπου το έχεις συνδέσει όσα χρειάζεται και τέλος, ο λογαριασμός θα έχει πάντα 0 balance Δηλαδή αν έχω συνδέσει το λογαριασμό της τράπεζας με το paypal ακόμα και 0 balance μπορώ να κάνω αγορά( πχ ebay);
greengr21 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Marimar14 είπε Δηλαδή αν έχω συνδέσει το λογαριασμό της τράπεζας με το paypal ακόμα και 0 balance μπορώ να κάνω αγορά( πχ ebay); Ναι(προφανώς να έχει ο λογαριασμός της τράπεζας χρήματα). Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2019 από greengr21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα