Προς το περιεχόμενο

Κάτι στο οποίο μπορείτε να βοηθήσετε όλοι

tempo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια και χαρά,

σκέφτομαι να κάνω ένα site και αρκετό καιρό τώρα με απασχολεί το περιεχόμενο του. Σκέφτομαι δηλαδή τι περιεχόμενο να έχει.

Εδώ ζητάω την βοήθεια σας. Τι πιστεύετε ότι λείπει απο το Ελληνικό internet ή τι θα θέλατε εσείς να υπάρχει. Οπωσδήποτε βεβαίως το περιεχόμενο θέλω να είναι νόμιμο (όχι cracks, warez κλπ).

Θα με βοηθούσατε πολύ αν μου γράφατε δυο-τρείς σκέψεις.

Πχ κάποιος μπορεί να μου πει ότι υπάρχουν site για αυτοκίνητα αλλά είναι λίγα, κάποιος άλλος να μου πει ότι θα ήθελα πιο πολλές σελίδες για τεχνολογία κλπ.

Βεβαίως να λάβετε υπ'όψην σας ότι το site θα το κατασκευάσω και θα το συντηρώ μόνος μου γεγονός που σημαίνει ότι δεν είναι δυνατό να φτιάξω ένα site με πχ με ειδήσειογραφικό περιεχόμενο.

Αυτά ελπίζω να καταλάβατε τι ζητάω και να με βοηθήσετε όσο είναι δυνατόν.

Σας ευχαριστώ θερμά :wink:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενα site με την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ εκφρασης και σκεψης σε θεματα υπολογιστων (ακομα και cracks, serials, κλπ.). Νεες ιδεες για θεματα hardware & software και οτι αλλο πουν οι υπολοιποι :)

Ενα site με την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ εκφρασης και σκεψης σε θεματα υπολογιστων (ακομα και cracks, serials, κλπ.). Νεες ιδεες για θεματα hardware & software και οτι αλλο πουν οι υπολοιποι :)

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ναι αλλά crack,serial κλπ οχι φίλε μου.

Το είπα απο την αρχή.

Ευχαριστώ πάντως για τις ιδέες. Περιμένω και άλλες για να αποφασίσω τελικά....

Μια συμβουλή, εαν είναι να ασχοληθείς με κάτι, ασχολήσου με 1 θέμα και όχι με 150.000 θέματα! Τέτοια σιτε υπάρχουν ουκ και ολίγα!

Μια καλή ιδέα είναι να ασχοληθείς με τον μοντελισμό, οποιασδήποτε μορφής, απλά, ηλεκτρικά, βενζινοκίνητα, αυτοκινητάκια, αεροπλάνα, πλοία κλπ κλπ.

Επίσης θα μου άρεσε να βρίσκω με την μια διάφορα tutorials σχετικά με γλώσσες προγραμματισμού, C, C++, Java κλπ κλπ.

Ακόμα πιο ενδιαφέρον (για εμένα τουλάχιστον) που θα μου κινούσε την προσοχή θα ήταν και ενα σιτε με διάφορα tutorials για το Photoshop!! Δυστηχώς δεν έχω πετύχει κανένα καλό Ελληνικό τέτοιο σιτε.

Γενικώς ιδέες υπάρχουν πολλές, το κυριώς θέμα για εμένα είναι ένα σιτε (και οχι φορουμ) να ασχολείτε μόνο και μόνο με 1 θέμα (το πολύ 2). Έτσι πιστεύω κρατάει ένα σταθερο προφίλ και εαν είσαι καλός επάνω στην δουλειά που θα ετοιμάσεις θα έχεις όλο και μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, το κακό με την όλη υπόθεση στα σιτες είναι πως ο κόσμος (τουλάχιστον εγώ) θέλω να βλέπω όλο ένα και περισσότερο υλικό και να μην είναι στάσιμο για 1 μήνα.

Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα ούτε να σε προβλημάτισα :)

ναι φίλε μου καλό είναι να υπάρχει κάποιο site το οποίο δεν θα παρουσιάζει 1000 θέματα αλλά και κάτι πολύ εξειδικευμένο απαευθύνεται κυρίως σε μια μικρή μερίδα επισκεπτών. Το θέμα είναι δίκοπο μαχαίρι.

Για το λόγο αυτό και ζητάω την βοήθεια σας, για να βρώ κάτι που ίσως εγώ δεν έχω σκεφτεί, κάτι που δεν έχω απορίψει κάτι που ίσως σκέφτηκα λανθασμένα. Δεν βιάζομαι και όλες οι προτάσεις είναι φυσικά αξιόλογες και καλοδεχούμενες.

Περιμενω...

tempo, Eilikrina den to katalabainw to post sou. Pios o logos na pas na kaneis mia selida ths opoias to thema tha sou to proteinoune alla atoma? Kai pios o logos na kaneis mia selida opou to pio pithano tha einai na eisai asxetos me to periexomeno tis.

Diladi ama ksafnika oloi edw sou zitisoune na kaneis mia selida gia rocket science kai telika tin kaneis ti tha ginei meta?

Egw tha sou proteina na koitakseis na ftiakseis kati dimiourgiko kai oxi "mia akoma bareth selida me nea parmena apo alou kai me ena akoma new bareto forum".

Kalytera na kaneis mia selida pou tha sxetizetai me ta hobby sou h me kati to opoio esi exeis psonio, eisai kalos kai mporeis na prosfereis kati stous alous mesw tis selidas sou, kai oxi na kaneis mia selida pou tha sou zitisoune oi aloi na kaneis.

Ti na sou pw.. kane mia selida pou na sxetizetai me to epagelma sou, me tis spoudes sou, me ta hobby sou, kai oso perierga kai paraksena na einai ta antikeimena me ta opoia asxoleisai, panta tha breis atoma me ta idia endiaferonta pou tha se upostiriksoune kai tha ektimisoune to kopo sou.

Hexstatic auto pou zitaei o temppo den einai paralogo.siga min katsei to palikari (an emeis tou proteinoume ena thema pou den exei idea) na to ftiaxei!!!!!apla apo oles tis idees pou tha tou dwsoume mesa apo auto to forum isws ton boithisoume na katastalaxei, panw sta themata pou IDI XEREI, poio i poia tha anaptixei mesw tis selidas tou.egw toulaxiston etsi to katalabainw.(no offence panta etsi!!!!)

emena distixws tempo kati sto mialo den mou erxetai alla oti k na einai kalo kouragio k dinami stin kataskeui tou k afou to oloklirwseis enimerwse mas!

Χμμ και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω την σημασία του post άλλα θα σου πω τι θα ήθελα εγώ να δω στο ελληνικό internet.

Ενα site με ελληνικά tutorials.Εμένα προσωπικά θα με ενδιέφεραν τεχνικά θεματα για το αυτοκίνητο και την βελτίωση του.Η για προγραμματισμό, για δικτύα, για διαφορα προγραμματα κτλ.

Αν δεν ανανεώνεις συχνά το site φρόντισε τουλάχιστον να έχεις ορισμένα πράγματα που μπορεί να βοηθήσουν κάποιους.Τωρα δεν να σου πω ότι το θέμα του site πρέπει να σε ενδιαφέρει, αυτό φυσικά εννοείται.

Καλή αρχή πάντως σε ότι και να επιλέξεις. :)

EDIT:Μια άλλη καλή ιδέα θα ήταν ένα site για τη μουσική που γουστάρεις, βιογραφίες συγκροτημάτων, review δίσκων κτλ.

Χμμ και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω την σημασία του post άλλα θα σου πω τι θα ήθελα εγώ να δω στο ελληνικό internet.

φίλε daidalus μόλις κατάλαβες τη σημασία του post. Να μου πεις τι ακριβώς θέλεις να δεις στο Ελληνικό internet :D

Ma sunithws prwta kapoios exei tin gnwsi kai to meraki panw se ena thema kai meta ftiaxnei site gia na metadwsei tis gnwseis tou i ta endiaferonta tou kai se allous. Einai dunaton na ftiakseis ena site gia ena thema pou apla sou proteinan kapoioi xwris na eisai eidikos panw se auto kai na petuxei??? to thewrw adiko kopo... Na rwtouses gnwmes gia site layout gia paradeigma malista, alla oxi kai gia thematologia!!

Δεν νομίζω ο tempo να κάνει κάτι που δεν τον ενδιαφέρει...Αλλά ακόμα και αν το κάνει, εμένα προσωπικά λίγο με νοιάζει.Αν στο site του μπορώ να βρω κάτι που ενδιαφέρει εμένα (π.χ. car tuning) χωρίς να τρώω διαφημιστικά μπανεράκια στην μάπα τότε ποιος ο λόγος να μην το επισκέπτομαι συχνά? :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...