mr.lucifer Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Χαίρεται αρχικά σε όλους τους φίλους και φίλες Βλέποντας διάφορα mod τον τελευταίο καιρό σε κουτάκια μου έχει μπει η ιδέα να φτιάξω sleeved cables για το psu μου (Be Quiet Straight Power 11 750W) Ξέρω αρχικά ότι χρειάζομαι 22awg καλώδιο Sleeve προφανώς Κάποιο διάγραμμα από το pcu για να μην μπερδέψω τα καλώδια και κάψω τίποτα Heatshrink για τις άκρες .. Πολυ χρόνο και υπομονή Παρόλο αυτά δεν ξέρω απο που να τα αγοράσω όλα αυτά .. προφανώς να είναι εντός Ευρώπης για να μην περάσει τελωνείο .. και αν υπάρχει κάποιο ελληνικό κατάστημα ακόμα καλύτερα . Τι να προσέχω και τι υλικά να παρω ..; Το κουτάκι μου είναι mini itx οπότε δεν θα χρειαστώ και πάρα πολλά μέτρα Ευχαριστώ πολυ για τον χρονο σας . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Με ενδιαφερει και εμενα το θεμα αυτο μιας και εχω πολυ καιρο να σκαλισω κατι στο pc! Επισης τι εργαλειο χρειαζεται για να κουμπωνεις-ξεκουμπωνεις τις επαφες στις φυσσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.lucifer Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 https://www.cable-sleeving.com/ Μιας και κανείς δεν βλέπω να ξέρει η να βοηθάει . Θα ξεκινήσω εγώ με το παραπάνω σιτε θα παραγγείλω όλα τα υλικά και θα πάρω και εργαλεία από aliexpress γιατί σε κάτι αλλά είδα κάνουν 30και 40 ευρώ Θα ποστάρω ξανά το βράδυ την λίστα αγορας και όταν έρθουν θα ξανά ενημερώσω εδώ για το πως πάει η όλη φάση . ( το σιτε βρίσκεται στην Γερμανία και δεν περνάει τελωνείο ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Στις 17/7/2019 στις 2:54 ΜΜ, mr.lucifer είπε https://www.cable-sleeving.com/ Μιας και κανείς δεν βλέπω να ξέρει η να βοηθάει . Θα ξεκινήσω εγώ με το παραπάνω σιτε θα παραγγείλω όλα τα υλικά και θα πάρω και εργαλεία από aliexpress γιατί σε κάτι αλλά είδα κάνουν 30και 40 ευρώ Θα ποστάρω ξανά το βράδυ την λίστα αγορας και όταν έρθουν θα ξανά ενημερώσω εδώ για το πως πάει η όλη φάση . ( το σιτε βρίσκεται στην Γερμανία και δεν περνάει τελωνείο ) Καλησπέρα, αν και αργά τα περισσότερα εργαλεία που βλέπεις aliexpress δεν κάνουν σωστή δουλειά, οπότε πολύ πιθανό να κλείνει τα αφτακια από το νέο pin ΑΛΛΆ να μην σφυγγει σωστά το καλώδιο οπότε αφού μπει στον connector τραβοντας ελάχιστα να βγει μόνο καλώδιο χωρίς το atx pin Αν πάτε καθαρά για εμφάνιση δείτε οδηγούς για heatsink less (τουλάχιστον στην μια μεριά που θα φαίνετε Αν δεν βρεις διάγραμμα μπορείς να κάνεις το απλό να ακολουθας 1-1 τα καλώδια (αν είναι περασμένα σε sleeve θέλεις πολύ μέτρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 22αρι καλώδιο δεν είναι πολύ λεπτό; Καλύτερα 18αρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.lucifer Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Στις 21/7/2019 στις 1:36 ΠΜ, Sheogorath είπε 22αρι καλώδιο δεν είναι πολύ λεπτό; Καλύτερα 18αρι. Σε καλωδιο παω σε 17αρι τελικα .. Στις 20/7/2019 στις 10:37 ΜΜ, Inuyasha είπε Καλησπέρα, αν και αργά τα περισσότερα εργαλεία που βλέπεις aliexpress δεν κάνουν σωστή δουλειά, οπότε πολύ πιθανό να κλείνει τα αφτακια από το νέο pin ΑΛΛΆ να μην σφυγγει σωστά το καλώδιο οπότε αφού μπει στον connector τραβοντας ελάχιστα να βγει μόνο καλώδιο χωρίς το atx pin Αν πάτε καθαρά για εμφάνιση δείτε οδηγούς για heatsink less (τουλάχιστον στην μια μεριά που θα φαίνετε Αν δεν βρεις διάγραμμα μπορείς να κάνεις το απλό να ακολουθας 1-1 τα καλώδια (αν είναι περασμένα σε sleeve θέλεις πολύ μέτρο Αρχικα δεν βρίσκω διάγραμμα για το psu μου .. δεν εχω πολυμετρο .. μπορω να βρω ομως .. παρολα αυτα δεν ξερω να το χρησιμοποιώ .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis95320 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Στις 23/7/2019 στις 2:12 ΠΜ, mr.lucifer είπε Σε καλωδιο παω σε 17αρι τελικα .. Αρχικα δεν βρίσκω διάγραμμα για το psu μου .. δεν εχω πολυμετρο .. μπορω να βρω ομως .. παρολα αυτα δεν ξερω να το χρησιμοποιώ .. Συγνώμη, έχεις τα γνήσια καλώδια δίπλα σου και μου λες δεν μπορείς να αντιγράψεις αυτό που βλέπεις? Δεν χρειάζεσαι πολύμετρο. Τα βάζεις δίπλα δίπλα και τα πιάνεις με την σειρά ένα ένα.. είναι τόσο απλό δεν μπορώ να καταλάβω που κόλλας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.lucifer Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μαλλον δεν εχει δει πολλα psu cables ετσι ? @mixalis95320 Αυτα ειναι τα καλωδια μου στην φωτογραφια.. πως ακριβως να τα αντιγραψω οταν εχουν sleeve απο πανω ? Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2019 από mr.lucifer 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis95320 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 29 λεπτά πριν, mr.lucifer είπε Μαλλον δεν εχει δει πολλα psu cables ετσι ? @mixalis95320 Αυτα ειναι τα καλωδια μου στην φωτογραφια.. πως ακριβως να τα αντιγραψω οταν εχουν sleeve απο πανω ? Με πηρες λιγο στραβα νομιζω.. Ακυρο, απλα νομιζα ειναι τα κλασικα κετσαπ μουσταρδα γι αυτο το ειπα. και λεω μα καλα ειναι τοσο απλο. Εσενα οχι απλα ειναι ολα μαυρα αλλα εχουν και το sleeve..πολυμετρο μονο οπως ειπες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.lucifer Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 20 λεπτά πριν, mixalis95320 είπε Με πηρες λιγο στραβα νομιζω.. Ακυρο, απλα νομιζα ειναι τα κλασικα κετσαπ μουσταρδα γι αυτο το ειπα. και λεω μα καλα ειναι τοσο απλο. Εσενα οχι απλα ειναι ολα μαυρα αλλα εχουν και το sleeve..πολυμετρο μονο οπως ειπες ναι σορρυ το πηρα λιγο στραβα .. προφανως δεν καταλαβες και εσυ.. δικο μου λαθος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Ειχαμε καποια εξελιξη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Για οποιον ενδιαφερεται σημερα παρελαβα αυτα τα εργαλειακια και δουλευουν μια χαρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα