Murdergrr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Παιδιά ξέρω ότι θα ακουστεί γελοίο αλλά στο silent hill 2 δεν γνωρίζω όταν ρίχνεις τα τέρατα κάτω πως τα κλωτσας ώστε να τα αποτελειώσεις μπορεί να φταίει και το χειριστήριο που έχω γιατί του έχω χαλάσει τα πλήκτρα και πρέπει να τα πατήσεις αρκετές φορές για να δουλέψουν θα μπορούσατε να μου πείτε πια κουμπιά είναι που κλωτσαϊ παρακαλώ... Μόλις τώρα, Murdergrr είπε Παιδιά ξέρω ότι θα ακουστεί γελοίο αλλά στο silent hill 2 δεν γνωρίζω όταν ρίχνεις τα τέρατα κάτω πως τα κλωτσας ώστε να τα αποτελειώσεις μπορεί να φταίει και το χειριστήριο που έχω γιατί του έχω χαλάσει τα πλήκτρα και πρέπει να τα πατήσεις αρκετές φορές για να δουλέψουν θα μπορούσατε να μου πείτε πια κουμπιά είναι που κλωτσαϊ παρακαλώ...
Murdergrr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Μάγκες βοηθήστε πλιζ όντως δεν έχω ιδέα
emmanuel5 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν θυμάμαι να υπάρχει ειδικό κουμπί για κλωτσιά, απλώς πας πάνω από τον πεσμένο αντίπαλο και πατάς το attack button. Αν δυσκολεύεσαι, να ξέρεις ότι είναι πιο εύκολο να το πετύχεις με melee όπλα (σωλήνες, crowbars κτλ), παρά με πυροβόλα (κάνεις και οικονομία στα πυρομαχικά). Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2019 από emmanuel5
Murdergrr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 13 ώρες πριν, emmanuel5 είπε Δεν θυμάμαι να υπάρχει ειδικό κουμπί για κλωτσιά, απλώς πας πάνω από τον πεσμένο αντίπαλο και πατάς το attack button. Αν δυσκολεύεσαι, να ξέρεις ότι είναι πιο εύκολο να το πετύχεις με melee όπλα (σωλήνες, crowbars κτλ), παρά με πυροβόλα (κάνεις και οικονομία στα πυρομαχικά). Σε ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα