x.vamvakari Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα σας. Έχω ένα εξοχικό στη Σύρο σε κάποιο απομακρυσμένο χωριό. Τα κανάλια εκεί δεν πιάνουν όλα. Συγκεκριμένα έπιαναν καλά το star και το mega πέρσι. Θα μπορούσατε να μου συστήσετε κάποια κεραία με την οποία θα πιάνω τα περισσότερα δυνατά κανάλια?
graphist83 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Οι δυνατές κεραίες σε απολαβη ειναι συνήθως οι τρίαινες συμφασικές, τυπου televes η και την εξαιρετική ikusi Flash HD. Πολυ καλή επιλογη και η Fracarro Sigma6 HD άλλα ειναι πολύ κατευθύντικη και θελει σωστό κεντράρισμα. Περαν της κεραιας θα χρειαστεις ενδεχομενως και κάποιο σωστό ενισχυτή ιστου (ikusi μια καλη επιλογη) κοντα στα 40db. Ολα αυτα κατα προσέγγιση με την προϋπόθεση οτι θα γινει σωστη εγκατάσταση και κατα προτίμηση να υπαρξει και χρηση πεδιομετρου για σωστη στόχευση αλλα για για το fine tuning του level. 2
eleni.electronics Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Για δύσκολες περιοχές εγώ προτείνω την Televes DAT-75 T-FORCE LTE HD BOSS LR με τροφοδοτικό πάλι της televes, την έχω βάλει και κάνει πολύ καλή δουλειά. Για μένα είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά απλά να ξέρεις ότι είναι ακριβή. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2019 από eleni.electronics
corsair04 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 πρόσφατα η κεραία στο σπίτι μου έσπασε από την κακοκαιρία , βρήκα μια παλιά και την αντικατέστησα κάπως άλλα δεν πιάνει τα κανάλια ποιοτικά ..... ψάχνοντας για να βρω τον αντικαταστάτη της βρήκα δυο μια κλασική κεραία και αυτήν εδώ ….από θέμα εξωτερικής εμφάνισης κλίνω προς την δεύτερη το θέμα είναι όμως θα είναι και ποιοτικά σωστή στην λήψη των καναλιών δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κάτι ανάλογο ….
masteripper Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Televes...Εγγύηση για απλώς ότι καλύτερο...αλλά με τις τιμές που έχουν πάει στον θεό σε κάνουν να λοξοκοιτάς... Στις 16/7/2019 στις 1:58 ΠΜ, graphist83 είπε Πολυ καλή επιλογη και η Fracarro Sigma6 HD άλλα ειναι πολύ κατευθύντικη και θελει σωστό κεντράρισμα. Μου κάνει λίγο εντύπωση αυτό που αναφέρεις για κατευθυντικότητα καθώς ο λοβός απολαβής της είναι σαφώς πιο ανοιχτός απο π.χ την Televes και το μήκος δεν βοηθάει...αλλά ίσως στην πράξη να συμπεριφερεται καλύτερα απότι φαίνεται...
graphist83 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Και ομως με το πεδιομετρο η συμπεριφορά της δειχνει ευαισθησία στην κατεύθυνση. Παρόλα αυτα πολυ καλη συμπεριφορά σε ολο το ευρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα