Προς το περιεχόμενο

[UPS] Bitmore U650LCD 14,99€ @kotsovolos [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Παρακαλω σταματηστε την επι σελιδες κουβεντα επι των UPS, μεινετε μονο σε αναφορες παραλαβης ή ακυρωσης που ειναι αυτο που αφορα το τοπικ ειδικα μετα την αναφορα για ακυρωσεις.

Τα υπολοιπα μπορειτε στην καταλληλη ενοτητα με νεο θεμα ή σε υπαρχον ωστε να μεινει καθαρο το παρον.

• Like 4
  • Confused 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και εδω μπούρδες ο κοτσοβολος..

έστειλαν email για εκθεσιακό κλπ και μου είπαν ότι ίσως έχει στην Σαλαμίνα σφραγισμένο.

Δημοσ.

Όσοι από εσάς έχετε παραγγείλει και σας το ακύρωσαν σας κοροϊδεύει ο κοτσος πήγα σε φυσικό κατάστημα στην κατερινη να αγορασω το οποίο είχε 2 διαθέσιμα (είχε) και κοιτάξαμε και σε αλλά κατάστημα να δούμε που υπαρχη στοκ γύρω στα 20-25 τεμάχια ακόμα σε καταστήματα όχι αποθήκες. 

Υς εγώ δεν έχω παραλαβή ακόμα μετά από τηλεφωνική επικοινωνεία που είχα με τον κοτσο (εγώ τους κάλεσα για να δω τι γίνεται ) με ενημερώσανε ότι είναι ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΣΑΙΤ και ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο στοκ αφού τους ενημερώνω ότι υπάρχουν κάποια δικά μου άτομα που έχουνε παραλαβή από το κατάστημα στην τιμη μου λέει περιμένετε ένα λεπτό στη αφού περιμένω στην αναμονή αυτή με ενημέρωνει  ότι θα κοιτάξει αν υπάρχει κάπου διαθέσιμο και θα με καλέσουνε αργότερα αφού μετά τους ενημερώνω ότι υπάρχει στην κατερινη διαθέσιμο.Εκεί το βούλωσε τελείως δεν ήξερε τι να πει μπερδευε τα λόγια της όποτε βγάλτε συμπέρασμα παιδιά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα κανονικά, κλειστό στο κουτί του από το κατάστημα Χολαργού-Χαλανδρίου μετά από παραγγελία από χθες. Για όσους θέλουν να κάνουν monitoring και ενημέρωση κατάστασης με email από Raspberry Pi υπάρχει αυτός ο οδηγός: https://loganmarchione.com/2017/02/raspberry-pi-ups-monitor-with-nginx-web-monitoring/ (driver: blazer_usb)

Ευχαριστούμε πολύ TS.

Επεξ/σία από simfun
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Στην αναφορα του καθενος περι παραλαβης θα βοηθουσε για να καταλαβουμε τι γινεται, να περιεχεται η πληροφορια αν εγινε παραγγελια/κρατηση απο χθες ή απευθειας περασμα απο το μαγαζι χωρις παραγγελια απο την ωρα που ελεγε "μονο διαθεσιμο για παραλαβη απο καταστημα".

Επισης αντιστοιχα για τα ακυρα, αν εγινε παραγγελια με παραδοση σπιτι ή παραγγελια για παραλαβη απο καταστημα.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Στην αναφορα του καθενος περι παραλαβης θα βοηθουσε για να καταλαβουμε τι γινεται, να περιεχεται η πληροφορια αν εγινε παραγγελια/κρατηση απο χθες ή απευθειας περασμα απο το μαγαζι χωρις παραγγελια απο την ωρα που ελεγε "μονο διαθεσιμο για παραλαβη απο καταστημα".

Επισης αντιστοιχα για τα ακυρα, αν εγινε παραγγελια με παραδοση σπιτι ή παραγγελια για παραλαβη απο καταστημα.

Σχετικά με αυτό έγινε παραγγελία μέσω Ίντερνετ για παράδοση στο χώρο μου επειδή δεν γινόταν παραλαβή από το κατάστημα μόλις τώρα με πήρανε τηλεφωνώ και ότι εγκρίνουν την μια παραγγελίες από της δυο στα 17.99€ με μεταφορικά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραγγελία ένα εικοσάλεπτο περίπου μετά το ποσταρισμα της προσφοράς για παραλαβή από κατάστημα αγίων αναργυρών που είχε στοκ. 

Παρέλαβα κανονικά σήμερα σφραγισμένο. 

Επεξ/σία από baskon
  • Like 2
Δημοσ.

Το πρωί μου έστειλαν SMS στις 8:41 ότι: 
Η παραγγελία με αριθμό ### θα είναι έτοιμη για αποστολή στις 17/7/2019.
Θα ενημερωθείτε για την πορεία παράδοσης με νέο SMS.

Οπότε μάλλον θα στείλουν κανονικά το προϊόν. Πήρα 2 κομμάτια για δώρο το 1 αν και δεν θα χρησιμοποιήσω κάτι τόσο μικρό για δουλειά.

Έχω ετυχώς 1500VA & 1200VA για σταθμούς εργασίας, αυτό στη μισή ισχύ εξυπηρετεί μόνο router, ασύρματο τηλέφωνο, φωτιστικό led και κανένα φορτιστή για κανένα μισάωρο.
ΜΗΝ συνδέσετε τηλεοράσεις αξίας πάνω σε κάτι τόσο φθηνό, δεν αξίζει το ρίσκο.

Δημοσ.

Παρελαβα ένα κομματι από τηλεφωνική κρατηση - φαίνεται κλειστό (δεν είχε το κουτί ταινίες ασφαλείας όπως και να έχει). Το έβαλα να φορτίσει overnight χωρίς φορτίο και από αύριο θα μπουν ρουτερ κλπ. Εάν καταφέρω να βρω άλλο ένα για το καταγραφικο και τις 3 κάμερες θα είμαι σούπερ. 

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ κανονικά σήμερα από το κατάστημα του Παγκρατίου.Την παραγγελία την έκανα χθες το βράδυ,λίγη ώρα αφότου ανέβηκε στο φόρουμ.

Από περιέργεια ρώτησα αν είχε γίνει λάθος στην τιμή , οι υπάλληλοι δεν γνώριζαν κάτι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραγγελία 10' μετά την έναρξη του θέματος από τον TS (τον οποίο και ευχαριστώ και πάλι) με παραλαβή από κατάστημα (Θεσσαλονίκη).
Παρέλαβα κανονικά σήμερα στις 18:00 χωρίς κανένα θέμα. Δεν πρόσεξα αν υπήρχαν και άλλα τεμάχια στο ράφι.
Το κουτί του UPS δεν έχει ταινία ασφαλείας, ωστόσο δεν φαίνεται ανοιγμένη συσκευασία ή εκθεσιακό.

Επεξ/σία από bujam1
Δημοσ.

Σέρρες (χωρίς να κάνω παραγγελία), το μεσημέρι που πέρασα από το κατάστημα ενώ είχε διαθέσιμα τεμάχια δεν ήταν στην τιμή της προσφοράς !

Δημοσ.

τωρα ειδα στην εξελιξη παραγγελιας οτι μου την ακυρωσανε..βεβαια κατα τις 12:00 το βραδυ εκανα παραγγελια

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Παρελαβα ένα κομματι από τηλεφωνική κρατηση

Τι ωρα εκανες την κρατηση και τι ωρα παρελαβες χοντρικα;

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ σήμερα το απόγευμα κανονικά από το κατάστημα στο Mall. H παραγγελία έγινε ηλεκτρονικά χθες το βράδυ αργά. Μου έστειλαν και sms και e-mail όπως προβλέπεται.

Το κουτί δεν ήταν σφραγισμένο αλλά δεν φαίνεται να ήταν demo ή κάτι τέτοιο. Μου είπαν ότι ήταν το τελευταίο κομμάτι. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμη την συσκευή.

Με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσω τον TS!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...