Προς το περιεχόμενο

[UPS] Bitmore U650LCD 14,99€ @kotsovolos [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Agathoklis είπε

Μόλις βγήκα από κωτσόβολο. 

Να έχετε υπόψιν σας, ότι μου είπαν ότι είναι εκθεσιακα. Ήταν στο ράφι, αλλά είναι δύσκολο να έχουν μπει στην πριζα

Πάνε καλά αυτοί; Γιατί δεν το γράφουν στο site;;;

Αν είναι να δώσουμε και άλλα τόσα για μπαταρίες δεν έχει νόημα!

Τί κάνουμε τώρα; Παραλαμβάνουμε ή το αφήνουμε;

5 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Και εμένα μου ήρθε μήνυμα να παραλάβω σήμερα 

Δηλαδή ρε παιδιά να μη το βάλω για την TV και τον ενισχυτή ; 

Περισσότερο σαν σταθεροποιητή τάσης το θέλω, και απλά να τα κλείσω κανονικά αν γίνει καμιά στραβή 

Αν λέτε ότι δε κάνει ούτε για αυτό, αν είναι κανείς από Πειραιά ας με βρει να του το δώσω (αν το πάρω 15€ βέβαια και δε μου πουν τίποτα ιστορίες για αγρίους)

Για TV δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, αλλά θεωρώ ότι είναι σαν να έχεις οθόνη PC οπότε λογικά θα κάνει.

Σε ενισχυτή είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν συστήνεται να το βάλεις.

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω διαβάσει ανά καιρούς πολλά σχόλια και guide για ups, έχω διαβάσει πολλές φορές σε σχόλια για το πόσο ανώτερα είναι τα online σε σχέση με τα stand by ή τα line interactive αλλά ποτέ μα ποτέ δεν έτυχε κανένας να αναφέρει αν ένα UPS έχει True ή step/modified sine wave και το πόσο κατώτερο και ακατάλληλο είναι ένα sine wave, η κυματομορφή είναι σημαντικότερη από τον τύπο online/standby ktl… δυστυχώς για να πάρεις καλό με true sine wave και όχι σαπάκι στο σακί θες €, ένα που βρήκα, δεν ξέρω αν είναι το φτηνότερο αλλά ενδεικτικά CyberPower CP900EPFCLCD 155€ Watts 540, On Battery Waveform Pure Sine Wave. specs.

Ενδεικτικά είναι ακατάλληλα για moter, ιατρικές συσκευές,  λινιαρ ενισχυτές ήχου, συσκευές (οθόνες/TV/τροφοδοτικά) με πιστοποίηση Active PFC.

Spoiler

https://www.altestore.com/blog/2015/10/pure-sine-wave-vs-modified-sine-wave-whats-the-difference/#.XS0i6UdRWHs

Επεξ/σία από Havik
  • Like 3
Δημοσ.
8 ώρες πριν, ultrahd είπε

Παιδιά γειά σας!

Για τηλεόραση OLED κάνει το συγκεκριμένο UPS ? Γενικότερα μήπως το ρεύμα που βγάζουν αυτά τα UPS είναι ημιτονοειδές (sine wave) και επομένως δεν είναι κατάλληλο για τηλεοράσεις,blu-ray players κλπ? Μήπως είναι κατάλληλο μόνο για PC το συγκεκριμένο UPS?

Έχω ήδη ένα πολύμπριζο ασφαλείας.Αν πάρω και το συγκεκριμένο UPS ,ποιά είναι η σωστή συνδεσμολογία των : μπρίζας ρεύματος σπιτιού ,πολύμπριζο ασφαλείας,UPS. ? Ποιό θα πρέπει να συνδεθεί πρώτο με την μπρίζα του σπιτιού και πιο μετά? Μου εμφανίζει διαθέσιμο μόνο σε κατάστημα,δεν βλέπω να μπορώ να κάνω κράτηση για store pick up,ούτε το έχει διαθέσιμο για αποστολή στο χώρο μου.

Εχω μια oled και δεν ξερω αν πρεπει να παει πανω. Αυτο με τις κυματομορφες το εχω ξανακουσει.

47 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Και εμένα μου ήρθε μήνυμα να παραλάβω σήμερα 

Δηλαδή ρε παιδιά να μη το βάλω για την TV και τον ενισχυτή ; 

Περισσότερο σαν σταθεροποιητή τάσης το θέλω, και απλά να τα κλείσω κανονικά αν γίνει καμιά στραβή 

Αν λέτε ότι δε κάνει ούτε για αυτό, αν είναι κανείς από Πειραιά ας με βρει να του το δώσω (αν το πάρω 15€ βέβαια και δε μου πουν τίποτα ιστορίες για αγρίους)

Αν βαλεις ενισχυτη, τον πηρες στον χερι. Και το ups μαζι. Σταθεροποιητης τασης με τα 360watt που εχει, δωστο στον μπεμπη να παιζει :) 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Αν βαλεις ενισχυτη, τον πηρες στον χερι. Και το ups μαζι. Σταθεροποιητης τασης με τα 360watt που εχει, δωστο στον μπεμπη να παιζει :) 

Καλά μη φανταστείς ότι ο ενισχυτής παίζει τσίτα συνέχεια, συνήθως καμιά ταινία βλέπω σε 5.1, οπότε δε νομίζω να τραβάει και τίποτα MW... 

Μην τον κάψω όμως, δε λέει :P

Δημοσ.

αν δε παραλάβει κάποιος από νότια προάστια (γλυφάδα, ηλιούπολη κλπ) ας μου στειλει ενα πμ αν έχει τη καλοσύνη, ευχαριστώ!

• Like 1
Δημοσ.

https://www.kotsovolos.gr/site/computing/peripherals/ups-statheropoihtes/148474-bitmore-u850lcd

Πάντως έχει και αυτόν 10 € κάτω από τον ανταγωνισμό, αξίζει; Λέτε να είναι εκθεσιακό; Ψάχνομαι αυτό τον καιρό για ένα ups (λόγω αυξομειώσεων τάσης στην περιοχή μου έχουν καεί πολλές συσκευές)

Δημοσ.

Επειδή αναφέρθηκα πιο πάνω στο True/step line wave, ακόμα και ακριβά APC δεν είναι True, πιθανό step από step να έχουν διαφορά στην "ποιότητα" του ρεύματος που βγάζουν.

Δεν είμαι ειδικός επι του θέματος, ότι διάβασα μεταφέρω.

Προσωπικά θα το παραλάβω,  αν και έκανα παραγγελία 2 τεμάχια θα πάρω το ένα,  στην χειρότερη θα το βάλω στο router...

Btw Χαϊδάρι πριν λίγο μόλις έκανε διακοπή,  ούτε το Πολυπριζο δεν πρόλαβα να κλείσω. .. καιρό είχε να μου πέσει το ρεύμα στη μούρη. . #@₩★ΔΕΗ!

Δημοσ.

Καλα η ιστορια με το true sin wave κτλ χρονια ακουγεται...Ζημια ποτε δεν εχω ακουσει/διαβασει να παθαινει κανεις.

Στη χειροτερη περιπτωση,να κλεισει ο υπολογιστης οταν γυρναει στη μπαταρια.Αλλα προσωπικα τα θεωρω υπερβολη.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ το ίδιο έχω ακούσει για το active pfc των τροφοδοτικων ότι δεν επιτρέπεται να μπει με ups αλλά πολλοί θα γράψουν ότι δεν έχουν αντιμετωπίσει πρόβλημα.

Θυμάμαι έχει ακουστεί ότι δεν πρέπει να μπει πίσω απο πολυμπριζο ασφαλείας αλλά κατευθείαν στην πρίζα.Έχει κάνεις γνώση περί αυτού;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...