katergaris79 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, Dinos_12345 είπε Αν έχετε κινητό με Google Assistant που ακούει συνέχεια, αφήστε το στο τραπέζι και πείτε άκυρα πράγματα που δεν έχετε ψάξει με φίλους. Να είστε ακριβείς, παράδειγμα κόκκινο mazda mx5 και μετά από λίγη ώρα, θα δείτε διαφήμιση σε κάτι που χρησιμοποιεί την Google για διαφημίσεις, ας πούμε fb. Το κάναμε με 3-4 διαφορετικά θέματα και είδαμε διαφημίσεις όλοι, σχετικά με αυτά. Το περίεργο βέβαια είναι o Google Assistant δε "μιλάει" ακόμα ελληνικά. Πολύ πιθανό είναι να λειτουργεί συνδυαστικά το Google Keyboard (ή όποιο άλλο πληκτρολόγιο έχει φωνητική πληκτρολόγηση στα ελληνικά) με το Google Ads ή το Facebook ads. 1
Djzan Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, katsapoli είπε Δεν παίρνει instagram αυτο 😆😆😆 μπορεί να μην παίρνει Instagram, αλλά απο την άλλη έχεις κάτι πολύ σημαντικό να κάνεις.Επίσης έχει και κάτι κοιμό με το instagram από την ανάποδη. Στο Instagram Προσπαθείς να πέσεις πάνω σε κώλους για να κερδίσεις HOMEWORK, ενώ στο φιδάκι προσπαθείς να αποφύγεις να πέσεις πάνω στον κώλο σου γιατί θα χάσεις!!! Με λίγα λόγια αυτό λέγεται ΤΚ9 Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2019 από Djzan
pral13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 34 λεπτά πριν, katergaris79 είπε Το περίεργο βέβαια είναι o Google Assistant δε "μιλάει" ακόμα ελληνικά. Πολύ πιθανό είναι να λειτουργεί συνδυαστικά το Google Keyboard (ή όποιο άλλο πληκτρολόγιο έχει φωνητική πληκτρολόγηση στα ελληνικά) με το Google Ads ή το Facebook ads. Το ότι δε μιλάει δε σημαίνει ότι δε καταλαβαίνει.
dmyl Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 μου εχει συμβει με HUAWEI P Lite εξω απο τον Λευκό οίκο να μιλαω για στρατιβτικα θεματα απο το τηλεφωνο και να μου κανει παρατηρηση ο βαψομαλιας. (τυχαιο ?)
katergaris79 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 12 λεπτά πριν, pral13 είπε Το ότι δε μιλάει δε σημαίνει ότι δε καταλαβαίνει. Εννοώ ότι και να του πεις κάτι στα ελληνικά, δε θα το καταλάβει ώστε να απαντήσει στα αγγλικά έστω. Εκτός αν έχουν έτοιμα τα ελληνικά στον Assistant και τα κυκλοφορήσουν μέσα στον χρόνο ξερωγώ.
TheGrisGrisMan Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Οκ, συνεβει το εξης: (προφανως είναι αστείο αλλά ΟΝΤΩΣ συνεβη): εβλεπα χτες το βράδυ τα προκριματικά της F1 (“μαγνητοσκοπημένα” στο λαπτοπ απο το F1tv) και κάποια στιγμή έδειξε στα πιτς την οθόνη όπου δείχνει on the fly τα σημεία που βρέχει γύρω απο την πίστα, δλδ αυτό: Σκεφτηκα τότε «ωραίο κόλπο, άραγε να υπάρχει καμία τέτοια εφαρμογή για κινητό;». Απλά σκέψη, ούτε το έψαξα, είπα ή ασχολήθηκα... Οταν τελείωσαν, έκλεισα το λαπτοπ κ κοιμήθηκα. Ε λοιπόν, μπαινω σήμερα το πρωί στο web και βλέπω σαν διαφήμιση το εξης: Wtf?!? Do they read minds now??? 🤣 Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2019 από TheGrisGrisMan
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Πλέον έχουν τόσα δεδομένα μαζεμένα που πραγματικά δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν μικρόφωνο για επιπλέον data. Είναι γνωστό και απο τα "Sorry" του Mark, ότι συλλέγονται δεδομένα για ads (μόνο;) ακόμη και για χρήστες που δεν έχουν δημιουργήσει ποτέ λογαριασμό facebook (Ghost users). Το αποτύπωμα είναι παντού. Για πιο "ανώνυμη" περιήγηση, προτείνω να μείνετε μακριά απο υπηρεσίες της google. Ειδικά αυτή η μηχανή αναζήτησης είναι απλά fail, τα αποτελέσματά της πλεον δεν είναι καθόλου αντικειμενικά, αλλα βασίζονται στο προφίλ που έχει χτίσει η google για τον χρήστη.
Miracle Worker Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Και που να παμε; Εψαξα εναλλακτικες, γιατι στο δικτυο της εργασιας(πρωην) η google μου εβγαζε συνεχεια μηνυματα οτι ειμαι bot, αλλα δε βρηκα κατι αξιοπιστο για την Ελλαδα. Πχ στο duckduckgo, εβαζα δημοφιλη ελληνικα σαιτς και δεν ηταν ουτε καν στην πρωτη σελιδα, το insomnia φερ` ειπειν.
giwfys Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 On 04/08/2019 at 09:27, TheGrisGrisMan said: και κάποια στιγμή έδειξε στα πιτς την οθόνη όπου δείχνει on the fly τα σημεία που βρέχει γύρω απο την πίστα, δλδ αυτό: Σκεφτηκα τότε «ωραίο κόλπο, άραγε να υπάρχει καμία τέτοια εφαρμογή για κινητό;». Απλά σκέψη, ούτε το έψαξα, είπα ή ασχολήθηκα... Ψιλοασχετο με το θεμα, απλα για να σου απαντησω τωρα που το ειδα, αυτο λεγεται ρανταρ βροχης. Υπαρχει σε ολες τις ΕΜΥ εκτος απο ελλαδα(βασικα υπαρχει και σε εμας αλλα λογω της απαρχαιωμενης ΕΜΥ που ειναι σε στρατιωτικο καθεστως ακομα!!! ειναι κλειδωμενο). Ειναι χρησιμοτατο και πραγματικα τραγικο που δεν υπαρχει στην ελλαδα
μπιπ μπιπ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εμενα μου έτυχε να θέλω να ψάξω μια άκυρη . Ήξερα μόνο το όνομα της (όχι επίθετο). Πάω στο search και μου τη βγάζει πρώτη! Κουλό. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από μπιπ μπιπ
panosno1com Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 the other day εψαχνα υπαλληλο για την εταιρια μου. συζητουσα με ενα γνωστο μου που φτιαχνει κομπιουτερ και ξερει απο αυτα. την αλλη μερα μπαινω στο λινκιντ ιν και σκαει διαφημιση καποιος κυριος liquid troll. τον φωναζω για συνεντευξη , βλεπω τα λεει ωραια, το λεω και στην ασισταντ και τον προσλαβανουμε. ο τυπος μονο προβληματα δημιουργει και εξιστορει τις περιπετειες του σε διαδικτυακο καφενειο ! ΟΛΑ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΚΥΡΙΕ LARRY ΣΕΛΙΔΑ ??
theoritikos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Έκανα ένα αυθαίρετο πείραμα στο κινητό μου. Άλλαξα τον chrome με τον brave broswer , και έβαλα για search engine το duckduckgo. Δεν μου έβγαλε καμιά διαφήμιση με αυτές τις ρυθμίσεις στο facebook ή οπουδήποτε αλλού Τώρα άλλαξα την search engine και έβαλα google. Στο facebook μου πετάει κάποιες διαφημίσεις, αλλά μέχρι στιγμής δεν είδα αλλού...
tyf Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Στις 4/8/2019 στις 10:27 ΠΜ, TheGrisGrisMan είπε Οκ, συνεβει το εξης: (προφανως είναι αστείο αλλά ΟΝΤΩΣ συνεβη): εβλεπα χτες το βράδυ τα προκριματικά της F1 (“μαγνητοσκοπημένα” στο λαπτοπ απο το F1tv) και κάποια στιγμή έδειξε στα πιτς την οθόνη όπου δείχνει on the fly τα σημεία που βρέχει γύρω απο την πίστα, δλδ αυτό: Σκεφτηκα τότε «ωραίο κόλπο, άραγε να υπάρχει καμία τέτοια εφαρμογή για κινητό;». Απλά σκέψη, ούτε το έψαξα, είπα ή ασχολήθηκα... Οταν τελείωσαν, έκλεισα το λαπτοπ κ κοιμήθηκα. Ε λοιπόν, μπαινω σήμερα το πρωί στο web και βλέπω σαν διαφήμιση το εξης: Wtf?!? Do they read minds now??? 🤣 την ωρα που εδειχνε τον χαρτη μιλαγε ο στην tv για τον καιρο? μαλλον ακουσε αυτον. 1
ge-lyk Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Στις 16/7/2019 στις 5:22 ΜΜ, katsapoli είπε Δοκίμασε το κατσε πανω απο ενα σχετικά καινουργιο κινητό π εχει ίντσα εκει πετάει της περισοτερες διαφημησης και πες λεξεις κλειδιά πχ "αγορασω" "διακοπες" "Παρίσι" "Adidas" ... καμια 30αρια φορες μπορει να σ πετάξει διαφήμιση. Το πιο ακραίο no troll μ εχει τύχη πολλες φορες μετα το σεξ μ πετάει διαφήμιση προφυλακτικών ...ήταν όμως αργά
TheGrisGrisMan Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, tyf είπε την ωρα που εδειχνε τον χαρτη μιλαγε ο στην tv για τον καιρο? μαλλον ακουσε αυτον. Καλή παρατήρηση, δεν θυμάμαι πια δυστυχως Παίζει παντως 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις