randomcat Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 https://arstechnica.com/information-technology/2019/07/google-defends-listening-to-ok-google-queries-after-voice-recordings-leak/ Αναφορά σε κείμενο Google Home is supposed to record only when users say the "OK Google" or "Hey Google" trigger phrases. But VRT NWS said that 153 of the 1,000 recordings it listened to "were conversations that should never have been recorded and during which the command 'OK Google' was clearly not given." Recorded voices leaked to VRT included "bedroom conversations, conversations between parents and their children, but also blazing rows and professional phone calls containing lots of private information." 1
cb_papi Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εμένα μου έχει τύχει να συζητάμε στο γραφείο (χωρίς να googlάρω τίποτα) για working spaces (π.χ. WeWork) και την επόμενη μέρα να μου βγάζει διαφημίσεις στο fb από αντίστοιχα ελληνικά. Δεν το έχω με θεωρίες συνωμοσίας αλλά μου φαίνεται πολύ απίθανο να είναι τυχαίο. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2019 από cb_papi 2
DYEL Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, TheGrisGrisMan είπε Χαχα, φαντάσου να εχει πάει κανεις σε Απόκρυψη περιεχομένων 🤣 😄 😄 εφόσον έχει Google my business σελίδα θα συμβεί 100%.
efo355 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 9 ώρες πριν, TheGrisGrisMan είπε Είμαι σε νησί. Χαλαει η σαγιονάρα. 😊 Παω στο πρώτο μαγαζι που βρίσκω μπροστά μου να παρω άλλο παντοφλοϊδές. Εννοειται, δεν κάνω κανένα search για κάτι τέτοιο στο Ίντερνετ. Μιλαω για τη σαγιονάρα 2-3 φορές με την κοπέλα μου (όχι στο τηλεφωνο, είμασταν μαζί) κατά την διαδικασία μέχρι την αγορα νεας. Γυρνάω σπιτι, πάω θρόνο, μπαινω web, βλέπω για πρώτη φορά εβερ αυτό σαν διαφήμιση: Το βρηκε: 1.Απο τη επισκεψη στο μαγαζι; 2. Voice; 3. Σύμπτωση; Καθόλου σύμπτωση. Τον μαρτιο μπαίνω σε saturn στη κολονια απο τα τοσα πράγματα Που ειδα μιλησα μονο για τις dyson ( κουβεντα του στιλ ωραια τα dyson και μπλα μπλα ). Στην επιστροφή στο ξενοδοχειο τσουπ διαφημισεις dyson που δεν είχα δει ποτε. Μου εχουν συμβεί και αλλά τέτοια απλά δεν ήμουν σίγουρος. Απλά αυτή τη φορά ήμουν σίγουρος. 1
cumulus Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Εγω ολη την ωρα λεω πως θα ηθελα να βαλω βομβα και ουτε μια αντιτρομοκρατικη δε μου στελνουν.Μεχρι και η google γραμμενο με εχει 😛 1
Neo4 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 12 ώρες πριν, isay είπε Σύμπτωση. είναι καλοκαίρι αρα διαφημιζονται σαγιονάρες, οχι παλτά και παπλώματα. Αμα ακομα εχεις αμφιβολίες κάτσε με την καλή σου και μιλήστε για σόμπες, κουβέρτες και γούνες. Πάλι παντόφλες θα δεις στις διαφημισεις. Πριν δυο εβδομάδες είμαι σε νοσοκομείο για ένα θέμα υγείας που αντιμετωπίζω. Είμαι με ένα ειδικευόμενο γιατρό ο οποίος με ρωτάει διάφορα. Στην ερώτησή του για επεμβάσεις που έχω υποβληθεί στο παρελθόν του απαντώ ότι έχω κάνει για αιμορροΐδες. Μετά από κανένα 10λεπτο και περιμένοντας τον γιατρό μπαίνω νετ για να χαζέψω. Κατευθείαν διαφήμιση γιατρού που ειδικεύεται στην αντιμετώπιση αιμορροΐδων.
AristidisZ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Πριν μερικά χρόνια αν διάβαζα τέτοιο νήμα θα έλεγα ότι αφορά ψεκασμένους Επειδή μου έχουν τύχει κάμποσα περιστατικά (π.χ. κάθομαι ένα βράδυ πριν κάτι μήνες με την γυναίκα, και συζητάγαμε να πάρουμε πίτσα, ανοίγω FB, καπάκι διαφημίσεις για πίτσες και άλλα πολλά), πλέον είμαι σίγουρος ότι κάτι παίζει... 3
vagos789 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Μου εχει συμβει κατι αντιστοιχο,πιστευω εχουμε πια περασει σε αυτο το σταδιο,δεν αρκουνται στο σερφαρισμα μας αλλα ψαχνουν κι αλλα 1
theo93 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 και εμένα μου έχει τύχει αρκετές φορές με προϊόντα που συζητάω να ψάξω αλλά δεν έχω ψάξει ακόμη. 2
aliven Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Εμένα μου έχει τύχει πάρα πολλές φορές με διαφημίσεις στο instagram. Για πράγματα που ούτε έχω ψάξει ούτε με ενδιαφέρουν μόνο και μόνο επειδή το είχαμε συζητήσει πάνω σε φαγητό. Αλλά πλέον η google κρατάει όλα τα δεδομένα σου, τι ψάχνεις που πας πότε πας Δεν υπάρχει αμφιβολία... Με αποκορύφωμα το εξής… Έκλεισα διακοπές σε νησί (το έψαχνα μέρες μέσω google search και maps. Την ίδια περίοδο έψαχνα και για κάποια προϊόντα. Χθες το Instagram μου πέταξε διαφήμιση ότι μπορώ να βρω τα προϊόντα αυτά και σε αυτό το νησί με διεύθυνση. Τυχαίο? 🤣🤣🤣 2
zio10 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Είναι σχεδόν <<λογικό>> να συμβαίνει. Είναι η φυσική εξέλιξη των διαφημίσεων σε μια εποχή που πρέπει να πουληθούν αμέτρητα προϊόντα σε εκατομμύρια χρήστες που θέλουμε όλες αυτές τις υπηρεσίες δωρεάν και ταυτόχρονα θα πρέπει οι εταιρείες αυτές (google κτλ) να έχουν τεράστια κέρδη... Λογικά θα το εξελίξουν κι άλλο, δεν ξέρω πως. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2019 από zio10 2
theo93 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 7 λεπτά πριν, zio10 είπε Είναι σχεδόν <<λογικό>> να συμβαίνει. Είναι η φυσική εξέλιξη των διαφημίσεων σε μια εποχή που πρέπει να πουληθούν αμέτρητα προϊόντα σε εκατομμύρια χρήστες που θέλουμε όλες αυτές τις υπηρεσίες δωρεάν και ταυτόχρονα θα πρέπει οι εταιρείες αυτές (google κτλ) να έχουν τεράστια κέρδη... Λογικά θα το εξελίξουν κι άλλο, δεν ξέρω πως. Είναι εντελώς παράλογο να "ακούν" τις προσωπικές σου συνομιλίες και να σου εμφανίζουν διαφημίσεις κατά την γνώμη μου. Αν σου εμφανίζουν διαφημίσεις ανάλογα τις αναζητήσεις ή την τοποθεσία σου όταν την έχεις "ανοιχτή" τότε πολύ καλά κάνουν γιατί παρέχουν "δωρεάν" υπηρεσίες. 2
zio10 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 19 λεπτά πριν, theo93 είπε Είναι εντελώς παράλογο να "ακούν" τις προσωπικές σου συνομιλίες και να σου εμφανίζουν διαφημίσεις κατά την γνώμη μου. Αν σου εμφανίζουν διαφημίσεις ανάλογα τις αναζητήσεις ή την τοποθεσία σου όταν την έχεις "ανοιχτή" τότε πολύ καλά κάνουν γιατί παρέχουν "δωρεάν" υπηρεσίες. Γι 'αυτό έβαλα εισαγωγικά 2
katsapoli Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Οποίος νομίζει οτι το κινητό του δεν τον παρακολουθεί ειναι αφέλεις το λιγότερο
ds150e Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Αυτό συμβαίνει και σε εμένα σε iPhone. Υπάρχει τρόπος να τη μπλοκάρουμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις