TheGrisGrisMan Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Είμαι σε νησί. Χαλαει η σαγιονάρα. 😊 Παω στο πρώτο μαγαζι που βρίσκω μπροστά μου να παρω άλλο παντοφλοϊδές. Εννοειται, δεν κάνω κανένα search για κάτι τέτοιο στο Ίντερνετ. Μιλαω για τη σαγιονάρα 2-3 φορές με την κοπέλα μου (όχι στο τηλεφωνο, είμασταν μαζί) κατά την διαδικασία μέχρι την αγορα νεας. Γυρνάω σπιτι, πάω θρόνο, μπαινω web, βλέπω για πρώτη φορά εβερ αυτό σαν διαφήμιση: Το βρηκε: 1.Απο τη επισκεψη στο μαγαζι; 2. Voice; 3. Σύμπτωση; Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από TheGrisGrisMan 1
isay Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Σύμπτωση. είναι καλοκαίρι αρα διαφημιζονται σαγιονάρες, οχι παλτά και παπλώματα. Αμα ακομα εχεις αμφιβολίες κάτσε με την καλή σου και μιλήστε για σόμπες, κουβέρτες και γούνες. Πάλι παντόφλες θα δεις στις διαφημισεις. 1 2 1
ELTASSOS Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Μιλαγες ελληνικα με την κοπελλα?...να δουμε δηλ αν η κατασκοπεια γινεται σε διαφορες γλωσσες. 1
Dimitrios51 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Είχα δει ένα βιντεακι πιο παλια απο έναν τυπα "Google listens what you say", το οποιο εαν ισχυει το κανουν για να προσαρμοσουν αναλογες διαφημισεις στις συσκευες σου...Ποιος ξερει... 2 1 1
Finn Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Εγώ μιλούσα με ένα φίλο για μια κροατική μπύρα και την ίδια μέρα έφαγα διαφήμιση στο Instagram. 1 1
TheGrisGrisMan Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 14 λεπτά πριν, tyf είπε iphone? 4s
tyf Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 τσεκαρε τα σχολια απο κατω. μου εχει τυχει και εμενα. https://www.youtube.com/watch?v=U0SOxb_Lfps 1
TheGrisGrisMan Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 26 λεπτά πριν, isay είπε Σύμπτωση. είναι καλοκαίρι αρα διαφημιζονται σαγιονάρες, οχι παλτά και παπλώματα. Αμα ακομα εχεις αμφιβολίες κάτσε με την καλή σου και μιλήστε για σόμπες, κουβέρτες και γούνες. Πάλι παντόφλες θα δεις στις διαφημισεις. Να σου πω την αλήθεια ΑΝ υπάρχει κάτι, πιο πιθανό θεωρω να ανίχνευσε την είσοδο στο μαγαζι παρα τη φωνή. Παντως, καλοκαίρι έχουμε εδώ και ενάμιση μηνα κ έτυχε σήμερα γι αυτό μου έκανε εντύπωση...
Mhlogiatros Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Google data : σε ξέρει καλύτερα και από τη μάνα σου . Τώρα και στα ελληνικά Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από Mhlogiatros 1
Miracle Worker Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Εμένα μου έχει τύχει δύο φορές με facebook να μιλάω για κάτι/κάποιον και στο καπάκι να μου βγάζει προτεινόμενο φίλο, κάποιον άσχετο με παρόμοιο όνομα. Μάλιστα τη μία δεν ήταν καν όνομα, αλλά τοπωνύμιο και μου έβγαλε ξένο με επίθετο ίδιο με το τοπωνύμιο. Προσωπικά το θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι συμβαίνει, γενικότερα τουλάχιστον. 3 1
kti23 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καιρό τώρα γίνεται το "optimisation" στις διαφημίσεις και με αυτόν τον τρόπο. Πλέον έχουν την τοποθεσία, εικόνες,βίντεο,,αρχεία,δραστηριότητες, ηχητικά δεδομένα,προτιμήσεις κλπ . Όλα περιλαμβάνονται στον μεγάλο τίτλο, "δεδομένα". όχι ότι για τα ads εφαρμόζεται κατασκοπεία αλλά ανιχνεύονται λέξεις κλειδιά. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από kti23 1
DYEL Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 36 λεπτά πριν, TheGrisGrisMan είπε Να σου πω την αλήθεια ΑΝ υπάρχει κάτι, πιο πιθανό θεωρω να ανίχνευσε την είσοδο στο μαγαζι παρα τη φωνή. Παντως, καλοκαίρι έχουμε εδώ και ενάμιση μηνα κ έτυχε σήμερα γι αυτό μου έκανε εντύπωση... υπάρχει και το άλλο ωραίο. να πας σε ένα μέρος και μετά από λίγη ώρα αφού φύγεις να εμφανιστεί στα notifications "πως ήταν το (μέρος που πήγες)"? από την Google. και σε μένα δεν ήταν καν κάποια καφετέρια ξέρω γω,ένα εργοστάσιο σε χωριό ήταν που επειδή έχει σελίδα στο Google συμβαίνει αυτό το φαινόμενο κανονικά. είχα 100% την τοποθεσία off,δεν έχω αμφιβολία για αυτό.
Kostasspil Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Προκειται περι παρακολουθησης, το χω παθει κι εγω. Ειμαι προποτζιδικο μια μερα, εχω παιξει συστημα 3-5 και περιμενω ενα οβερ απο Γ' Σουηδιας για 250€. 1-1 Το ματς που λετε, στο 93 γινεται μια αντεπιθεση 3 με 2 αλλαζουνε πασες βγαινει το φορ φατσα με το τερμα, σουταρει και παει δοκαρι κι εξω. πεταγομαι πανω και φωναζω "ε αντε γ@@@ου ρε μπ@@@λο." Μπαινω μετα facebook και μου πεταει διαφημιση απο οικους ανοχης Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2019 από Kostasspil 3 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις