Προς το περιεχόμενο

H500P Mesh

Θανάσης Μέγκουλας

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας και πάλι παιδόπουλα του Ινσόμνια 

Πρόκειται να αγοράσω το H500P το διάτρητο μοντέλο σε λευκό χρώμα. Μερικά έξτρα σχόλια θέλω από εσάς όσον αφορά την συγκέντρωση σκόνης την εργονομία του κουτιού, την διαχείριση καλωδίων του και φυσικά πληροφορίες για τους προεγκατεστημένους πολύχρωμους ανεμιστήρες του. Είναι θορυβώδεις ; Σε ποιο εύρος στροφών σπρώχνουν ικανοποιητική ποσότητα αέρα και ταυτόχρονα παραμένουν αθόρυβοι ; . Είμαι πολύ ψείρας με τον ήχο. Και επειδή σίγουρα θα έχει και αρνητικά το κουτί όπως όλα, θα με βοηθουσατε ιδιαίτερα αν μου τα λέγατε και αυτά. 

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν είσαι σε μέρος με σκόνη,θα μαζέψει σκόνη (λιγα πραγματα) μιας και μπροστά απο τους ανεμιστήρες το mesh που λένε δεν εχει καποιο φιλτρο.Εγω οταν δεν το χρησιμοποιω το σκεπαζω με ενα κάλυμμα.

Με πολυ μικρη προσπαθεια δεν θα φαινεται ουτε ενα καλωδιο,πολυ εργονομικο κουτι.Οι ανεμιστηρες δεν ακουγονται μιας και ειναι 200αρηδες (μεγαλυτερη ροη αερα με μικροτερες στροφες),τους συνδεσα στην μητρικη στις χαμηλοτερες στροφες (δεν θυμαμαι στις πόσες) να δουλευουν,το κουτι πανω στο γραφειο σε λιγοτερο απο μισο μετρο κοντα μου,ολα οκ με τον θορυβο και με ικανοποιητικη ροη.

Το ξερω δεν θα με πιστεψεις αλλα το συγκεκριμενο δεν εχει αρνητικα...Την υδροψυξη (Corsair H150i Pro) μια χαρα την βολεψα,κατω απο τα καλυμματα βολευεις τροφοδοτικο και καλωδια,στο πισω μερος τον ssd,σένια πράγματα και πολυ καθαρα.Το μονο που με παραξενεψε ειναι το χρωμα/βαψιμο στα μερη που δεν ειναι μεταλλικα.Στο πανω καπακι και στο μπροστινο.Μολις εβαζα την υδροψυξη εξυσα με το νυχι μου πολυ ελαφρα απο απροσεξια το πανω καπακι,αφησε ενα σημαδι που δεν φαινεται αλλα καταλαβα οτι κατι τρεχει με την βαφή και θέλει προσοχή.

• Like 1

Ρε παιδιά, στο Coolermaster H500 θέλω να βάλω πάνω έναν ανεμιστήρα 200άρη να βγάζει. Αυτοί οι Thermaltake megaflow ή pure 20 κτλ. που έχουν πάχος 30mm χωράνε; Μετράω το κενό μέχρι τη μητρική και είναι πολύ οριακό και δεν ξέρω αν θα βρίσκει. Ξέρει κάποιος;

Στις 17/7/2019 στις 8:38 ΠΜ, planetman είπε

Ρε παιδιά, στο Coolermaster H500 θέλω να βάλω πάνω έναν ανεμιστήρα 200άρη να βγάζει. Αυτοί οι Thermaltake megaflow ή pure 20 κτλ. που έχουν πάχος 30mm χωράνε; Μετράω το κενό μέχρι τη μητρική και είναι πολύ οριακό και δεν ξέρω αν θα βρίσκει. Ξέρει κάποιος;

οι 200αριδες βιδωνουν απο την πανω μερια ,οχι απο την κατω

6 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

οι 200αριδες βιδωνουν απο την πανω μερια ,οχι απο την κατω

Δεν είναι το βίδωμα το πρόβλημα αλλά το πάχος του ανεμιστήρα. Έχεις το ίδιο κουτί; βασικά έχω το h500 το απλό, δεν ξέρω αν έχουν ίδιες διαστάσεις εκεί. 

2 λεπτά πριν, planetman είπε

Δεν είναι το βίδωμα το πρόβλημα αλλά το πάχος του ανεμιστήρα. Έχεις το ίδιο κουτί; βασικά έχω το h500 το απλό, δεν ξέρω αν έχουν ίδιες διαστάσεις εκεί. 

Το h500p Mesh εχω. Στο δικο μου οι 200αριδες βιδωνουν στην εξω μερια της οροφης ,βγαζεις το μαυρο braket που ειναι για τους ανεμιστηρες και βιδωνουν στις τρυπες του

7 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Το h500p Mesh εχω. Στο δικο μου οι 200αριδες βιδωνουν στην εξω μερια της οροφης ,βγαζεις το μαυρο braket που ειναι για τους ανεμιστηρες και βιδωνουν στις τρυπες του

H500_16-Large.jpg

Δεν καταλαβαίνω τί θες να μου πεις. Δες τη φώτο, είναι από H500 απλό. Εδώ https://thinkcomputers.org/cooler-master-mastercase-h500-case-review/3/ λέει χαρακτηριστικά: "There is about an inch of room between the top of the motherboard and the top of the case, so take that into consideration when choosing your top panel cooling components."

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, planetman είπε

H500_16-Large.jpg

Δεν καταλαβαίνω τί θες να μου πεις. Δες τη φώτο, είναι από H500 απλό. Εδώ https://thinkcomputers.org/cooler-master-mastercase-h500-case-review/3/ λέει χαρακτηριστικά: "There is about an inch of room between the top of the motherboard and the top of the case, so take that into consideration when choosing your top panel cooling components."

Ισα ισα θα σε παρει, βγαλε εναν απο τους μπροστα και βαλτον πανω να δεις

Επεξ/σία από akoinonitos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...