polaki Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Όλοι εσείς οι γραφικοί που λέτε ότι δεν θα πετάξετε με αυτό το αεροσκάφος είμαι σίγουρος ότι πριν κλείσετε εισιτήριο έχετε ένα μαγικό τρόπο να βλέπετε και με ποιόν τύπο αεροπλάνου θα πετάξετε, και να επιλέξετε σχετικά... Έχετε αυτή τη μαγική πληροφορία που οοοοοοοοολοι οι υπόλοιποι εμείς δεν έχουμε... 2 3 1
enlightened Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, polaki είπε Όλοι εσείς οι γραφικοί που λέτε ότι δεν θα πετάξετε με αυτό το αεροσκάφος είμαι σίγουρος ότι πριν κλείσετε εισιτήριο έχετε ένα μαγικό τρόπο να βλέπετε και με ποιόν τύπο αεροπλάνου θα πετάξετε, και να επιλέξετε σχετικά... Έχετε αυτή τη μαγική πληροφορία που οοοοοοοοολοι οι υπόλοιποι εμείς δεν έχουμε... γιατί τόση ταλαιπωρία για να πας στο λονδίνο; 1
vagstef Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 8 λεπτά πριν, primeragt είπε Και επειδη καποιοι ταξιδευουν δεν μπορουν καποιοι αλλοι να σχολιασουν το οτι τους φαινεται λαθος το να ξαναβγει το συγκεκριμενο μοντελο αεροπλανου τοσο γρηγορα ξανα στον αερα μετα απο τα προβληματα που εχει? ότα λες κάποιοι άλλοι εννοείς τους εμπειρογνώμονες τους Insomnia? πάντως δεν μιλάμε για το ίδο πράγμα.
polaki Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, enlightened είπε γιατί τόση ταλαιπωρία για να πας στο λονδίνο; hahah στην τύχη το έβαλα, για να δείξω ότι δεν φαινεται πουθενά το μοντέλο!
primeragt Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, vagstef είπε ότα λες κάποιοι άλλοι εννοείς τους εμπειρογνώμονες τους Insomnia? πάντως δεν μιλάμε για το ίδο πράγμα. Εχουν υπαρξει νομιζω αλλα 3 κυρια αρθρα μεχρι στιγμης που καταδεικνυουν τοσο το προβλημα με το software οσο και το σχεδιαστικο προβλημα του εν λογο μοντελου οσο και την παγκοσμια καθηλωση των εν λογο αεροπλανων. Οποτε υπο αυτην την σκεψη δεν νομιζω οτι ολοι βγαζουν εντελος αυθαιρετα συμπερασματα.
ea6gka Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Παιδια σοβαρα τωρα θα μπαινατε μεσα? απο οσα εχω διαβασει εχει προβλημα με το σχεδιασμο του το αεροσκαφος αυτο, πως γινεται με ματσακονιες να ξεπεραστουν? Και νισαφι πια εχει κλεισει 50 χρονια το συγκεκριμενο μοντελο, δεν ειναι ωρα για κατι σχεδιασμενο απο την αρχη 2
xoxlasae Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε Έχεις δίκιο σε αυτό αλλά τέτοιες groundbreaking αλλαγές δύσκολα γίνονται γενικά.. Αν δεν θέλεις πας σε άλλη εταιρεία. Δεκάδες υπάρχουν.. υπαρχουν ανθρωποι φιλτατε που δεν γνωριζουν τα παντα και δεν ειναι με ενα news feed ολη την ωρα στο κινητο.....απλα μπαινουν και κανουν την δουλεια τους (για αυτους τι γινεται??)....εγω που ξερω εννοειται θα αποφυγω οπως το κανω παντα διαλεγοντας εταιρειες με airbus γιατι ετσι απλα εχω κολλημα και ειμαι χεστης με τον αερα.... και η λογικη σου ειναι τραγικη ... και το γαλα που αγοραζεις απο το σουπερ μαρκετ το αγοραζεις απο καποια ονοματα εχοντας δεδομενο οτι διατηρουν καποια υψηλα στανταρτς για την υγεια σου (οσο ειναι εφικτο τελοςπαντων πλεον κατι τετοιο).... αν ειναι να βαζουν μεσα ποντικοφαρμακο να ψοφαει ο κοσμος και οταν φτασουν πολλα τα θυματα ... να πεταχτεις εσυ να πεις....αμα δε σου αρεσει διαλεξε αλλη εταιρεια...
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, xoxlasae είπε υπαρχουν ανθρωποι φιλτατε που δεν γνωριζουν τα παντα και δεν ειναι με ενα news feed ολη την ωρα στο κινητο.....απλα μπαινουν και κανουν την δουλεια τους (για αυτους τι γινεται??)....εγω που ξερω εννοειται θα αποφυγω οπως το κανω παντα διαλεγοντας εταιρειες με airbus γιατι ετσι απλα εχω κολλημα και ειμαι χεστης με τον αερα.... και η λογικη σου ειναι τραγικη ... και το γαλα που αγοραζεις απο το σουπερ μαρκετ το αγοραζεις απο καποια ονοματα εχοντας δεδομενο οτι διατηρουν καποια υψηλα στανταρτς για την υγεια σου (οσο ειναι εφικτο τελοςπαντων πλεον κατι τετοιο).... αν ειναι να βαζουν μεσα ποντικοφαρμακο να ψοφαει ο κοσμος και οταν φτασουν πολλα τα θυματα ... να πεταχτεις εσυ να πεις....αμα δε σου αρεσει διαλεξε αλλη εταιρεια... Άστοχο το παράδειγμα σου αφού η Boeing δεν νομίζω να έβαλε ηθελημένα προβληματικό λογισμικό. Τώρα αν κάποιος δεν ξέρει για τα MAX μάλλον ζει σε κάποια σπηλιά, είχανε λυσάξει οι πάντες τότε..
Mhlogiatros Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στατιστικά πιο πολύ κινδυνεύεις να πας από μολυσμένο φαΐ /πνιγεις /τσακιστείς αλλά υπάρχουν ακόμα αρκετοί που αγνοούν ότι στο γκάζωμα κάνει σούζα και software το ρίχνει σε nose dive για να ισορροπήσει Καλά το χε πει αμέσως ο Trump αλλάξτε του όνομα και problem solved - μέχρι να πέσει το επόμενο .... Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2019 από Mhlogiatros
xoxlasae Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Άστοχο το παράδειγμα σου αφού η Boeing δεν νομίζω να έβαλε ηθελημένα προβληματικό λογισμικό. Τώρα αν κάποιος δεν ξέρει για τα MAX μάλλον ζει σε κάποια σπηλιά, είχανε λυσάξει οι πάντες τότε.. η boeing εβαλε αναγκαστικα ενα λογισμικο για να διορθωσει το προβλημα με την τοποθετηση των μεγαλων μηχανων πολυ μπροστα και ψηλα στα φτερα που διαλεξε να πραξει ως αμεση και συμφερουσα λυση για να ανταγωνιστει το airbus neo ... .δηλ δημιουργησε ενα προβλημα απο μονη της και ηταν γνωστης και απλα τοποθετησε αλλο ενα επιπλεον λογισμικο ... για το δικο μου το φτωχο μυαλο αυτο θεωρειται ''Μπαλωμα'' ... δεν ειναι καμια μικρη εταιρειουλα η boeing....μπορουσε να φτιαξει οσα boeing ηθελε με τον σωστο τροπο ....αλλα το χρημα και ο χρονος ηταν αρκετος....αρκετα ειναι και τα θυματα ομως. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2019 από xoxlasae 3
kage Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ηρεμηστε Η american airlines με τα διπλασιο fleet εχει μεγαλυτερα προβλήματα σε καθυστερησεις ακυρωσεις... Λιγο το οτι δεν πετανε τα max(εξτρα θεσεις), λιγο οτι τηρουνται τα ωραρια και δεν εχουν εξτρα προσωπικο ευκολα ξεφεύγουν οι καταστασεις... 7.5xιλ ακυρωσεις τον ιουνιο η american lines ----------- Το αρθρο εχει λαθος μεταφραση...κανενα αεροπλανο δεν θα πεταξει αν δεν παρει εγκριση απο ffa...κοντα τελος του χρονου ή 2020... ---------- Προφανως και γραφουν ακομη και στο εισητηριο με τι αεροπλανο πετας...οπως και στα flightradar ktl Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2019 από kage 4
vegito Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Εντάξει έγιναν τα δυστυχήματα αυτά, υπήρξε η έρευνα, βρέθηκε η αιτία και δουλεύουν πάνω στη λύση της. Όπως γίνεται δηλαδή σε κάθε αεροπορικό ατύχημα. Τι άλλο να γινόταν δηλαδή; Μα το θεμα ειναι οτι δεν γινεται να διορθωθει τελειως. Πανε να κανουν παλι τις ιδιες βλακειες, δλδ να λυσουν αεροδυναμικο προβλημα με software. Δεν χωρανε να μπουνε οι κινητηρες σωστα σε αυτον τον σκελετο, πρεπει να το βαψουν μπλε και ολα τα σχετικα και να το φτιαξουν απο την αρχη και δεν λενε να το κανουν. Εγω παντως δεν θα επαιρνα αμαξι, που οταν πατουσες το γκαζι τερμα, λογο αεροδυναμικης θα εστριβε στον τοιχο και θα ειχε λογισμικο που την ωρα που πας να πεσεις στον τοιχο θα εστριβε αντιθετα για να το σωσει. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2019 από vegito 1 1
kage Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ειστε αεροναυπηγοι? Αν ηταν τοσο fail γιατι συνεχιζουν και κατασκευαζουν την ιδια σειρα ? Να υπενθυμίσω οτι ο λογος γινεται για τα max κ οχι για ολα τα 737 Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2019 από kage
TheGrisGrisMan Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Δεν είμαι πράκτορας της Ryanair , αλλά έχω ταξιδέψει πολλές φορές με αυτήν και δεν έχω ταλαιπωρηθεί. Φυσικά η εμπειρία στην Aegean και γενικά στις "κανονικές" εταιρείες είναι καλύτερη αλλά και η Ryanair είναι just fine για μικρές πτήσεις 2-3 ωρών στην Ευρώπη.. Αναφέρεσαι σε κάποια συγκεκριμένη δική σου εμπειρία ή γενικώς; Εμένα πιο πολύ με ταλαιπώρησε η διαδικασία πριν να μπω, να καταλάβω τι βαρος επιτρέπεται να μεταφερω και τι όχι, τι τσαντες δέχονται, τι επιλογές έχω στο σαιτ κλπ... η πτήση ήταν κομπλέ στις 6-7 φορές που έχω ταξιδεψει Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2019 από TheGrisGrisMan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα