vasilis1 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Δεν είμαι πράκτορας της Ryanair , αλλά έχω ταξιδέψει πολλές φορές με αυτήν και δεν έχω ταλαιπωρηθεί. Φυσικά η εμπειρία στην Aegean και γενικά στις "κανονικές" εταιρείες είναι καλύτερη αλλά και η Ryanair είναι just fine για μικρές πτήσεις 2-3 ωρών στην Ευρώπη.. Αναφέρεσαι σε κάποια συγκεκριμένη δική σου εμπειρία ή γενικώς; Κι αν έχω ταξιδέψει κι εγώ με την εταιρεία αυτή.μιλαμε τουλάχιστον 6 πτήσεις εξωτερικού τον χρόνο.γενικα κι εγώ δεν είμαι αρνητικός ( δεδομένου κόστους κλπ) αλλά υπάρχουν πολλά θέματα, έχω ζήσει καθυστερήσεις 3ων ωρών ,επιλογή αεροδρομίων για πέταμα, αίσθηση ότι είσαι σε πορνοσελιδα και όχι σε πτήση με τις τόσες διαφημίσεις των αεροσυνοδών,και πολλά άλλα.απλα βάζεις το κόστος ( πέταξα Σόφια Μπαντεν Μπάντεν με 7 € ενώ τα διόδια για 200 χλμ είναι ακριβότερα στην Ελλάδα),και λες ότι πληρώνεις παίρνεις Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από vasilis1 Λάθος τονισμος 2
AtiX Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε Εντάξει έγιναν τα δυστυχήματα αυτά, υπήρξε η έρευνα, βρέθηκε η αιτία και δουλεύουν πάνω στη λύση της. Όπως γίνεται δηλαδή σε κάθε αεροπορικό ατύχημα. Τι άλλο να γινόταν δηλαδή; Φαντάζομαι ξέρεις ότι από, το γίνετε ένα ατύχημα, βρίσκω τις αιτίες, διορθώνω το λάθος, κάνω δοκιμές για να επιβεβαιώσω ότι πλέων λειτουργεί σωστά... υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα που πρέπει να διανυθεί... εντελώς συμπτωματικά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα προλαβαίνεις να κάνεις μόνο τα, γίνετε το ατύχημα, ίσως να βρω τις αιτίες, ίσως να διορθώσω το λάθος...
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, vasilis1 είπε Κι αν έχω ταξιδέψει κι εγώ με την εταιρεία αυτή.μιλαμε τουλάχιστον 6 πτήσεις εξωτερικού τον χρόνο.γενικα κι εγώ δεν είμαι αρνητικός ( δεδομένου κόστους κλπ) αλλά υπάρχουν πολλά θέματα, έχω ζήσει καθυστερήσεις 3ων ωρών ,επιλογή αεροδρομίων για πέταμα, αίσθηση ότι είσαι σε πορνοσελιδα και όχι σε πτήση με τις τόσες διαφημίσεις των αεροσυνοδών,και πολλά άλλα.απλα βάζεις το κόστος ( πέταξα Σοφία -μπαντεν Μπάντεν με 7 € ενώ τα διόδια για 200 χλμ είναι ακριβότερα στην Ελλάδα),και λες ότι πληρώνεις παίρνεις Η επιλογή των άκυρων αυτών αεροδρομίων είναι για να μένει χαμηλά το κόστος. Οι διαφημίσεις κλάιν μάιν Από θέμα ασφάλειας είναι μια χαρά, δεν έχει αναφερθεί κάτι σοβαρό ή πτώση αεροσκάφους και αυτό είναι που μετράει. Τώρα και να μην φάω ζεσταμένο catering στα μικροκύματα για 2 ώρες πτήση σιγά τα αυγά..
oletiras Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Εντάξει έγιναν τα δυστυχήματα αυτά, υπήρξε η έρευνα, βρέθηκε η αιτία και δουλεύουν πάνω στη λύση της. Όπως γίνεται δηλαδή σε κάθε αεροπορικό ατύχημα. Τι άλλο να γινόταν δηλαδή; Αλλαγες στον τροπο με τον οποιο λειτουργει η FAA και η EASA. Αν λειτουργουσαν με τροπο ορθο οι ελεγκτικές αρχές, το 737 δεν θα πετουσε με το configuration που πετά σημερα. To Grandfathering των σχεδίων θα πρεπει να αλλαξει. 3
LouCi4er Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 9 λεπτά πριν, AtiX είπε Μόνο εμένα τρομάζει ότι μπροστά στα $$$ τι και αν κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές??? Πολύ χαλαρά δεν βλέπουμε ότι το συγκεκριμένο αεροσκάφος ευθύνεται για την απώλεια 346 ανθρώπων??? Με την πτηση 447 της Air France εχεις ακουσει τι εγινε?Τι να λεμε,δεν νοιαζει κανεναν(ουτε τους κατασκευαστες ουτε τις αεροπορικες) για τις ανθρωπινες ζωες-απωλειες,μονο για το κερδος.
vasilis1 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Αν θέλεις να κοιμηθείς επειδή συνοδεύεις 15 θηρία ,ε είναι σημαντικοτατη η κάθε τέταρτο ενόχληση ,γκαρισμα κλπ
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, oletiras είπε Αλλαγες στον τροπο με τον οποιο λειτουργει η FAA και η EASA. Αν λειτουργουσαν με τροπο ορθο οι ελεγκτικές αρχές, το 737 δεν θα πετουσε με το configuration που πετά σημερα. To Grandfathering των σχεδίων θα πρεπει να αλλαξει. Έχεις δίκιο σε αυτό αλλά τέτοιες groundbreaking αλλαγές δύσκολα γίνονται γενικά.. 40 λεπτά πριν, xoxlasae είπε Θελεις δε θελεις θα μπεις... και πανω απο'λα το συμφερον τους εννοείται , αλλα μωρη ryanair μια τραγωδια να ξανα συμβεί να σε δω μετα... Αν δεν θέλεις πας σε άλλη εταιρεία. Δεκάδες υπάρχουν..
Fotis Deutschland Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Το κέρδος πάνω από την ανθρώπινη ζωή.Ντροπη.
afantos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Αν ανέβεις στο όχημα η Ryan θα σου δίνει και τζάμπα λαχνούς (που πουλάνε σε κάθε πτήση), αν πέσει, έχασες.... 1
basilis_k6 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Αναμενόμενο. Λιγο νωρις βεβαια. Ειναι τεραστιος ο όγκος των παραγγελιών για να μην προχωρήσουν οι παραδόσεις. Οι ανθρωποι ξεχνανε γρηγορα. Θα εχουν καποια θεματα με πελάτες για ενα χρονο και μετα παπαλα. Προσωπικά δεν θα πεταξω με αυτο για τουλαχιστον 2 χρονια. Παντως αν πεσει ενα τετοιο ακομα και απο τρομοκρατικη ενεργεια η κεραυνο το σκαφος παει για αποσυρση. 3η φορα δεν σώνεται... Δυστυχως ειναι πολλα τα λεφτα... Θα συνεχισουν με software updates και θα ρισκάρουν πανω μας. 1
deafman Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Ειρωνικό σχολιο: αμα τα πηρε 5€ το καθε ενα ειναι καλα. Σοβαρο σχολιο (περιπου): οσο καλο deal και αν ειναι, αν υπαρχει ακομα θεμα και γινει ζημια παλι, θα ξεφτυλιστει και η Boeing (περισσοτερο) και η ryan(περισσοτερο). Δε ξερω ποιο κερδος ειναι ανωτερο του ονοματος οτι εχεις στις πλατες σου δυστυχηματα. Οχι οτι θα μπω σε κανενα τετοιο βεβαια. Αλλα θεωρω κατι θα εχει στρωσει στο προβλημα. Αυτα απο μενα. Καλη συνεχεια.
dmyl Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 ενα κερωμα-γυαλισμα χρειαζοταν... Ετοιμο το φερετρο.. 1
vagstef Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Εγώ θα έλεγα σε κάποιους εδώ μέσα να προσέχουν τι λένε διότι υπάρχουν και άνθρωποι που ταξιδέυουν. Σα δε ντρέπεστε λιγάκι λεω γω, εκτός κι αν είστε τίποτα 15άχρονα. Μάλλον αυτό.. 1 2
primeragt Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, vagstef είπε Εγώ θα έλεγα σε κάποιους εδώ μέσα να προσέχουν τι λένε διότι υπάρχουν και άνθρωποι που ταξιδέυουν. Σα δε ντρέπεστε λιγάκι λεω γω, εκτός κι αν είστε τίποτα 15άχρονα. Μάλλον αυτό.. Και επειδη καποιοι ταξιδευουν δεν μπορουν καποιοι αλλοι να σχολιασουν το οτι τους φαινεται λαθος το να ξαναβγει το συγκεκριμενο μοντελο αεροπλανου τοσο γρηγορα ξανα στον αερα μετα απο τα προβληματα που εχει? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα