Προς το περιεχόμενο

107

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ισχύει αυτό, εγώ το δικό μου το έχω αγοράσει καινούργιο και εκεί που έχει τις 3 ημερομηνίες, μόνο η μεσαία είναι συμπληρωμένη, οι άλλες δύο αριστερά και δεξιά είναι 00/00/0000.

Ανάποδα τα είπες μάλλον, αν είναι εισαγωγής η πρώτη πρέπει να γράφει την πρώτη άδεια κυκλοφορίας στο εξωτερικό και η μεσαία την πρώτη άδεια κυκλοφορίας στην Ελλάδα.

Επεξ/σία από jimzak
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, thimios47 είπε

Καλησπέρα παιδια, ειμαι φοιτητης στην αθηνα και αναζητω οικονομικο αυτοκινητο για πολη και μετα απο πολυ ψαξιμο εχω καταληξει στο 107.

Όμως ειμαι σε διλημμα. Η ιδια μαντρα αυτοκινητων που φερνει leasing πεζο εχει το πεζο 107 του 2011 στα 4500 € και το πεζο του 2012(και κατι) το οποιο διαφερει λιγο εμφανησιακα αλλα και στην καταναλωση (ειναι ευρο 5) καθως και στις αναρτησεις(εχει  διαφορετικες),νομιζω εχει περισσοτερους αεροσακουςκαθως και ειναι λιγο πιο βαρυ κατα 25 κιλα, αλλα ανεβαινει η τιμη 750 ευρω...

εσεις πιστευετε οτι αξιζει να παω για το λιγο πιο καινουργιο ή δεν αξιζει για 750 ευρω 

Στο παρμπρίζ χαμηλά , υπάρχει παραθυράκι όπου αναγράφεται το VIN , αντιγράψτε το , ψάξτε για ένα καλό VIN decoder στο δίκτυο διότι έχει πολλά , γράψτε το νούμερο και θα έχετε εως και μια εκτίμηση για τα χλμ με επιφύλαξη φυσικά .

Αν προέρχεται από χρονομισθωση μην υπολογίζετε τίποτε κάτω από 20.000 χλμ το χρόνο επί τα χρόνια του . 

Σαν μεταχειρισμένο έχει 6 μήνες εγγύηση .

Σε όλες τις περιπτώσεις μην μείνετε με την ελπίδα ότι μπορεί να βρείτε κάτι παρόμοιο σε καλή κατάσταση , δεν θα στενοχωρηθειτε πολύ μετά .

Καλή επιτυχία ......

12 ώρες πριν, thimios47 είπε

Καλησπέρα παιδια, ειμαι φοιτητης στην αθηνα και αναζητω οικονομικο αυτοκινητο για πολη και μετα απο πολυ ψαξιμο εχω καταληξει στο 107.

Όμως ειμαι σε διλημμα. Η ιδια μαντρα αυτοκινητων που φερνει leasing πεζο εχει το πεζο 107 του 2011 στα 4500 € και το πεζο του 2012(και κατι) το οποιο διαφερει λιγο εμφανησιακα αλλα και στην καταναλωση (ειναι ευρο 5) καθως και στις αναρτησεις(εχει  διαφορετικες),νομιζω εχει περισσοτερους αεροσακουςκαθως και ειναι λιγο πιο βαρυ κατα 25 κιλα, αλλα ανεβαινει η τιμη 750 ευρω...

εσεις πιστευετε οτι αξιζει να παω για το λιγο πιο καινουργιο ή δεν αξιζει για 750 ευρω 

Στο παρμπρίζ χαμηλά , υπάρχει παραθυράκι όπου αναγράφεται το VIN , αντιγράψτε το , ψάξτε για ένα καλό VIN decoder στο δίκτυο διότι έχει πολλά , γράψτε το νούμερο και θα έχετε εως και μια εκτίμηση για τα χλμ με επιφύλαξη φυσικά .

Αν προέρχεται από χρονομισθωση μην υπολογίζετε τίποτε κάτω από 20.000 χλμ το χρόνο επί τα χρόνια του . 

Σε όλες τις περιπτώσεις μην μείνετε με την ελπίδα ότι μπορεί να βρείτε κάτι παρόμοιο σε καλή κατάσταση , δεν θα στενοχωρηθειτε πολύ μετά .

Καλή επιτυχία ......

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Για το αν είναι οντως ελληνικο και όχι ...βαπτισμενο ένα αμαξι φαινεται από την αδεια κυκλοφοριας .Στο αριστερο  φιλο επανω αριστερα εχει 3 ημερομηνίες .Αν είναι εισαγωγης η πρωτη γραφει 00/00/00 και διπλαη ημερομηνια πρωτης κυκλοφοριας σε Ελλαδα .Αν είναι ελληνικο η πρωτη ημερομηνια είναι συμπληρωμενη.

Δεν μας ειπε όμως ο TS πως θα παρει δανειο φοιτητης και προφανως χωρις εισοδημα.Εκτος και αν δεν καταλαβα καλα .

Μπορεί το δάνειο να βγει σε άλλο όνομα ή με κάποιον εγγυητή.

7 ώρες πριν, babisskg είπε

Καλή επιτυχία ......

Καλή επιτυχία ......

Πως μπορεί να βγει εκτίμηση για τα χιλιόμετρα; Με βάση τα χρόνια μόνο ή από σέρβις, κτεο κτλ που έχει κάνει;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, jimzak είπε

Δεν ισχύει αυτό, εγώ το δικό μου το έχω αγοράσει καινούργιο και εκεί που έχει τις 3 ημερομηνίες, μόνο η μεσαία είναι συμπληρωμένη, οι άλλες δύο αριστερά και δεξιά είναι 00/00/0000.

Ανάποδα τα είπες μάλλον, αν είναι εισαγωγής η πρώτη πρέπει να γράφει την πρώτη άδεια κυκλοφορίας στο εξωτερικό και η μεσαία την πρώτη άδεια κυκλοφορίας στην Ελλάδα.

Βασει νομου ετσι πρεπει αλλα δεν ξερω αν το κανουν τωρα .Εχω δυο αμαξια οπως τα εγραψα εισαγωγης και αλλα δυο ελληνικα.

Δημοσ.

Αφού σου δίνουν τη δυνατότητα να το πας σε συνεργείο, πήγαινε το στο φίλο ανεβάστε το στη ραμπα να κάνει ελεγχο στο σασί και στο σύστημα διεύθυνσης , όπως και να πάρει συμπίεση.

Εάν βρεθεί σωστό και καθαρό πάρτο.

Μετά την αγορά να υπολογίζεις ένα γενικό service ( φίλτρα , λάδια, αντιψυκτικό) για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο , μην εμπιστευτείς το βιβλίο συντήρησης.

Δημοσ.
Στις 15/7/2019 στις 10:03 ΜΜ, thimios47 είπε

Μιας και που εχετε Aygo μπορειτε να μου πειτε αν ειστε ικανοποιημενοι με το αυτοκινητο μεσα στην πολη γενικοτερα , αν τα σερβις ειναι οντως φθηνα κλπ?

επισης αν αυτο το 2011 δεν εχει αλλαξει αμορτισερ ενω το 2012 εχει αλλαξει φανταζομαι οτι αξιζει να παω για το 2012 

δεν ξερω κατα ποσο θα εχουν αλλαξει τα αμορτισερ σε καποιο απο τα δυο αυτοκινητα , βεβαια θα παω απο εκει και θα δω το βιβλιο σερβις και των δυο αυτοκινητων 

Σαν αμάξι πόλης είναι πάρα πολύ καλό, ίσως το καλύτερο πόλης που υπάρχει αφού παίρνει και 4 άτομα μέσα. Από θέμα αξιοπιστίας δεν έχει βγάλει κάτι, τα χαζά του είναι ότι ραγίζει το κουμπί του αλαρμ (το άλλαξα 3 φορές στην εγγύηση και μετά το παράτησα...) το πίσω παρμπρίζ που χαλάσανε οι μισές αντιστάσεις(σε όλα τα aygo, πολλοί το σπάνε μόνοι τους και το πάνε για αντικατάσταση κρυστάλλων με την ασφάλεια) και ο ιμάντας δυναμό που τρίζει και θέλει πάλι άλλαγμα (δες τον αν έχει σχισίματα). Τα σέρβις είναι φθηνά γιατί το πάω σε δικό μου μάστορα, κάθε χρόνο παίρνω λαδια-φίλτρο λαδιού (καλύτερα απο τα Toyota) ,δίνω ένα 10ρικο στον μάστορα και μου τα αλλάζει. Φίλτρο αέρος αλλάζει πανεύκολα και το αλλάζω μόνος, μπουζί ανα 60.000 χμλ,  κτλ. Γενικά βρες το service manual του και πήγαινέ το στον μάστορα λέγοντάς του τι εργασίες θέλεις να κάνει, με λίγο διάβασμα και χρήμα γλιτώνεις και καλύτερα συντηρείς το αμάξι.

Για τα αμορτισέρ, συνήθως σε αυτά τα μικρά αμάξια κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να τα αλλάξει γιατί τα θέλει για μέσα στην πόλη και συνηθίζουν να τα πηγαίνουν σαν βάρκα, εγώ θα τα αλλάξω γιατί αν και κυρίως το οδηγάει η μάνα μου, θέλω τις λίγες φορές που το πάω εκτός να μην ταλαντεύεται και με φοβίζει.

Δημοσ.

Καλησπερα και παλι, ακουσα οτι το 107 μπορει να εχει τον ιδιο κινητηρα με το Aygo toyota, αλλα λεει ειναι φτιαγμενος απο πιο φθηνα υλικα και αυτος ο λογος που το βρισκεις μεταχειριμενο πιο φθηνο...υπαρχει περιπτωση να ισχυει κατι τετοιο?

Δημοσ.
Στις 15/7/2019 στις 8:53 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Φαίνεται σοβαρό μαγαζί

Πριν 4 χρόνια που προσπάθησα να αγοράσω αυτοκίνητο, δεν μου φέρθηκαν σωστά. Ενώ είχα ήδη συμφωνήσει να αγοράσω το αυτοκίνητο, 1 ώρα πριν υπογράψω μου λέει θέλω τόσα μετρητά, τόσο στην τράπεζα και απόδειξη θα πάρεις το 30% της αξίας του αυτοκινήτου. Σε περίοδο κρίσης ήθελε να του δώσω στο χέρι περίπου 3500€ ενώ είχαμε πάρει έγκριση για δάνειο για όλο το ποσό κανονικά. 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, trib είπε

Πριν 4 χρόνια που προσπάθησα να αγοράσω αυτοκίνητο, δεν μου φέρθηκαν σωστά. Ενώ είχα ήδη συμφωνήσει να αγοράσω το αυτοκίνητο, 1 ώρα πριν υπογράψω μου λέει θέλω τόσα μετρητά, τόσο στην τράπεζα και απόδειξη θα πάρεις το 30% της αξίας του αυτοκινήτου. Σε περίοδο κρίσης ήθελε να του δώσω στο χέρι περίπου 3500€ ενώ είχαμε πάρει έγκριση για δάνειο για όλο το ποσό κανονικά. 

Ουτε εμενα μου συμπερηφερθηκαν σωστα οχι στο οικονομικο κομματι, γιατι εκει δεν εχουν ρπβλημα αυτοι με τις δωσεις εξαλλου θα τα παρουν ολα κατευθειαν απο την τραπεζα...ισως ειπαν κατι τετοιο με τα καπιταλ κοντρολς και τοτε που οι τραπεζες ηταν πιο σφυχτες???? εμενα δεν μαρεσεη εξηπηρετηση ενος συγκεκριμενου υπαλληλου που με εξηπηρετησε...αν αγορασω κατι απο εκει θα ειναι επειδη εχουν πολυ καλυτερες τιμες σε σχεση με αλλες μαντρες που πουλανε το αυτοκινητο που με ενδιαφερει , δηλαδη το 107,c1,aygo

Επεξ/σία από thimios47
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, trib είπε

9 λεπτά πριν, thimios47 είπε

Ουτε εμενα μου συμπερηφερθηκαν σωστα οχι στο οικονομικο κομματι, γιατι εκει δεν εχουν ρπβλημα αυτοι με τις δωσεις εξαλλου θα τα παρουν ολα κατευθειαν απο την τραπεζα...ισως ειπαν κατι τετοιο με τα καπιταλ κοντρολς και τοτε που οι τραπεζες ηταν πιο σφυχτες???? εμενα δεν μαρεσεη εξηπηρετηση ενος συγκεκριμενου υπαλληλου που με εξηπηρετησε...αν αγορασω κατι απο εκει θα ειναι επειδη εχουν πολυ καλυτερες τιμες σε σχεση με αλλες μαντρες που πουλανε το αυτοκινητο που με ενδιαφερει , δηλαδη το 107,c1,aygo

Αγοραζουν πολυ φτηνα τα αμαξια πολλες φορες και δεν θελουν να φαινεται ποσο το πουλησαν για φορολογικους λογους.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αγοραζουν πολυ φτηνα τα αμαξια πολλες φορες και δεν θελουν να φαινεται ποσο το πουλησαν για φορολογικους λογους.

Δε λέει κάτι αυτό. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Xacti είπε

Δε λέει κάτι αυτό. 

Δεν θελουν να φαινεται η πραγματικη αξια που το πουλανε για να μην φορολογηθουν σε ολο το κερδος .Πως  δεν λεει κατι αυτο ?

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν θελουν να φαινεται η πραγματικη αξια που το πουλανε για να μην φορολογηθουν σε ολο το κερδος .Πως  δεν λεει κατι αυτο ?

Αν θέλεις να κάνεις λαμογιά και φοροδιαφυγή το λες από πριν στον πελάτη και αν συμφωνήσει δικό του θέμα. Δεν αλλάζεις τα συμφωνηθέντα 1 ώρα πριν τις υπογραφές. Γιατί αυτό λέγεται κάπως αλλιώς. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Xacti είπε

Αν θέλεις να κάνεις λαμογιά και φοροδιαφυγή το λες από πριν στον πελάτη και αν συμφωνήσει δικό του θέμα. Δεν αλλάζεις τα συμφωνηθέντα 1 ώρα πριν τις υπογραφές. Γιατί αυτό λέγεται κάπως αλλιώς. 

Συμφωνω απολυτως σε αυτο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...