ThanosR92 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 11 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Αν θυμαμαι καλα , πατας εποικινωνια και σου βγαζει ειτε να στειλεις εμαιλ ειτε για live support Εχει μόνο να στείλεις email και να πάρεις η να σε πάρουν τηλέφωνο.
shikabalas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Πιθανον να ειχες κανει amazon prime δοκιμαστικα και να σου εκανε αυτοματη ανανεωση αφου περασε καποιο διαστημα?
ThanosR92 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Μιλάω με το Amazon με Chat βλέπουν ότι κάτι έχει γίνει αλλά λέει δεν μπορούν να μου πουν για λογούς ασφάλειας! Πάμε καλά ?
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 23 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Μιλάω με το Amazon με Chat βλέπουν ότι κάτι έχει γίνει αλλά λέει δεν μπορούν να μου πουν για λογούς ασφάλειας! Πάμε καλά ? Οκ, και εσύ για λόγους ασφαλείας τράβα ένα chargeback στη τράπεζα που διατηρείς τη κάρτα.
ThanosR92 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν έχω δει ποτέ μου ποιο τραγικό support από τι έζησα σήμερα ! Ξέρουν τα πάντα email και όλα τα σχετικά και δεν μου λένε! Οι άνθρωποι είναι αλλού! Ότι χειρότερο τόσα χρονιά μέσα στο Internet! Λένε ότι έστειλαν σε αυτόν που με χρέωσε να μου στείλει email! Με τρολαρουν ? Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2019 από ThanosR92
MoviemakerGr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Δεν έχω δει ποτέ μου ποιο τραγικό support από τι έζησα σήμερα ! Ξέρουν τα πάντα email και όλα τα σχετικά και δεν μου λένε! Οι άνθρωποι είναι αλλού! Ότι χειρότερο τόσα χρονιά μέσα στο Internet! Λένε ότι έστειλαν σε αυτόν που με χρέωσε να μου στείλει email! Με τρολαρουν ? Μήπως πλήρωσες κάπου αλλού με Amazon Pay ? Εχω δει σε κάποιες σελίδες να έχουν αυτή την επιλογή και απ'οτι καταλαβαίνω αντί να πληρώσεις αυτούς,πληρώνεις το Amazon που εμπιστεύεσαι την κάρτα σου και την έχεις καταχωρημένη,και μετά αυτοί πληρώνονται απο την Amazon.. Ας πούμε κατι σαν Pay_Pal..
ThanosR92 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε Μήπως πλήρωσες κάπου αλλού με Amazon Pay ? Εχω δει σε κάποιες σελίδες να έχουν αυτή την επιλογή και απ'οτι καταλαβαίνω αντί να πληρώσεις αυτούς,πληρώνεις το Amazon που εμπιστεύεσαι την κάρτα σου και την έχεις καταχωρημένη,και μετά αυτοί πληρώνονται απο την Amazon.. Ας πούμε κατι σαν Pay_Pal.. Όχι δεν έκανα τέτοια πληρωμή ! Έχω κάνει αγορές στην Γερμανία αλλά στις αρχές του μηνά όχι στις 11 και σε άλλα ποσά! Επίσης έκανα χτες μια πληρωμή με Amazon Gift!
ASFE Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Εγω πιστευω οτι ο ThanosR92 ειχε κανει κατι και δεν το θυμοταν
teotsigourakos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 15/7/2019 στις 8:51 ΜΜ, Iamthagod είπε Εντελώς παραπλανητικός ο τίτλος του θέματος. Με μηδέν έρευνα μηδέν επικοινωνία με το αμαζον και κατευθείαν γράφεις για απάτη. Όπως έγραψε κάποιος παραπάνω το άμαζον δεν είναι μαγαζάκι να σου κλέψει 40 ευρώ... 1) Το ότι ρωτάει εδώ μέσα είναι ένα είδος έρευνας... 2) Δεν είναι youtube εδώ για να μαζέψει views οπότε δεν κάνει κάτι σκόπιμα όσον αφορά τον τίτλο... 3) Μάθε τρόπους... Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2019 από teotsigourakos
Iamthagod Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, teotsigourakos είπε 1) Το ότι ρωτάει εδώ μέσα είναι ένα είδος έρευνας... 2) Δεν είναι youtube εδώ για να μαζέψει views οπότε δεν κάνει κάτι σκόπιμα όσον αφορά τον τίτλο... 3) Μάθε τρόπους... Ο τίτλος του θέματος έχει αλλαχτεί από τη διαχείριση από ΑΠΑΤΗ σε ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Οι τρόποι μου μια χαρά είναι. Επίσης δε θα σου δώσω λογαριασμό πως θα απαντώ σε οποιοδήποτε θέμα, υπάρχει ΠΑΛΙ η διαχείριση για αυτό.
ThanosR92 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 18 ώρες πριν, Tsino είπε Τελικά έβγαλες άκρη ? για πες 18 ώρες πριν, ASFE είπε Εγω πιστευω οτι ο ThanosR92 ειχε κανει κατι και δεν το θυμοταν Όχι! 🙄 18 ώρες πριν, teotsigourakos είπε 1) Το ότι ρωτάει εδώ μέσα είναι ένα είδος έρευνας... 2) Δεν είναι youtube εδώ για να μαζέψει views οπότε δεν κάνει κάτι σκόπιμα όσον αφορά τον τίτλο... 3) Μάθε τρόπους... Έτσι για την ιστορία! Το Amazon ξέρει τα ΠΑΝΤΑ και ΔΕΝ λέει τίποτα! Ξέρει ποιος το έκανε και από που! Μάλιστα ενώ είχα ακυρώσει την κάρτα μου κάποιος ξανά έκανε κ άλλη παραγγελία αλλά ακυρώθηκε μιας και η κάρτα είναι ακυρωμένη! Περιμένω τα λεφτά πίσω από την τράπεζα! Να πω βέβαια πως τόσα χρονιά δεν είχα χρειαστεί το Support της Amazon και μπορώ να πω πως είναι με σιγουριά ότι χειρότερο έχω δει! Απαντάνε στο Chat μόνο με Copy Paste απαντήσεις και κανείς φυσικά δεν βοηθάει! Δεν τα μηδενίζω όλα αλλά σίγουρα γνώμη κάποιος μπορεί να έχει μόνο όταν είναι ανάγκη και όχι για να δει πότε θα φτάσει η παραγγελία του! Είπαν πως θα μου κάνουν Refund αλλά η κάρτα όπως είπα είναι ακυρωμένη και τα λεφτά δεν τα στέλνουν αλλού! Οπότε ότι γίνει από την τράπεζα! Επίσης να πω ότι ενώ είχα αλλάξει email και κωδικό ο τύπος συνέχιζε να έχει πρόσβαση! Τώρα έβαλα και το 2FA και ξέρετε τι πήρε...
forgotten Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 32 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Όχι! 🙄 Έτσι για την ιστορία! Το Amazon ξέρει τα ΠΑΝΤΑ και ΔΕΝ λέει τίποτα! Ξέρει ποιος το έκανε και από που! Μάλιστα ενώ είχα ακυρώσει την κάρτα μου κάποιος ξανά έκανε κ άλλη παραγγελία αλλά ακυρώθηκε μιας και η κάρτα είναι ακυρωμένη! Περιμένω τα λεφτά πίσω από την τράπεζα! Να πω βέβαια πως τόσα χρονιά δεν είχα χρειαστεί το Support της Amazon και μπορώ να πω πως είναι με σιγουριά ότι χειρότερο έχω δει! Απαντάνε στο Chat μόνο με Copy Paste απαντήσεις και κανείς φυσικά δεν βοηθάει! Δεν τα μηδενίζω όλα αλλά σίγουρα γνώμη κάποιος μπορεί να έχει μόνο όταν είναι ανάγκη και όχι για να δει πότε θα φτάσει η παραγγελία του! Είπαν πως θα μου κάνουν Refund αλλά η κάρτα όπως είπα είναι ακυρωμένη και τα λεφτά δεν τα στέλνουν αλλού! Οπότε ότι γίνει από την τράπεζα! Επίσης να πω ότι ενώ είχα αλλάξει email και κωδικό ο τύπος συνέχιζε να έχει πρόσβαση! Τώρα έβαλα και το 2FA και ξέρετε τι πήρε... Αρα η καρτα σου καπου διαρευσε και ετυχε ο απατεωνας να την χρησιμοποιησει στο αμαζον
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, ThanosR92 είπε αλλά η κάρτα όπως είπα είναι ακυρωμένη και τα λεφτά δεν τα στέλνουν αλλού! Τα χρήματα αν επιστραφούν πότε, Θα επιστραφούν έτσι κι αλλιώς στην ακυρωμένη η κάρτα σου, το ότι είναι ακυρωμένη δεν λέει τίποτα για τo refund, αφού δεις ότι επέστρεψαν χρήματα απο το Amazon τότε πρέπει να μιλήσεις με την τράπεζά σου ώστε να σου μεταφέρουν αυτά τα χρήματα σε κάποιο λογαριασμό σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα