Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω για το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά με κίνδυνο να βγώ εκτός θέματος θα πρότεινα να ρίξεις μια ματιά στη σειρά G3 της εταιρείας!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, tonisc4 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα, οποίο μέλος μπορεί να πει την γνώμη του για το συγκεκριμένο  Laptop  αν αξίζει θα βοηθούσε. Laptop https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/laptops/all-laptops/Dell-Inspiron-15-5570-7854-Laptop-Core-I7-7500u16-Gb256-Gbradeon-530-4-Gb.htm 

Ευχαριστώ. 

Δυσκολα θα τρεξει πειραμα του Cern !! Αρα οχι , δεν αξιζει.

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.

Σ ευχαριστώ πολύ για την τοποθέτηση σου. Απλώς βλέπω  την τιμή σε σχέση με τα χαρακτηριστικά του και μου φαίνεται πολύ χαμηλή, και γι αυτό ρώτησα αν αξίζει η αγορά του. 

Core i7 /16 GB/256 GB/Radeon 530 4 GB) με Windows 10 Pro. 

7 λεπτά πριν, mphxths είπε

Δυσκολα θα τρεξει πειραμα του Cern !! Αρα οχι , δεν αξιζει.

Μπορείς να μου εξηγήσεις το Cern,  γιατί δε το γνωρίζω;;;; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το Cern υπαρχει και το γοογλε.Και μαλλον δεν καταλαβες την ουσια της "τοποθετησης" μου.
Ρωτας γενικα αν ενα φορητο "αξιζει"..τι παει να πει αξιζει?Αν το hardware κοστολογειται λιγοτερο απο οσο θα φανταζομασταν?Απο οσο μπορουμε να πληρωσουμε?
Πες οτι ειναι φτηνο φορητο..και αν δεν σου κανει το hardware για το σκοπο που το προοριζεις?

Πηγαινε λοιπον εδω , ανεφερε τις αναγκες σου , το μπατζετ σου , τις οποιες ιδιοτροπιες που μπορει να εχεις στα φορητα και θα λαβεις πιο ορθολογικη και σωστη απαντηση.

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.

Επειδή δεν γνωρίζω από Laptop,  και είδα συγκριτικά με άλλες εταιρείες ότι έχει καλύτερα χαρακτηριστικά και σε καλύτερη τιμή , έτσι λοιπόν είπα να ρωτήσω να δω εάν αξίζει. 

Εννοείται πως σε ευχαριστώ για την τοποθέτηση σου, απλώς η χρήση που θα το κάνω δεν θα είναι (βαριά),  δηλαδή gaming. Απλά θέλω να τρέχει όταν θα είναι πολλές καρτέλες ανοιχτές χωρίς να κολλάει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...