Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κανείς να παραγγείλει κάτι βάζοντας ως διεύθυνση εκείνη του ταχυδρομείου και όχι τη δικιά τους; Μπορώ να ζητήσω από τα ΕΛΤΑ να μη μου το φέρουν στο σπίτι και να το παραλάβω εγώ; 

Δημοσ.

οχι βεβαια...

μπορεις να νοικιασεις ταχυδρομικη θυριδα και να στειλεις οτι θες εκει (οποτε πρακτικα να το παραλαβεις απο το καταστημα ΕΛΤΑ στο οποιο εχεις θυριδα) αλλα στεγνα να κανουν τα ελτα την αποθηκη σου δε γινεται.

Απο κει και περα, τα ελτα θα κανουν μια προπαθεια να παραδωσουν σπιτι σου. Αν λειπεις θα αφησουν ενα χαρτι να πας να παραλαβεις απο το καταστημα εντος 15 ημερων.

• Confused 2
Δημοσ.

αλλο τα ελτα αλλο τα courrier ... στο courrier μπορεις να ζητησεις να το κρατησουν στο καταστημα (οχι να δωσεις διευθυνση αποστολης το καταστημα), στα ελτα ο μονος τροπος ειναι θυριδα. Αν αμφιβαλεις η εξυπηρετηση πελατων ειναι μια δωρεαν κληση αποσταση ( https://www.elta.gr/el-gr/home.aspx δεξια πανω απο την αναζητηση)

Δημοσ.

"Γιατί όμως να μην λειτουργήσει... ;;; 

Αν το εκάστοτε amazon.uk (δηλαδή, εν γένει, το εκάστοτε e-Shop του εξωτερικού) αποστέλλει τα προϊόντα του, στην Ελλάδα, μέσω των ΕΛΤΑ,
γιατί να υπάρξει πρόβλημα,
όταν, στη "φόρμα διεύθυνσης παραλήπτη",
αναγραφεί η ένδειξη "Poste restante", και δωθεί η διεύθυνση του πλησιέστερου τοπικού ΕΛΤΑ του παραλήπτη... ;;

Επίσης, γιατί να δημιουργηθεί πρόβλημα από το αντίστοιχο τοπικό κατάστημα του ΕΛΤΑ, στο να κρατήσει, έστω και μέσω ειδικής χρέωσης, το αντίστοιχο αποσταλέν προϊόν, μέχρι να το παραλάβει, αυτοπροσώπως, ο παραλήπτης του... ;;"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, wand5 είπε

Έχει δοκιμάσει κανείς να παραγγείλει κάτι βάζοντας ως διεύθυνση εκείνη του ταχυδρομείου και όχι τη δικιά τους; Μπορώ να ζητήσω από τα ΕΛΤΑ να μη μου το φέρουν στο σπίτι και να το παραλάβω εγώ; 

Φυσικά και μπορείς, post restant λέγεται η υπηρεσία αυτή των ΕΛΤΑ.

"Δέμα Poste Restante με Τηλεφωνική Ειδοποίηση: Χρησιμοποιώντας αυτή την ειδική διαχείριση ο αποστολέας μπορεί αντί για την διεύθυνση του παραλήπτη να γράψει την ένδειξη Poste Restante και το τηλέφωνο του παραλήπτη.  Η παράδοση αυτών των δεμάτων γίνεται από καταστήματα και Ταχυδρομικά Πρακτορεία του ΕΛΤΑ με τηλεφωνική ειδοποίηση του παραλήπτη."

https://www.elta.gr/el-gr/ιδιώτες/αλληλογραφίαδέματα/δέματαεσωτερικού.aspx

Επεξ/σία από Joshua21
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Φυσικά και μπορείς, post restant λέγεται η υπηρεσία αυτή των ΕΛΤΑ.

Τέλεια! Ευχαριστώ! 

Δημοσ.
Στις 15/7/2019 στις 5:55 ΜΜ, wand5 είπε

Τέλεια! Ευχαριστώ! 

Παιδιά sos.Σύμφωνα με την αναζητηση εχω να παραλαβω πεντε δεματα post restante που οπως δειχνει το tracking ειναι ηδη εδω και μερες στο ταχυδρομειο της περιοχης μου.Πηγα λοιπον αλλα οι υπαλληλοι δεν τα βρισκουν...τι να κανω? Εχω εκνευριστει αρκετα...δεν ειναι λογω αξιας αλλα γιατι η ανευθυνοτητα καποθον μου στερει χρησιμα πραγματα .Ξερει κανεις πως πρεπει να κινηθω?? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, nenela είπε

Παιδιά sos.Σύμφωνα με την αναζητηση εχω να παραλαβω πεντε δεματα post restante που οπως δειχνει το tracking ειναι ηδη εδω και μερες στο ταχυδρομειο της περιοχης μου.Πηγα λοιπον αλλα οι υπαλληλοι δεν τα βρισκουν...τι να κανω? Εχω εκνευριστει αρκετα...δεν ειναι λογω αξιας αλλα γιατι η ανευθυνοτητα καποθον μου στερει χρησιμα πραγματα .Ξερει κανεις πως πρεπει να κινηθω?? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Τι SOS ρε συ; Γιατί δε ζήτησες να μιλήσεις σε προϊστάμενο;

Καταγγελία στην υπηρεσία (γραπτή) και στη συνέχεια στην Ε.Ε.Τ.Τ.

• Moderators
Δημοσ.
19 ώρες πριν, nenela είπε

Εφόσον έχεις tracking δίνεις αυτό και τους λες βρείτε τα

Δημοσ.
Στις 19/7/2019 στις 11:14 ΠΜ, Inuyasha είπε

Εφόσον έχεις tracking δίνεις αυτό και τους λες βρείτε τα

Στις 18/7/2019 στις 7:43 ΜΜ, natural_sgf είπε

Τι SOS ρε συ; Γιατί δε ζήτησες να μιλήσεις σε προϊστάμενο;

Καταγγελία στην υπηρεσία (γραπτή) και στη συνέχεια στην Ε.Ε.Τ.Τ.

Στις 15/7/2019 στις 5:55 ΜΜ, wand5 είπε

Τέλεια! Ευχαριστώ! 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, nenela είπε

deja vu;

Αρχισε να λες στον ασυρματο Mayday - Mayday και κάλεσε και το λιμενικο! 

Αυτα που σου προτειναν αυτοι που έκανες quote τα δοκίμασες ή μπα;

Με τον προϊστάμενο μίλησες; Τα tracking numbers τους τα έδωσες να κοιτάξουν; Είναι registered; 

Δημοσ.

Είναιt rackings που φαινεται πότε πηγαν κεντρο διανομής και ποτε εφθασαν στο ταχυδρ.της περιοχής μου προς παραδοση..τα αναγνωρίζει κανονικά αφου διαβαζει barcode...

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nenela είπε

Aντε παμε παλι , πας μιλας με καποιον στο ταμειο του λες εχω αυτο το tracking number , βλεπω εχουν φτασει τα δεματα εδω , βρειτε μου τα δεματα , ολα αυτα ομως ΑΝ ΕΙΣΑΙ 100% σιγουρος οτι εχεις βαλει σωστα τα στοιχεια του ταχυδρομειου

Δημοσ.

Το παραδεχονται και οι ιδιοι ,απλά δεν τα βρισκουν λενε...αν ειχαν παραδοθει θα ειχε σκαναριστει  final delivery 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...