Philip023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Λοιπόν μείωσα και το gpu voltage και από 1.200V max που πάει από την μάνα του (asus) την έβαλα να δουλεύει μαξ 1.100V και δεν έχει παρατηρήσει κάποια αστάθεια.... Τώρα από θερμοκρασίες δεν ξέρω.... Λογικά θα έχω πιο χαμηλές; Είναι κομπλέ στα 1.100? 1
vatanen Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Στις 20/7/2019 στις 2:43 ΠΜ, Philip023 είπε Λοιπόν μείωσα και το gpu voltage και από 1.200V max που πάει από την μάνα του (asus) την έβαλα να δουλεύει μαξ 1.100V και δεν έχει παρατηρήσει κάποια αστάθεια.... Τώρα από θερμοκρασίες δεν ξέρω.... Λογικά θα έχω πιο χαμηλές; Είναι κομπλέ στα 1.100? Το λογικό είναι να έχεις πιο χαμηλές θερμοκρασίες που, παρακολούθησε το είτε με το wattman της AMD είτε με το MSI Afterburner. Μετά από καμιά ώρα gaming θα έχεις καλή εικόνα. Οι 60 βαθμοί που ανέφερες πιο πάνω είναι μετά από κάποια ώρα που έχεις παίξει παιχνίδια η όταν είσαι στα windows? Όσο για το ρεύμα, εφόσον στα παιχνίδια δεν έχεις αστάθειες (artifacts, μαύρες οθόνες, επανεκκινήσεις) είναι μια χαρά.
Philip023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 7 ώρες πριν, vatanen είπε Το λογικό είναι να έχεις πιο χαμηλές θερμοκρασίες που, παρακολούθησε το είτε με το wattman της AMD είτε με το MSI Afterburner. Μετά από καμιά ώρα gaming θα έχεις καλή εικόνα. Οι 60 βαθμοί που ανέφερες πιο πάνω είναι μετά από κάποια ώρα που έχεις παίξει παιχνίδια η όταν είσαι στα windows? Όσο για το ρεύμα, εφόσον στα παιχνίδια δεν έχεις αστάθειες (artifacts, μαύρες οθόνες, επανεκκινήσεις) είναι μια χαρά. Ναι όλα μια χαρά δεν υπάρχει κανένα θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα