Philip023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, juno12 είπε μπορεί να είναι πιο κρυα από τη reference σε κάτι χώρες τύπου Ισλανδία. μπορείς να κάνεις το άλλο. βγάζεις τους ανεμιστήρες τους μαμίσιους και πάνω στα fins να δέσεις 2 δωδεκάριδες ανεμιστήρες. θα δεις μεγάλη βελτίωση. Πώς γίνεται αυτό;
Zengar Zombolt Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, juno12 είπε άσε είμαι παθών με Direct cu ii. είναι ο λόγος που έβαλα υδρόψυξη. θες σίγουρα aftermarket ψύκτρα. ασε και εγω με την ιδια υλοποιηση σε R9 280Χ μου εβγαλε προβληματα θερμοκρασιας και καηκε η καρτα λιγο μετα την εγγύηση το ιδιο και σε δυο φιλους με R9 280 και 280Χ γενικα και στο ιντερνετ πολλα ατομα ειχαν προβλημα με αυτη την σειρα Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2019 από Zengar Zombolt
juno12 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 το μαύρο μεταλλικό κομμάτι που κρατάει τους ανεμιστήρες το ξεβιδώνεις και δένεις πάνω με πλαστικά κλιπς όπως εδώ
Philip023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, juno12 είπε το μαύρο μεταλλικό κομμάτι που κρατάει τους ανεμιστήρες το ξεβιδώνεις και δένεις πάνω με πλαστικά κλιπς όπως εδώ Καλή φάση ίσως το δοκιμάσω
Zengar Zombolt Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 16 λεπτά πριν, Philip023 είπε Τότε γιατί η asus την διαφήμιση ως πιο κρυα από την reference? το γεγονός ότι μια εταιρία διαφημίζει κάτι δεν σημαίνει ότι είναι και αλήθεια και οποιαδήποτε υλοποίηση μετά την reference είναι ποιο κρύα ακόμα και 1 βαθμό λιγότερο από την reference τεχνικά είναι ποιο κρύα
juno12 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) η ψύκτρα αυτή είχε φτιαχτεί για την 780ti και όπως ήταν την έβαλαν και στην 290χ. σίγουρα αν άλλαξες πάστα θα είδες ότι δεν πατάνε όλα τα heatpipes πάνω στον πυρήνα. νομίζω μόνο 2 από τα 4 κι αυτά οχι ολόκληρα. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2019 από juno12
Philip023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 51 λεπτά πριν, juno12 είπε η ψύκτρα αυτή είχε φτιαχτεί για την 780ti και όπως ήταν την έβαλαν και στην 290χ. σίγουρα αν άλλαξες πάστα θα είδες ότι δεν πατάνε όλα τα heatpipes πάνω στον πυρήνα. νομίζω μόνο 2 από τα 4 κι αυτά οχι ολόκληρα Κλέφτες απαταιωνες
juno12 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 όσο τη δούλεψα με waterblock τα έβγαλε τα λεφτά της και με το παραπάνω. πρέπει να ήταν η κάρτα που κράτησα πιο πολύ από όλες.
Apaleytos80 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Τι να σου κάνουν και τα φουρφούρια με 300watt κάρτα στο Ελαντα που βράζει ο τόπος... Aftermarker ψυχτρα σαν και αυτή Spoiler Εναλλακτικά με το afterburner της MSI ριξτης ένα undervolt.Οι παλιές AMD κάρτες παίζουν συνήθως με περισσότερο ρεύμα από ότι χρειάζονται(ρυθμίσεις εργοστασίου). Στην τελική κανε και λίγο underclock.Άμα χάσεις 2-3 fps κλαιν μαιν... Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2019 από Apaleytos80 1
Sheogorath Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Το να μην απλώνεις την πάστα σε όλο το τσιπ είναι εγκληματικό. Μπορεί να σου καεί ο memory controller πχ αν δεν εφάπτεται αυτό με την ψυκτρα, ή οτιδήποτε άλλο. Δεν είναι σαν τους επεξεργαστές που αφήνουμε να απλώσει με πίεση. Βάζουμε και απλώνουμε σε όλο το τσιπ απαραίτητα. Καλύτερα λίγο παραπάνω παρά να μην απλώσει παντού! Εξαλλου δεν είναι ότι έχει πινάκια από κάτω να λερώσει αν ξεχειλησει. Ας ξεχειλησει. 3
Philip023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 9 ώρες πριν, Apaleytos80 είπε Τι να σου κάνουν και τα φουρφούρια με 300watt κάρτα στο Ελαντα που βράζει ο τόπος... Aftermarker ψυχτρα σαν και αυτή Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εναλλακτικά με το afterburner της MSI ριξτης ένα undervolt.Οι παλιές AMD κάρτες παίζουν συνήθως με περισσότερο ρεύμα από ότι χρειάζονται(ρυθμίσεις εργοστασίου). Στην τελική κανε και λίγο underclock.Άμα χάσεις 2-3 fps κλαιν μαιν... Πηγαίνει σε κουτί cougar MX 330x με την συγκεκριμένη ψυχτρα; "Graphics cards with different dimensions will not be compatible with this cooler. This includes: -Low profile Graphics card -Graphics cards with extended PCB (such as : ASUS DirectCU II R9 290, GTX780-DC2OC-3GD5)" Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής;
Apaleytos80 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Philip023 είπε -Graphics cards with extended PCB (such as : ASUS DirectCU II R9 290, GTX780-DC2OC-3GD5)" Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής; Δεν νομίζω να ταιριάζει στην κάρτα σου τότε. Αυτό λογικά ταιριάζει επειδή δεν έχει backplate https://www.arctic.ac/eu_en/accelero-xtreme-iii.html αλλά άντε να το βρεις και λένε δεν ψύχει σωστά τα VRMs (μπορεί να κάνω λάθος).Τώρα να πας σε υδροψυξη... Αμα χωράει στο κουτί που έχεις σωστά,δεν το ξέρω. Μπορείς να δοκιμάσεις με 2 120αριδες δυνατούς φαν(zip ties) συνδεδεμενους πάνω στη μητρική η σε fan controller. Άσε το κουτί ανοιχτό,κανε undeclock και undervolt,λογικά θα μπορέσεις να την κρατήσεις στους 80-85 βαθμούς στα τέρματα με ένα σωστό fan profile.Ξαναβαλε thermal paste όπως σωστά είπε ο @Sheogorath Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2019 από Apaleytos80
Thanos1972 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Η mk26 απίστευτη αλλά δεν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα για να της αλλάξεις ψυχτρα από την στιγμή που έχεις την asus.βαλε σωστά την πάστα και βλέπεις .παίζει εν το μεταξύ η mk26 να κάνει και για τις καινούργιες 5700
Philip023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Έβαλα την Arctic MX 4 2019 edition και έχω Μαξ 60 βαθμούς... Τραγική διάφορα.... Έβαλα λίγο παραπάνω και έχω ξεχείλισει η πάστα αλλά δεν πειράζει να εφαπτει καλύτερα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα