Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας...θα ήθελα να προχωρήσω στην αγορά του mi 9 se και τα μοναδικά ηλεκτρονικά καταστήματα που το έχουν διαθέσιμο είναι ελάχιστα...ένα από αυτά είναι και αυτό που το βρήκα με την χαμηλότερη τιμή...το skyfon...τα σχόλια είναι αμφιλεγόμενα....η πλειοψηφία έχει καλές εντυπώσεις αλλά δεν ξέρω και αν είναι αλήθεια... οποίος μπορεί να μου πει θα με βοηθούσε... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lucky-S είπε

Καλησπέρα σας...θα ήθελα να προχωρήσω στην αγορά του mi 9 se και τα μοναδικά ηλεκτρονικά καταστήματα που το έχουν διαθέσιμο είναι ελάχιστα...ένα από αυτά είναι και αυτό που το βρήκα με την χαμηλότερη τιμή...το skyfon...τα σχόλια είναι αμφιλεγόμενα....η πλειοψηφία έχει καλές εντυπώσεις αλλά δεν ξέρω και αν είναι αλήθεια... οποίος μπορεί να μου πει θα με βοηθούσε... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Εγώ θα απέφευγα. Καλύτερα λίγο πιο ακριβά απο κάποιο άλλο site.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, chios είπε

Από την στιγμή που έχει κυκλοφορήσει το Mi 9t δεν βλέπω κάποιο λόγο να πας σε αυτό.

Για το καταστημα ρωτησε ο ανθρωπος και οχι για συσκευη......

Το καταστημα ειναι στη Βουλγαρια και εγω θα απεφευγα να παρω απο κει,υπαρχουν παγιδες σε αυτα τα καταστηματα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, chios είπε

Από την στιγμή που έχει κυκλοφορήσει το Mi 9t δεν βλέπω κάποιο λόγο να πας σε αυτό.

Μέγεθος και τιμή...το έχει 270 με 2 χρόνια εγγύηση

1 ώρα πριν, ad276 είπε

Για το καταστημα ρωτησε ο ανθρωπος και οχι για συσκευη......

Το καταστημα ειναι στη Βουλγαρια και εγω θα απεφευγα να παρω απο κει,υπαρχουν παγιδες σε αυτα τα καταστηματα.

Το ξέρω ρε φίλε αλλά είναι το μόνο με άμεση αποστολή 2 χρόνια εγγύηση και την πιο χαμηλή τιμή...έχω βρεθεί σε αδιέξοδο και στο επόμενο ελληνικό μαγαζί με άμεση φτανει τα 290

4 ώρες πριν, zx1234r είπε

Το επόμενο ελληνικό μαγαζί που το έχει το φτάνει στα 290

4 ώρες πριν, zx1234r είπε

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ad276 είπε

Ειναι ρισκο ομως......

Το ξέρω για αυτό και ρωτάω...αλλά πληρώνω με αντικαταβολή που την έχει δωρεάν...στην χειρότερη των περιπτώσεων να μην έρθει το κινητό και δεν πληρώνω..τι έχω να χάσω πέρα απο χρόνο;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Lucky-S είπε

Το ξέρω για αυτό και ρωτάω...αλλά πληρώνω με αντικαταβολή που την έχει δωρεάν...στην χειρότερη των περιπτώσεων να μην έρθει το κινητό και δεν πληρώνω..τι έχω να χάσω πέρα απο χρόνο;

Κοιτα και εγω ολες τις αγορες μου με αντικαταβολη τις κανω.....αλλα δεν παιρνω τιποτα απο εξωτερικο......

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ad276 είπε

Κοιτα και εγω ολες τις αγορες μου με αντικαταβολη τις κανω.....αλλα δεν παιρνω τιποτα απο εξωτερικο......

Καταλαβαίνω σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση

• Like 1
Δημοσ.

Εμείς αγοράσαμε 2 κινητά σε διαφορετικούς χρόνους, πριν 1 μήνα. Ήρθαν κανονικά και γρήγορα και πριν την αποστολή μας έκανα τηλεφώνημα για επιβεβαίωση της παραγγελίας. Όσον αφορά την εγγύηση μας είπαν ότι δίνουν 2 χρόνια με δικό τους service και με δικά τους έξοδα παραλαβής/αποστολής-βέβαια δεν την χρειαστήκαμε ακόμη. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tinapo είπε

Εμείς αγοράσαμε 2 κινητά σε διαφορετικούς χρόνους, πριν 1 μήνα. Ήρθαν κανονικά και γρήγορα και πριν την αποστολή μας έκανα τηλεφώνημα για επιβεβαίωση της παραγγελίας. Όσον αφορά την εγγύηση μας είπαν ότι δίνουν 2 χρόνια με δικό τους service και με δικά τους έξοδα παραλαβής/αποστολής-βέβαια δεν την χρειαστήκαμε ακόμη. 

Και είναι όλα καλά;...ούτε ανοιγμένες συσκευασίες ούτε κανένα πρόβλημα με τα έξοδα;θα μου πρότεινες δηλαδή να προχωρήσω στην αγορά ;

Δημοσ.

Τα κινητά ήταν σφραγισμένα, πληρώσαμε αντικαταβολή την τιμή όπως αναφερόταν. Μέχρι στιγμής όλα καλά. Οι εντυπώσεις από την αγορά είναι πολύ καλές-δεν ξέρω τι θα γίνει αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα- κάτι που ισχύει για όλα τα σκρουτζομάγαζα. Εσύ θα αποφασίσεις!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tinapo είπε

Τα κινητά ήταν σφραγισμένα, πληρώσαμε αντικαταβολή την τιμή όπως αναφερόταν. Μέχρι στιγμής όλα καλά. Οι εντυπώσεις από την αγορά είναι πολύ καλές-δεν ξέρω τι θα γίνει αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα- κάτι που ισχύει για όλα τα σκρουτζομάγαζα. Εσύ θα αποφασίσεις!

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου να σε καλά!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...