marioslefk Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Καλησπερα σε ολους , ειχα αναφερει και παλαιοτερα το θεμα αλλα πλησιαζουμε στους 2 μηνες και τιποτα δεν εχει διορθωθει.... επισης απαιτουνε κανονικα εγω να πληρωνω τους λογαριασμους μου γιατι θα μου κανουν διακοπη χωρις να εχω τις υπηρεσιες για τις οποιες προβλεπει το συμβολαιο που εχουμε, εν συντομια να αναφερω πως ειχα vdsl 30 στην cyta εδω και 12 μηνες χωρις προβληματα,ξαφνικα πριν δυο μηνες αρχισε να σκαβει μπροστα στο σπιτι μου ο οτε για εργασιες και απο εκεινη την στιγμη σταματησε να λειτουργει και το σταθερο και το ιντερνετ...καλεσα στην Εταιρια δηλωσα βλαβη ηρθαν μετα απο 4 μερες μου ειπαν οτι οντως η γραμμη εχει βλαβη και εχει υποβαθμιστει, θα μου το ρυθμισουν σαν adsl προσωρινα και θα το δωσουν σαν βλαβη στο δευτεροβαθμιο τμημα....μετα απο 3 μερες επικοινωνει το δευτεροβαθμιο τμημα της vodafone και μου λεει πως η γραμμη εχει οριστικα υποβαθμιστει σε adsl και πως αν θελω να παραμεινει vdsl θα πρεπει να κανω ανανεωση συμβολαιου για επιπλεον εναν χρονο ωστε να κανουν την γραμμη ftp (αν θυμαμαι σωστα το πως μου το ειπαν) , απαντησα πως δεν επιθυμω ανανεωση συμβολαιου στην παρουσα φαση και θελω να διορθωθει η γραμμη οπως ηταν χωρις ανανεωση, μου ειπαν αυτο πως αυτο ειναι αδυνατο και μου το εκλεισαν.... εντωμεταξυ η γραμμη λειτουργει σαν adsl με μια ταχυτητα κοντα στο 9 και με αποσυνδεσεις ανα 1 ωρα..... εκανα καταγγελεια στην ΕΕΤΤ και περιμενα καποιο αποτελεσμα και απο εκει, μετα απο επιπλεον μια εβδομαδα μου τηλεφωνει καποιος τεχνικος απο την εταιρια και μου λεει πως θα ερθει στο σπιτι να ψαξει την βλαβη και να βρει καποια λυση,οντως ερχεται ο ανθρωπος το ελενχει πολυ το θεμα και μου λεει υπαρχει βλαβη σε αποσταση 200 μετρων απο εδω γι αυτο δεν δουλευει ουτε το adsl σωστα αυτο μου βγαζει το μηχανημα θα το δηλωσω παλι στον οτε και σε 48 ωρες θα ειναι ετοιμο τουλαχιστον σαν adsl .... εντωμεταξυ παιρνω στην εξυπηρετηση και επειδη εχει εκδοθει ηδη λογαριασμος ζηταω μια εκτπωση καθως δεν εχω κανονικες υπηρεσιες δεν μπορω να πληρωνω vdsl ενω εχω adsl με συνεχεις αποσυνδεσεις..... περνανε επιπλεον 5 μερες με καλει μια απο το τμημα παραπονων μου λεει πως το αιτημα μου για εκτπωση δεν γινεται δεκτο διοτι μπορουν να κανουν εκπτωση μονο οταν εχει διορθωθει η βλαβη οτι ο οτε τους απαντησε πως υπαρχει καλωδιακη βλαβη και αυτο μπορει να παρει πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα για να διορθωθει και πως μεχρι τοτε εγω πρεπει η να πληρωνω κανονικα vdsl και να εχω adsl με διακοπες η να ανανεωσω ωστε να μπει γραμμη ftp.... παρακαλω την γνωμη σας στο πως να το χειριστω απο δω και περα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 απειλείς ότι θα σπασεις το συμβολαιο διοτι αυτοι δεν είναι συμφωνα με τους ορους για τις παροχες που εχουν δεσμευτεί ότι θα παρεχουν απέναντι σου. (ειχουν δεσμευτεί να σου παρεχουν 30αρι VDSL και σου παρεχουν ADSL) αν δεν γινει κατι τοτε οντως σπαστο και πηγαινε σε άλλη εταιρια. Μαζι με καταγγελια σε ΕΕΤΤ παλι
marioslefk Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε απειλείς ότι θα σπασεις το συμβολαιο διοτι αυτοι δεν είναι συμφωνα με τους ορους για τις παροχες που εχουν δεσμευτεί ότι θα παρεχουν απέναντι σου. (ειχουν δεσμευτεί να σου παρεχουν 30αρι VDSL και σου παρεχουν ADSL) αν δεν γινει κατι τοτε οντως σπαστο και πηγαινε σε άλλη εταιρια. Μαζι με καταγγελια σε ΕΕΤΤ παλι Έχω ήδη κάνει καταγγελία γενικά η εντύπωση που μου δίνουν είναι ότι δεν τους καίγεται καρφακι !
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) απιστευτα πραγματα!! 8 ώρες πριν, marioslefk είπε και πως μεχρι τοτε εγω πρεπει η να πληρωνω κανονικα vdsl και να εχω adsl με διακοπες η να ανανεωσω ωστε να μπει γραμμη ftp πως γινεται να συμπεριφερονται ετσι!!! Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 10 ώρες πριν, marioslefk είπε Έχω ήδη κάνει καταγγελία γενικά η εντύπωση που μου δίνουν είναι ότι δεν τους καίγεται καρφακι ! ουτε εσενα, φευγεις και πας αλλου. Δοξα τον θεο εταιριες υπαρχουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα