Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα σήμερα ήρθε στη χώρα και πήγε ταχυδρομείο οπότε ίσως μέχρι παρασκευή να είναι εδώ. Καλορίζικη όσοι την λάβατε και καλά παιχνίδια.

Edit: Τελικά ήρθε κιόλας σήμερα με ΕΛΤΑ courier. Μόλις την έβαλα μετά από λίγο παίδεμα.

Spoiler

Το bios της μητρικής σου έχει ένα bug / feature για το οποίο δεν μπόρεσα να βρω λύση και που όταν αλλάξει το hardware (ακόμη και ένας σκληρός) δεν ανοίγει με τίποτα. Ανοίγει για δύο δευτερόλεπτα και κλείνει και ξανά ανοίγει και κλείνει και ξανά για ώρες. Πρέπει χωρίς να έχει ρεύμα, να πατήσω το κουμπάκι reset και στις 3-4 φορές που θα το κάνω αυτό ίσως δεήσει να ανοίξει.

Επεξ/σία από imitheos
  • Like 2
Δημοσ.

Αναφέρθηκε πριν ότι χρειάζεται 6pin καλώδιο. Σε μαγαζί με υπολογιστές μου είπαν ότι χρειάζεται και το 8pin καλώδιο να συνδέσω. Ποια είναι η γνώμη σας;

Δημοσ.

Και εγώ έβαλα το 6+2 του τροφοδοτικού. Στην αρχή βρήκα ένα 8πινο και πήγα να το βάλω αλλά δεν έμπαινε γιατί ήταν διαφορετικά τα τετράγωνα - στρογγυλά πινάκια και τελικά ήταν EPS12 βύσμα οπότε έβαλα το 6+2.

Πάλι καλά που το σκέφτηκαν ότι θα πάει κάποιος σαν εμένα να το βάλει και το έκαναν να είναι διαφορετικό. :)

Δημοσ.

Τα έβαλα και τα 2 pin 6+8 και βλέπω δουλεύει. Μάλλον προαιρετικό είναι και τα δύο. Μόνο με το 8pin που έχει το δικό μου τροφοδοτικό ειναι αρκετό

Δημοσ.

Συγγνώμη που απασχολώ το νήμα με κάτι offtopic αλλά είμαι ο μόνος που πήρε την κάρτα με linux;

Προσπαθώ να κάνω claim το κουπόνι για τον takinio αλλά δεν παίζει τίποτα από ό,τι κάνω. Βάζω το κουπόνι και μου εμφανίζει ένα popup που λέει να κατεβάσω το verification tool. Πέρα από το γεγονός ότι δεν θα παίξει σε linux, δεν κατεβαίνει καν κάποιο αρχείο όσες φορές και να πατήσω το κουμπί download.

Στο internet διάβασα ότι για αυτούς που έχουν linux, μπορεί να διαβάσει τι κάρτα έχεις από το webgl του firefox. Έλεγξα ότι και η acceleration και το webgl είναι ανοιχτά στο firefox, το about:support μου δίνει όλες τις πληροφορίες για την κάρτα και παρόλα αυτά δεν γίνεται τίποτα.

Δημοσ.

Σας ζηλεύω που παραλάβατε. Επικοινώνησα με Αμαζον κ μου ζήτησαν να κάνω υπομονή μέχρι τις 3 Αυγούστου (3 εβδομάδες από την παραγγελία) . Αν μέχρι τότε δε φανεί το δέμα να επικοινωνήσω εκ νέου μαζί τους για τα περαιτέρω. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, moumos είπε

Σας ζηλεύω που παραλάβατε. Επικοινώνησα με Αμαζον κ μου ζήτησαν να κάνω υπομονή μέχρι τις 3 Αυγούστου (3 εβδομάδες από την παραγγελία) . Αν μέχρι τότε δε φανεί το δέμα να επικοινωνήσω εκ νέου μαζί τους για τα περαιτέρω. 

Δεν μπορώ φυσικά να ξέρω τι έγινε στην περίπτωσή σου αλλά το amazon είναι λίγο ό,τι κάτσει στις αποστολές. Όπως είδες σε άλλους μας έδωσε tracking και σε άλλους όχι. Μου έχει τύχει να πάρω κάτι από το αγγλικό amazon και το πακέτο αντί να έρθει Αγγλία -> Ελλάδα, να πάει Βέλγιο μετά Γερμανία και μετά να έρθει Ελλάδα. Ίσως και σε σένα να είναι κάτι τέτοιο και για αυτό να άργησε.

Πέρα από αυτό όμως, το amazon είναι εγγύηση στην εξυπηρέτηση και δεν θα έχεις θέμα οπότε μην αγχώνεσαι.

• Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, imitheos είπε

Δεν μπορώ φυσικά να ξέρω τι έγινε στην περίπτωσή σου αλλά το amazon είναι λίγο ό,τι κάτσει στις αποστολές. Όπως είδες σε άλλους μας έδωσε tracking και σε άλλους όχι. Μου έχει τύχει να πάρω κάτι από το αγγλικό amazon και το πακέτο αντί να έρθει Αγγλία -> Ελλάδα, να πάει Βέλγιο μετά Γερμανία και μετά να έρθει Ελλάδα. Ίσως και σε σένα να είναι κάτι τέτοιο και για αυτό να άργησε.

Πέρα από αυτό όμως, το amazon είναι εγγύηση στην εξυπηρέτηση και δεν θα έχεις θέμα οπότε μην αγχώνεσαι.

Ναι είναι από ποια αποθήκη υπάρχει διαθέσιμο. Εμένα στα περισσότερα για παράδειγμα η μητρική μου, η κάρτα τώρα, έφυγαν από Αγγλία ενώ ήταν αγορασμενα από Ιταλικό/Γερμανικό αμαζον αντίστοιχα

Δημοσ.

Παιδιά παρέλαβα κι εγώ προχθες την κάρτα αλλα δεν έχω καταφέρει να βρω άκρη με το κουπόνι του παιχνιδιού. Κατέβασα το verification tool αναγνώρισε επιτυχώς την κάρτα μου ανοιξε μετά μια σελίδα μου εδειξε οτι δικαιουμαι το συγκεκριμένο παιχνιδι πατησα ενα κουμπι που ελεγε να μου σταλει με email ο κωδικος αλλα δεν ερχεται τιποτα. το έκανα δυο τρεις φορές. εχει καταφέρει κανεις να κάνει την διαδικασία επιτυχώς?

Δημοσ.

Το ίδιο κάνει κ σε μένα. Αναφέρει ότι θα εξετάσουν το αίτημα κ θα στείλουν αμέσως μετά το κουπόνι

Δημοσ.

Μάλλον ήρθε η ώρα να επικοινωνήσω με την Άμαζον. Πέρασαν ακόμα επτά ημέρες και κανένα νέο από το πακέτο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αντί για επιστροφή χρημάτων προσπάθησε να τους πείσεις να σου ξανά στείλουν την παραγγελιά στην τιμή που την παράγγειλες αφού χρειάστηκε να γραφτείς στην υπηρεσία prime προκειμένου να  πάρεις την συγκεκριμένη προσφορά και ότι σου την έστειλαν χωρίς tracking number 

*αν και έμενα μου είπαν να περιμένω μέχρι τις 8 Αυγ όταν τους έστειλα email όταν είδα ότι δεν είχε tracking number (τελικά όμως την παρέλαβα) 

Επεξ/σία από AndreasBoo
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...