Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AndreasBoo είπε

σε αυτές χωρίς κωδικό  σου χτύπησε κουδούνι ή στα άφησε στην πόρτα 

Για κάρτα γραφικών που είναι σχετικά μεγάλο το κουτί δεν έχω εμπειρία αλλά τον SSD τον άφησαν στην σκάλα (οικοδομή βέβαια αλλά η πόρτα πολλές φορές είναι ανοιχτή)

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, AndreasBoo είπε

σε αυτές χωρίς κωδικό  σου χτύπησε κουδούνι ή στα άφησε στην πόρτα 

Με φώναζε βασικά :P

• Like 1
Δημοσ.

βρε παίδες.. τί καλώδιο ρεύματος θέλει;   η κάρτα έχει 6+8 pin

το τροφοδοτικό μου έχει ένα 6+2..   της έδωσα το 6άρι, τα win δεν φαίνεται να βλέπουν την κάρτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οk, τελικά θέλει το 8άρι (6+2) και παίζει
το 6άρι είναι optional, για overclocking λέει, κλπ

Επεξ/σία από MakisCE
Δημοσ.
9 ώρες πριν, sir ImPeCaBlE είπε

Και εμένα από τις 19 πετάει :lol:. 10 μέρες έκανε να έρθει ένα cpu από Κίνα με δωρεάν μεταφορικά μέσω ebay. Από Γερμανία με 10€ μεταφορικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί θα κάνει παραπάνω. Anyway, δε τη βιάζομαι απλά μου φαίνεται περίεργο.

Γιατι το στελνουν οδικως

8 ώρες πριν, AndreasBoo είπε

εδώ εμένα μου την έστειλαν χωρίς tracking number  και όταν τους ρώτησα γιατί που ειπαν το παρακάτω

και δεν ξέρω καν άμα μου το έστειλαν τουλάχιστον συστημένο 🤨

Χωρις tracking δεν ειναι συστημενο.Προσεχε μη το παρατησουν σε καμια πορτα

• Thanks 1
Δημοσ.

Ενημ.

Έφτασε Ελλάδα βλέπω η κάρτα. Λογικά Τρίτη/Τετάρτη εδώ ( συνήθως έρχεται μια μέρα νωρίτερα )

Δημοσ.

Ωχ Ελτα Κουριερ; τη γ@μησαμε με τους αλεπουδιαρηδες αυτούς, δε παραδίδουν ούτε έξω από το μαγαζί τους εδώ Κέρκυρα

Δημοσ.

Μέχρι σήμερα ήταν η προθεσμία παράδοσης σύμφωνα με την Αμαζον. Μου είπαν να στείλω μειλ να δούμε τι θα κάνουμε. Ηταν επίσης χωρίς tracking. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με πήραν τηλέφωνο από την Ελτα κουριερ αλλά δε το άκουσα. Ωχ ελπίζω να μην έχει παραμορφωθει σαν φρατζολα ψωμί θα τους το ρίξω στο κεφάλι.

Εχω περιστατικό με στραβωμενη υδρόψυξη.

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, moumos είπε

Μέχρι σήμερα ήταν η προθεσμία παράδοσης σύμφωνα με την Αμαζον. Μου είπαν να στείλω μειλ να δούμε τι θα κάνουμε. Ηταν επίσης χωρίς tracking. 

Δευτέρα-Τρίτη θα έρθει..

Έμενα με Royal Mail χωρίς tracking έφυγε ένα δέμα με κάτι είδη ρουχισμού και σε 7 μέρες ήρθε

Επεξ/σία από Inler
  • Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, moumos είπε

Περίμενε λίγες ημέρες μήπως άργησε απλά. Αν το ταχυδρομείο στη πόλη σου είναι τόσο understaffed όσο εδώ, μπορεί να αργήσει 2-3 ημέρες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...