AndreasBoo Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 σε αυτές χωρίς κωδικό σου χτύπησε κουδούνι ή στα άφησε στην πόρτα
imitheos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, AndreasBoo είπε σε αυτές χωρίς κωδικό σου χτύπησε κουδούνι ή στα άφησε στην πόρτα Για κάρτα γραφικών που είναι σχετικά μεγάλο το κουτί δεν έχω εμπειρία αλλά τον SSD τον άφησαν στην σκάλα (οικοδομή βέβαια αλλά η πόρτα πολλές φορές είναι ανοιχτή) 1
7nisiotis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, AndreasBoo είπε σε αυτές χωρίς κωδικό σου χτύπησε κουδούνι ή στα άφησε στην πόρτα Με φώναζε βασικά 1
MakisCE Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 βρε παίδες.. τί καλώδιο ρεύματος θέλει; η κάρτα έχει 6+8 pin το τροφοδοτικό μου έχει ένα 6+2.. της έδωσα το 6άρι, τα win δεν φαίνεται να βλέπουν την κάρτα
MakisCE Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) οk, τελικά θέλει το 8άρι (6+2) και παίζει το 6άρι είναι optional, για overclocking λέει, κλπ Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2019 από MakisCE
Dantε Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 9 ώρες πριν, sir ImPeCaBlE είπε Και εμένα από τις 19 πετάει . 10 μέρες έκανε να έρθει ένα cpu από Κίνα με δωρεάν μεταφορικά μέσω ebay. Από Γερμανία με 10€ μεταφορικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί θα κάνει παραπάνω. Anyway, δε τη βιάζομαι απλά μου φαίνεται περίεργο. Γιατι το στελνουν οδικως 8 ώρες πριν, AndreasBoo είπε εδώ εμένα μου την έστειλαν χωρίς tracking number και όταν τους ρώτησα γιατί που ειπαν το παρακάτω και δεν ξέρω καν άμα μου το έστειλαν τουλάχιστον συστημένο 🤨 Χωρις tracking δεν ειναι συστημενο.Προσεχε μη το παρατησουν σε καμια πορτα 1
7nisiotis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Ενημ. Έφτασε Ελλάδα βλέπω η κάρτα. Λογικά Τρίτη/Τετάρτη εδώ ( συνήθως έρχεται μια μέρα νωρίτερα )
tjole7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Έφτασε και εμένα σήμερα Ελλάδα, όπως επίσης πριν λίγο παρέλαβα και tracking από ΕΛΤΑ κούριερ.
7nisiotis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Ωχ Ελτα Κουριερ; τη γ@μησαμε με τους αλεπουδιαρηδες αυτούς, δε παραδίδουν ούτε έξω από το μαγαζί τους εδώ Κέρκυρα
moumos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Μέχρι σήμερα ήταν η προθεσμία παράδοσης σύμφωνα με την Αμαζον. Μου είπαν να στείλω μειλ να δούμε τι θα κάνουμε. Ηταν επίσης χωρίς tracking.
7nisiotis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Με πήραν τηλέφωνο από την Ελτα κουριερ αλλά δε το άκουσα. Ωχ ελπίζω να μην έχει παραμορφωθει σαν φρατζολα ψωμί θα τους το ρίξω στο κεφάλι. Εχω περιστατικό με στραβωμενη υδρόψυξη. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2019 από 7nisiotis
Inler Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, moumos είπε Μέχρι σήμερα ήταν η προθεσμία παράδοσης σύμφωνα με την Αμαζον. Μου είπαν να στείλω μειλ να δούμε τι θα κάνουμε. Ηταν επίσης χωρίς tracking. Δευτέρα-Τρίτη θα έρθει.. Έμενα με Royal Mail χωρίς tracking έφυγε ένα δέμα με κάτι είδη ρουχισμού και σε 7 μέρες ήρθε Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2019 από Inler 1
imitheos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 10 ώρες πριν, moumos είπε Μέχρι σήμερα ήταν η προθεσμία παράδοσης σύμφωνα με την Αμαζον. Μου είπαν να στείλω μειλ να δούμε τι θα κάνουμε. Ηταν επίσης χωρίς tracking. Περίμενε λίγες ημέρες μήπως άργησε απλά. Αν το ταχυδρομείο στη πόλη σου είναι τόσο understaffed όσο εδώ, μπορεί να αργήσει 2-3 ημέρες. 1
moumos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Ελπίζω αύριο να φανεί τελικά το δέμα γιατί ουτε κ σήμερα φάνηκε κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα