Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, george1703 είπε

καλημερα, φτιαχνω ενα eshop και θα ηθελα να ρωτησω ποιο πακέτο host, domain, ssl μου προτεινεται? τι πρεπει να προσέξω?

Να πάρεις ένα πακέτο που να περιλαμβάνει διαχείριση με cpanel. Θα σου λύσει τα χέρια ειδικά αν πρόκεται να βάλεις ssl certificate.

Δημοσ.

Μια σημείωση για το cpanel : σχεδόν όλα τα πακέτα web hosting θα αυξηθούν 30-50% λόγω της αύξησης της τιμής του cPanel. Οι περισσότεροι πάροχοι γυρνάνε σιγά σιγά σε Directadmin.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, al3xis είπε

Μια σημείωση για το cpanel : σχεδόν όλα τα πακέτα web hosting θα αυξηθούν 30-50% λόγω της αύξησης της τιμής του cPanel. Οι περισσότεροι πάροχοι γυρνάνε σιγά σιγά σε Directadmin.

Δεν ξέρω πόσο θα είναι οι αυξήσεις (αρχίζουν από Σεπτέμβριο), αλλά η εταιρεία που αγόρασε το cPanel τα έκανε μαντάρα με την τιμολόγηση. Καταραμένο μονοπώλιο ( η ίδια εταιρεία έχει και το Plesk).

Δημοσ.

Δεν νομίζω να αλλάξουν πολύ οι χρεώσεις στα πακέτα shared hosting. Αυξήσεις σίγουρα θα γίνουν σε πακέτα reseller, VPS και dedicated ειδικά σε όσους έχουν ανοίξει πολλά πακέτα σε κάθε server.

Δυστυχώς όταν τα δύο από τα τρία control panels (το τρίτο είναι το directadmin) που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για hosting ανήκουν στο ίδιο fund, έχουν την δύναμη να αλλάζουν όπως θέλουν τις χρεώσεις.

Δεν το θεωρώ απίθανο να εξαγοράσουν κάποια στιγμή και το directadmin για να πάρουν όλο το μερίδιο της αγοράς.

Δημοσ.

Σύμφωνα με κάποια emails από providers, το κόστος μπορεί να είναι ακόμα και γύρω στα 2$ / μήνα / λογαριασμό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...